Haber soyleyen kisinin makamina bakmiyacaksin herkes yanilir Yilldiz oyuncu yine gelecek forvete bekliyorum
abi biz ne olursa olsun bir büyük transfer yapcaz hele ben bu adriano konusuna baya bi inanmaya başladım çünkü resmi siteden haala bi yalanlama yokcarlosu 9 kez yalanlıyan bi sitede adrianonun bir kere bile yalanlanması beni sewindiriyo
![]()
Medyada o kadar isim çıkıyor ki yönetim yalankamaktan bıkmıştır miama şaka maka adrianoyu avrupa ve gbütün gazelet yazıyor 2 3 gündür ama hala yalanlama yok acaba bomba patlıyor mu
![]()
Ya hala para varmi diyorsunuz geldi simdi para cikti arkadaslar galatasaray biryerden para buldu vodafone dsmart bunlardan para alindi hatta riberyden pay alindigi iddaa ediliyor riva yakinda gidecek ve borcsuz takim olunacak
Arkadaşlar germeyin, şişirmeyin beni yav..Ayrıca aşırıda abartmayalım, beklentimiz çok yüksek olmasın.. Adamlarada yazık..
![]()
hayırlı haberi ben vereyim.
Lincoln resmi olarak Galatasaray'da.
http://www.galatasaray.org/default.asp
o zaman 343413. kere vermiş olayım. demek ki neymiş. sondan başlamamak lazımmış konuya dalmaya.
bunu da bize öğreten aydına teşekkürlerimizi sunuyoruz
dırıdırırdırır
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=45452
İnşallah Sviola,Nilmar,Ronaldo,Adriano gibi isimlerde önümüzdeki günlerde gelirler..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Saviola Türkiye'ye gelmez Ronaldo Milan Vermez Nilmar veya Adriano olabilir ama Adriano işi bana olmaz gibi geliyor inter vermez kiralık olsa bile
Lincoln geht, ein Schweizer kommt
Gelsenkirchen - Nach dem tagelangen Transferpoker ist der Wechsel des brasilianischen Spielmachers Lincoln von Schalke 04 zum 14-maligen türkischen Meister Galatasaray Istanbul perfekt.
In 83 Spielen erzielte Lincoln 20 Bundesligatore für den FC Schalke 04
"Ja, die Verträge sind fertig - Lincoln geht zu Galatasaray", sagte S04-Manager Andreas Müller gegenüber der "Bild".
Im Gegenzug hat Schalke den Schweizer U21-Nationalspieler Ivan Rakitic vom Cupsieger FC Basel für die kommenden vier Jahre verpflichtet.
Rund fünf Millionen Euro soll Galatasaray für Lincoln bezahlen. Laut türkischen Medienberichten wird der 28-Jährige in Istanbul 2,5 Millionen Euro pro Jahr verdienen.
Fünf Millionen für Raktic
Am Montag soll der Mittelfeldspieler bei Galatasaray, das in der kommenden Saison vom deutschen Coach Karl Heinz Feldkamp trainiert wird, vorgestellt werden.
Lincolns Vertrag wäre auf Schalke noch bis 2008 gelaufen, eine Vertragsverlängerung hatte der Brasilianer abgelehnt.
Unterdessen Rakitic bereits am Mittwoch die sportmedizinische Untersuchung bei Schalke absolviert. Der 19-Jährige soll fünf Millionen Euro kosten.
Schalkenin resmi managerinden TV kanalinda canli aciklama geldi. Herkese hayirli olsun.
Size tercüme edeyim canim kardeslerim benim!!
Evet Galatasarayla anlastik ve anlasmalar bitti!!!
Onun karsiliginda Schalke Rakitic i aldi .
5 million civarinda bonservis ödeyecek Galatasaray.
Lincol´da senelik 2,5 Million alacak.
Alıntıdır.. (:
Temem, ortamı germeden devam...
"YÜCE ATATÜRK"
Adriano'nun gelebileceğini düşünüp, Saviola gelemez demen çok ilginç doğrusu..
Kaldı ki Saviola'nın kontratı bitmiş durumda..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Adriano interde mutlu değil ve yakın tanıdıları burada hemde kiralık gelecek... saviola şu an bağımsız istediği yere gider ve sırada eminimki 10 15 klüp vardır ondan dedim
Hoşgeldin Lincoln...![]()
Eray güzel bir resim olmuş.
(/s)
Resim güzel olmuş Lincoln hayırlı olsun Galatasaraya
Evine mi![]()
Resmi ben yapmadım alıntı..![]()