Sayfa 103 / 439 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203 ... SonSon
3,061 ile 3,090 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çok sağlam bir orta sahamız oldu artık, sezonun başlamasını iple çekiyorum..
    Hele dur bi kardeşim daha başka başka transferler var....

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Cok karamsar olmayin Aklini celdinmi gerisi kolay adriano misal oda geliyor size ve hersey oyuncuda biter zor ama neden olmasin
    Haklısın şu an bana sorarsan gelme ihtimali var. Lincoln ile Saviola aynı itibarda, seviyede oyuncular ama bana sorarsan bize hava toplarını alan bir adam gerek. Saviola sadece bir yıldız olduğu için Gs taraftarını mutlu eder diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Haber soyleyen kisinin makamina bakmiyacaksin herkes yanilir Yilldiz oyuncu yine gelecek forvete bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Cok karamsar olmayin Aklini celdinmi gerisi kolay adriano misal oda geliyor size ve hersey oyuncuda biter zor ama neden olmasin
    Karamsarlık değil ama sözlemesi biten bir oyuncu ve cok da iyi bir oyuncu peşinde bir sürü kulüp vardır bence.Nilmar'ı alsanız hem gelmesi daha kolay hemde Saviola gibi cok iyi bir oyuncu.

abi biz ne olursa olsun bir büyük transfer yapcaz hele ben bu adriano konusuna baya bi inanmaya başladım çünkü resmi siteden haala bi yalanlama yok carlosu 9 kez yalanlıyan bi sitede adrianonun bir kere bile yalanlanması beni sewindiriyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Haklısın şu an bana sorarsan gelme ihtimali var. Lincoln ile Saviola aynı itibarda, seviyede oyuncular ama bana sorarsan bize hava toplarını alan bir adam gerek. Saviola sadece bir yıldız olduğu için Gs taraftarını mutlu eder diye düşünüyorum.
    Gelme ihtimali bir kenara da..Aynı itabarda demek biraz da ayıp olur be arkadaşım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Medyada o kadar isim çıkıyor ki yönetim yalankamaktan bıkmıştır mi ama şaka maka adrianoyu avrupa ve gbütün gazelet yazıyor 2 3 gündür ama hala yalanlama yok acaba bomba patlıyor mu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    ben şunu merak ediyorum..bizim haberimiz yokken galatasaray ın ekonomisi düzeldi galiba..lincoln den sonra saviola falan diyosunuz..bu adamlara nerden ve nasıl para vericek bu takım??
    Abi 3 yıldır transfere para vermiyorlar sponsor paraları falan iyice birikti para.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya hala para varmi diyorsunuz geldi simdi para cikti arkadaslar galatasaray biryerden para buldu vodafone dsmart bunlardan para alindi hatta riberyden pay alindigi iddaa ediliyor riva yakinda gidecek ve borcsuz takim olunacak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar germeyin, şişirmeyin beni yav.. Ayrıca aşırıda abartmayalım, beklentimiz çok yüksek olmasın.. Adamlarada yazık..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

hayırlı haberi ben vereyim.

Lincoln resmi olarak Galatasaray'da.

http://www.galatasaray.org/default.asp

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Medyada o kadar isim çıkıyor ki yönetim yalankamaktan bıkmıştır mi ama şaka maka adrianoyu avrupa ve gbütün gazelet yazıyor 2 3 gündür ama hala yalanlama yok acaba bomba patlıyor mu
    abicim bu gün mehmet cakır transferi cıktı gazetelerde hemen yalanladılar ama adriona kaç gündür manşetler hala yalanlayamıyorla

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

o zaman 343413. kere vermiş olayım. demek ki neymiş. sondan başlamamak lazımmış konuya dalmaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Lincoln kulübümüze hayırlı olsun..
    Dedim zaten kaç sefer okumadığın belli oluyor.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    o zaman 343413. kere vermiş olayım. demek ki neymiş. sondan başlamamak lazımmış konuya dalmaya.
    bunu da bize öğreten aydına teşekkürlerimizi sunuyoruz

dırıdırırdırır

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=45452

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İnşallah Sviola,Nilmar,Ronaldo,Adriano gibi isimlerde önümüzdeki günlerde gelirler..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Gelme ihtimali bir kenara da..Aynı itabarda demek biraz da ayıp olur be arkadaşım..
    Aynı itibarda derken geneli değilde şu anı kastettim. Saviola sanırım Barçaya 30m Euro ya gelmişti ama o zamanki Saviola ile şimdiki itibar açısından farklı hatta epeyce bir farklı kanaatindeyim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saviola Türkiye'ye gelmez Ronaldo Milan Vermez Nilmar veya Adriano olabilir ama Adriano işi bana olmaz gibi geliyor inter vermez kiralık olsa bile

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lincoln geht, ein Schweizer kommt
    Gelsenkirchen - Nach dem tagelangen Transferpoker ist der Wechsel des brasilianischen Spielmachers Lincoln von Schalke 04 zum 14-maligen türkischen Meister Galatasaray Istanbul perfekt.

In 83 Spielen erzielte Lincoln 20 Bundesligatore für den FC Schalke 04
    "Ja, die Verträge sind fertig - Lincoln geht zu Galatasaray", sagte S04-Manager Andreas Müller gegenüber der "Bild".
    Im Gegenzug hat Schalke den Schweizer U21-Nationalspieler Ivan Rakitic vom Cupsieger FC Basel für die kommenden vier Jahre verpflichtet.
    Rund fünf Millionen Euro soll Galatasaray für Lincoln bezahlen. Laut türkischen Medienberichten wird der 28-Jährige in Istanbul 2,5 Millionen Euro pro Jahr verdienen.
    Fünf Millionen für Raktic
    Am Montag soll der Mittelfeldspieler bei Galatasaray, das in der kommenden Saison vom deutschen Coach Karl Heinz Feldkamp trainiert wird, vorgestellt werden.
    Lincolns Vertrag wäre auf Schalke noch bis 2008 gelaufen, eine Vertragsverlängerung hatte der Brasilianer abgelehnt.
    Unterdessen Rakitic bereits am Mittwoch die sportmedizinische Untersuchung bei Schalke absolviert. Der 19-Jährige soll fünf Millionen Euro kosten.

Schalkenin resmi managerinden TV kanalinda canli aciklama geldi. Herkese hayirli olsun.
    Size tercüme edeyim canim kardeslerim benim!!

Evet Galatasarayla anlastik ve anlasmalar bitti!!!
    Onun karsiliginda Schalke Rakitic i aldi .
    5 million civarinda bonservis ödeyecek Galatasaray.
    Lincol´da senelik 2,5 Million alacak.

Alıntıdır.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Saviola Türkiye'ye gelmez Ronaldo Milan Vermez Nilmar veya Adriano olabilir ama Adriano işi bana olmaz gibi geliyor inter vermez kiralık olsa bile
    Daha önce bazı futbolcular için söylenimşti gelmez ibaresi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Temem, ortamı germeden devam...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adriano'nun gelebileceğini düşünüp, Saviola gelemez demen çok ilginç doğrusu..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kaldı ki Saviola'nın kontratı bitmiş durumda..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adriano interde mutlu değil ve yakın tanıdıları burada hemde kiralık gelecek... saviola şu an bağımsız istediği yere gider ve sırada eminimki 10 15 klüp vardır ondan dedim

Hoşgeldin Lincoln...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Eray güzel bir resim olmuş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Resim güzel olmuş Lincoln hayırlı olsun Galatasaraya