Sayfa 104 / 439 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204 ... SonSon
3,091 ile 3,120 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

beyler defans ikilisii nolcak song tomas bouzid servet kim oynayacak kim gidecek..song tomas giderse bouzid servet cok aksar uzun ve hantal adamlar bouzid i bilmiyorumda 1.90 lik adamdan ne bekleyebiliriz ki..bnce song kesinlikle kalmali servet veya bouzid de n biri yedege..

Default Ankaragücü transferde hızlı!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü'nde, Gana Milli Takımı'ndan Habib Muhammed ve Gençlerbirliği'nden Fatih Akyel ile anlaşmaya varıldı.

Başkent temsilcisinin kadrosuna kattığı Ganalı 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Habib Muhammed'in, 22 kez milli takım forması giydiği ve Fenerbahçeli Appiah'ın eski takım arkadaşı olduğu kaydedildi.

Öte yandan Ankaragücü, geçen sezon Gençlerbirliği'nde forma şansı bulamayan Fatih Akyel'i de kadrosuna kattı.

Bu 2 futbolcunun, yakın bir zamanda resmi sözleşmeye imza atacakları öğrenildi.

Bu arada kulüp yönetiminin, yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili kararı beklediği ve karar açıklanır açıklanmaz yabancı oyuncu transferine hız vereceği öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Her neyse canım Emeğe saygı
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Olaya sonradan dahil olmamak lazımmış demekki Ozaman hak veririm.

Tekrardan hayırlı olsun.

Quote Originally Posted by mahoo View Post
    beyler defans ikilisii nolcak song tomas bouzid servet kim oynayacak kim gidecek..song tomas giderse bouzid servet cok aksar uzun ve hantal adamlar bouzid i bilmiyorumda 1.90 lik adamdan ne bekleyebiliriz ki..bnce song kesinlikle kalmali servet veya bouzid de n biri yedege..
    Tomas gitsin, Song ve Bouzid oynasın, Servet efendiyide yedeğe alalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

neyse beyler acisiyla bir trnasfer bitti en cok ben sevindim yenleri gelecek

Del Piero_10 Misafir

''Koşan Alex'' hayırlı olsun.Uyum sağlarsa iyi iş yapar.

Konuyu "Özür Dilemek" meselesine çevirmeyelim. "Özür Dileme" gereksinimini duyanlar özelden halleder zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih akyel tsde ve g.birliğinde olduğu gibi buradada başarısız olur

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    ''Koşan Alex'' hayırlı olsun.Uyum sağlarsa iyi iş yapar.
    koşmayan Alex bunları yapıyorsa, koşan Alex kim bilir neler yapacak...

bu arada transferleri sayamaz oldum baya oyuncu aldık galiba

Galatasaray gerçekten çok iyi transferler yapıyor.Son senelerde yaptıkları transferlerin en iyilerini yapıyor yönetim...

Tebrikler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet konu kapandı.

Beyler bence defansda Tomas gitmeli Uğur(ya da yeni bir oyuncu) Song Bouzid ve Volkan Yaman 4 ' lüsü oynamalıdır.

Quote Originally Posted by mgungor View Post
    Galatasaray gerçekten çok iyi transferler yapıyor.Son senelerde yaptıkları transferlerin en iyilerini yapıyor yönetim...

Tebrikler..
    bence de çok iyi ve akıllı transferler yaptılar.umarım avrupa da iyi yerlere gelirler.

Nesil
    2003

Avrupa'nin bir cok buyuk kulubu bu yaz forvet arayisinda.

Milan simdilik transferin bittigini soyluyor ancak eger Gilardino satilirsa bir forvet arayisina gececekler. Edit: Gilardino takimda kalmak istedigini acikladi. Listeden Milan cikartilabilir.

Juventus Serie A icin kaliteli bir kadro olusturma isteginde ve Gilardino dahil bir cok forvet oyuncusu ile ismi geciyor.

