Sayfa 101 / 439 İlkİlk ... 519199100101102103111151201 ... SonSon
3,001 ile 3,030 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Buna karsilik Trabzonda bisiler yapmasi lazim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam beyler sakinleşelim başka haberlere bakalım biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln tamam!
    Yılın transferi yine G.Saray'dan. Başkanımız Canaydın Lincoln için Schalke ile anlaştıklarını açıkladı

Bu yıl yaptığı transferlerle taraftarlarına ümit veren G.Sarayımız, sonunda bombayı patlattı. 35 yaşındaki havası geçmiş yıldızları getirerek Türk futbolunu geliştireceklerini iddia edenlere yine en güzel cevabı, Türkiye'nin Avrupa'daki tek başarılı kulübü G.Sarayımız verdi. G.Saray Efsanesi'nde başrolü oynayan George Hagi'den sonra 10 numara hasreti çeken taraftarımız bu habere çok sevinecek. Çünkü Lincoln G.Saray'da. Bayraklarınız hazır olsun. Galatasarayımız Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, transferin akşam saatlerinde tamamlandığını belirterek. ''Camiamıza hayırlı olsun. Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 10 numarayı transfer ettik. İnşallah güzel günler bizim olacak. Herkes gibi ben de heyecanlıyım'' dedi. Almanya'nın FC Schalke 04 takımından alınan Lincoln'ün sözleşme koşullarıyla ilgili sarı-kırmızılı kulüpten henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan haber GS TV tarafından da doğrulandı. Galatasaray Televizyonu Lincoln'un transferinin tamamen bittiğini sarı-kırmızılı taraftarlara duyurdu. Televizyonda yeni transferimiz Lincoln'ün klipleri dönmeye başladı.

o mavi yer bayabir şey yani şey
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Canaydın aynı açıklamada, Volkan Yaman hayırlı olsun dedi..
    Emin misin ??

Default Lincoln Galatasaray'da

Galatasaray camiasının merakla beklediği Lincoln transferinde mutlu sona ulaşıldı. Bir süre önce yıldız futbolcu ile kesin anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, kulübü Schalke ile de bonservis problemini çözdü. Brezilyalı futbolcu yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.

Brezilyalı futbolcu Lincoln'ün transferinde Galatasaray camiasının beklediği müjedeli haberi Başkan Özhan Canaydın verdi.

Çorlu'da Galatasaray Taraftarlar Derneği açılışına katılan Başkan Canaydın, Brezilyalı yıldız futbolcu Lincoln ve kulübü Schalke ile her konuda anlaştıklarını açıklarken, "Bu büyük transfer camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Uzun süren transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasından sonra Lincoln, önümüzdeki hafta başında İstanbul'a gelerek 27 Haziran'da başlayacak hazırlık çalışmalarına katılacak.

Bundesliga'da Schalke formasıyla oynadığı 83 maçta 20 gol atan Lincoln, son iki sezonda sergilediği futbolla Almanya Ligi'nin en başarılı oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

Yüksek top tekniğine sahip ve duran toplarda da etkili olan Brezilyalı yıldız, Alman basınına göre ofansif anlamda Bundesliga'nın en iyi orta saha oyuncusu.

NTVSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

E tabi coşcak yarına kadar 350 sayfayı bulur bura

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

en çok bizim buradaki gsli turksportallılara seviniyorum beklemekten kurtuldular

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Lincoln tamam!
    Yılın transferi yine G.Saray'dan. Başkanımız Canaydın Lincoln için Schalke ile anlaştıklarını açıkladı

Bu yıl yaptığı transferlerle taraftarlarına ümit veren G.Sarayımız, sonunda bombayı patlattı. 35 yaşındaki havası geçmiş yıldızları getirerek Türk futbolunu geliştireceklerini iddia edenlere yine en güzel cevabı, Türkiye'nin Avrupa'daki tek başarılı kulübü G.Sarayımız verdi. G.Saray Efsanesi'nde başrolü oynayan George Hagi'den sonra 10 numara hasreti çeken taraftarımız bu habere çok sevinecek. Çünkü Lincoln G.Saray'da. Bayraklarınız hazır olsun. Galatasarayımız Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, transferin akşam saatlerinde tamamlandığını belirterek. ''Camiamıza hayırlı olsun. Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 10 numarayı transfer ettik. İnşallah güzel günler bizim olacak. Herkes gibi ben de heyecanlıyım'' dedi. Almanya'nın FC Schalke 04 takımından alınan Lincoln'ün sözleşme koşullarıyla ilgili sarı-kırmızılı kulüpten henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan haber GS TV tarafından da doğrulandı. Galatasaray Televizyonu Lincoln'un transferinin tamamen bittiğini sarı-kırmızılı taraftarlara duyurdu. Televizyonda yeni transferimiz Lincoln'ün klipleri dönmeye başladı.

o mavi yer bayabir şey yani şey
    Mavi yorum güzel.Ama fanatiklik olur.Tartışma çıkacak..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

. 35 yaşındaki havası geçmiş yıldızları getirerek Türk futbolunu geliştireceklerini iddia edenlere yine en güzel cevabı, Türkiye'nin Avrupa'daki tek başarılı kulübü G.Sarayımız verdi.
    Transfer hayırlı olsun cok iyi bir transfer sevindim Türk furbolu adına.