Inter Suazo'yu aldigini dusundugu icin Adriano'nun gitmesine sicak bakacagi dusunuluyordu. Ozellikle Mancini Adriano'yu pek begenmiyor ancak Moratti'nin sevdigi bir oyuncu kendisi. Inter'de genelde teknik direktor'un degil, patron'un tercih ettigi oyuncular takimda kalir ama Adriano icin durum farkli olabilir. Ayrica Ibrahimovic'in yeni kontrat istemesi nedeniyle ayrilma ihtimali de var. Bu durumda Inter Adriano ve Ibrahimovic'i satarak forveti sadece kiralik olarak oynayan Crespo'ya birakmis olur.

Manchester United Saha'yi yollamak uzere ancak Saha sezon basina kadar sakat. Aylardir bir forvet alacaklari konusuluyor. Gudjohnssen bir ihtimal ve Man Utd ozellikle kuvvetli bir forvet oyuncusu ariyor.

Liverpool'un Fowler'i yollamasindan sonra ve Bellamy'nin ayrilma ihtimali oldugu icin bir veya iki forvet arayisi var. Torres isimi gecti.

Arsenal Henry'yi satmak zorunda kalabilir ve eger satarsa alacagi paranin cogunu kaliteli bir forvet almak icin kullanmak isteyecektir.

Barcelona Henry'nin pesinde ve dahasi kadrodan yaklasik 6 oyuncu ayrilacak. Bunlarin arasinda Gudjohnssen ve Deco gibi oyuncular var. Deco ile Inter de ilgileniyor. Yani Barcelona'yi da forvet arayan takimlar listesine ekleyebiliriz. Ayrica Inter'in Eto'o icin Adriano ve Walter Samuel'i teklif ettigi haberleri dolaniyordu.

Real Madrid'de Predrag Mijatovic'in Adriano icin gecmiste sarf ettigi sozler nedeniyle bu oyuncuyu begendigi biliniyor. Gecen sezon da Adriano ile ilgilenmislerdi. Takimdan ayrilma ihtimali yuksek olan Cassano ve Reyes'in Arsenal'e geri donme ihtimali Real Madrid'i bir forvet arayisina sokuyor.

Yani fiyat uygun olursa Adriano bu kuluplerden herhangi birinden teklif alabilir. Bu listede olmayan ve cok buyuk paralar odeyebilecek bir tek Chelsea var. Ancak forvet hattina aradiklari yedek oyuncu Pizarro'yu ekledikten sonra pek aktif olmayacak gibi gorunuyorlar.

Eger teklif gercekse, finansal acidan Fenerbahce Adriano'yu tatmin edebilir. Hatta Zico'nun takimda olmasi daha da buyuk bir etken olur. Ancak bu kadar cok kulubun forvet arayisinda oldugu bir donemde, Adriano'nun dusuk bir kalite lige giderek ozellikle Brezilya milli takimi sansini zora sokacagi goz onunde tutulursa ben transferin cok zor oldugunu dusunuyorum. Bence Adriano eger Inter'den ayrilirsa yukarida listeledigim takimlardan birisine gider. Bu takimda kendisini tekrar kanitlamak icin bir sans kazanir. Eger tekrar basarili olamazsa bu sefer Fenerbahce'den gelecek bir transfer teklifi daha gercekci bir boyut alir. Sonucta 25 yasinin altinda dunyadaki en iyi 5 forvetten birisinden bahsediyoruz. Hala kariyerini yola sokmak ve kendisinden beklenen performansi gostermek icin onunde uzun bir sure var.

Benim tahminim Fenerbahce'nin Zigic'e yonelecegi yolunda. Ozellikle takimda zaman zaman yanliz kalan Kezman'i mutlu etmek icin.

abi adriano yu zaten kiralık felen alırlar ama olsun kiralık miralık o gelsin yeter..!

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Tomas gitsin, Song ve Bouzid oynasın, Servet efendiyide yedeğe alalım..
    Bencede öyle olmalı ama Bouzid FM deki gibiyse o yedeğe geçmeli. Hazırlık maçları gelsin, göreceğiz kimlerde ne kadar yetenek var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla film izliyodum haberi yeni gördüm geçte olsa söylemek gerek..