O mavi yerde ki adam yüzünden bu oyuncular Türkiye'ye gelmek istiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İnşallah BJK'de bir yıldız transfer eder..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sonunda aldınız yaw çok iyi transfer bu yıl lig süper Türk futbolu için hayırlı olsun daha nice yıldızlara ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nerede be kardeş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by CashFl0w View Post
    Emin misin ??

Eminim.. Volkan gelmeye can atıyor zaten.. Oyuncu seçimi belli olsun, o da açıklanır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln'e karşılık yapıcaz diye bir şey yok biz zaten her sene yıldız alıyoruz takımda belli eksikler var klübün durumu iyi büyük hedeflerimiz var neden adriano veya başka bir yıldız almayalım ki bu neden Lincoln'e karşılık olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi Carlos konusu açmayalım da Carlos transferi en çok da büyük futbolcuların Türkiye ' ye sıcak bakmasına yol açtı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaw nette lincoln'ün resmini arattıyorum ama sadece 2 resmi çıkıyor. hep araba varr yaa.bi avatarlık resim bulamadım.

Leoucwhsua Misafir

Beyler suan karsi rakibe laf atmayalim.sonuca kac yasinda olursa olsun carlos ismi ulkemizi yuceltiyor.bu 2 ezeli ve guzide kulup buyuk basarriya imza attilar bu transferlerle

evet be evet sonunda ilk defa orjinal forma alacagim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kardeş ben buldum sana yollarım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Lincoln tamam!

. 35 yaşındaki havası geçmiş yıldızları getirerek Türk futbolunu geliştireceklerini iddia edenlere yine en güzel cevabı, Türkiye'nin Avrupa'daki tek başarılı kulübü G.Sarayımız verdi.
    abicim biz burda bir fb li olarak gs nin lincoln transferini kutluyoruz tebrik ediyoruz senin yaptığın işi bak ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    yaw nette lincoln'ün resmini arattıyorum ama sadece 2 resmi çıkıyor. hep araba varr yaa.bi avatarlık resim bulamadım.
    "Cassio de Souza Soares" bu isimle google'dan grafiklerde arat. baya bir şey geliyor

Bu arada o mavi yazı şeyi webaslan.com'da yayınlandı ben yazmadım fanatik değilim fanatizm ile cezalandırmayın beni
    Futbolcu Bilgileri

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by umutcardak View Post
    evet be evet sonunda ilk defa orjinal forma alacagim
    bende hayatimda bir ilk yapip alcam.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Sonunda geldi ha hadi hayırlı olsun.

Değdi ama...
    Daha gelmedi.

İmzalamadan inanmam ben inansın sonra başımın üstünde yeri var. Okan koç vakasından sonra ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Thuram gelmez ama edmilson gelebilir gelirsede iyi oyunu hem libero hem stoperde oynayabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende alıcam forma.ilham geldi birden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan Özhan Canaydın'ın kulübün resmî televizyonunca da onaylanan açıklamasına göre Galatasaray Schalke 04'ün oyuncusu Lincoln'le 4 yıllığına anlaştı.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Cassio de Souza Soares" bu isimle google'dan grafiklerde arat. baya bir şey geliyor

Bu arada o mavi yazı şeyi webaslan.com'da yayınlandı ben yazmadım fanatik değilim fanatizm ile cezalandırmayın beni
    amacın ne ? sende ortega appiah anelka roberto carlos hooijdonk alexdesouza kezman yaz bakalım ne çıkacak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Daha gelmedi.

İmzalamadan inanmam ben inansın sonra başımın üstünde yeri var. Okan koç vakasından sonra ...
    Sen rahat ol, o laflardan sonra transfer yatarsa yaşatmazlar onu..

Ayrıca az önce Schalke tarafından da doğrulanmış transfer, metni bulmaya çalışıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    amacın ne ? sende ortega appiah anelka roberto carlos hooijdonk alexdesouza kezman yaz bakalım ne çıkacak
    Çocuk kötü bir şey demedi ki yanlış anladın herhalde bir arkadaşımız avatar bulamıyorum dedi o da ona yardımcı olmak için Google 'a tam ismini yaz bulursun dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fernando_gago yanlış anlamışsınn olayı.

Mesaj Yetkileri