(Daaha önce de söylemiştik ama neyse )

Cassio de Souza Soares Lincoln Galatasaray Camiasına Hayırlı Olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yönetime birşeyler oluyor.Ama Gerets varken adamın niye istediklerini almadılar hiç anlamış değilim.Gerets'e gıcıkları mı var ? Adam o kadar adam istedi olmadı en ucuzundan istedi yine almadılar.Göndertmek mi istiyorlardı acaba ? Baksanıza Kalli geldi tüm istekleri yerine geliyor.

hayirli olsun millet emurafu sana da cok tesekkurler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln ' u Havaliman'ında düşünemiyorum..Yıkarlar herhalde oraları.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Yönetime birşeyler oluyor.Ama Gerets varken adamın niye istediklerini almadılar hiç anlamış değilim.Gerets'e gıcıkları mı var ? Adam o kadar adam istedi olmadı en ucuzundan istedi yine almadılar.Göndertmek mi istiyorlardı acaba ? Baksanıza Kalli geldi tüm istekleri yerine geliyor.
    Bence artık Yönetimin aklı başına geldi Geretse falan gıcıkları yok

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ömer abi çok iyi yorumlamışsın tebrik ediyorum ancak bu kadar güzel bir yorum yapılabilir bu konuda.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun yönetime .Bu sene avrupada cosucagız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Çünkü yönetim Kalli'ye güveniyor..O'nun yaptığı tercihlere bakın bir de Gerets'in tercihlerine..Gerets bu takımı kaldıramazdı..Zaten sürekli A.Polat'la sorun yaşıyordu..Takımın en önemli futbolcularını kadroya almıyordu..Gençleri sürekli başka kulüplere yollamaya çalışıyordu..E ne oldu? Sonunda gitti..Kalli gelince de yönetim O'na ve tecrübesine güvendiği için dediği her şey birer birer yapıldı ve bugünkü konuma gelindi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

iste Kalli farki...

Kalli`nin ismi olmasaydi, lincoln, linderoth ve bouzid transferi hayatta olmazdi.

bu yil inanilmaz bir transfer donemi geciriyoruz, benim hayatimda gordugum en basarili, en olumlu ve en temiz transfer sezonu. Takim ruhu iyi olursa Bu sene uefa ceyrek inali garanti goruyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası imrenmemek elde değil
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Çeyrek finalden ötelerede gidebilir..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    iste Kalli farki...

Kalli`nin ismi olmasaydi, lincoln, linderoth ve bouzid transferi hayatta olmazdi.

bu yil inanilmaz bir transfer donemi geciriyoruz, benim hayatimda gordugum en basarili, en olumlu ve en temiz transfer sezonu. Takim ruhu iyi olursa Bu sene uefa ceyrek inali garanti goruyorum

Eee..Emrah abi..Biz bu transferin bittiğini yaklaşık 1 hafta öncesined söylememiş miydik ..İnanmayan var mı halen ..

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    abi adriano yu zaten kiralık felen alırlar ama olsun kiralık miralık o gelsin yeter..!
    Tabi gelsin de Ortega, Anelka olayları yaşanmaz inşallah...

Leoucwhsua Misafir

takim ruhu olursa kupada alinir.onemli olan takim ruhu.unutmayin avrupada bicok kulup yildiiz oyuncu bulunduruyor ama kupalari alamiyorlar.onemli olan ruh..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

"En büyük transfer"
    Sporx.com'un yazarlarından Osman Tanburacı'ya Galatasaray'ın yeni transferi Lincoln hakkındaki görüşlerini sorduk. İşte Osman Tanburacı'nın ağzından Lincoln transferi...

"Alex'i gölgede bırakacak Lincoln geldi gelecek. Gecikmenin nedeni bonservis bedeliydi. Galatasaray 35'lik posa almaz. 28 yaşındaki Lincoln'ün de bedelini ödemek için Galatasaray yüreği lazımdır. Bu sene en büyük hamleyi yapan takım Galatasaray. Müjdeler olsun...Lincoln ve Linderoth T.C. sınırları dahilinde inanılmaz bir orta sahadır. Avrupa'da Lincoln'ü sorarsanız Fenerbahçe'yi perişan etmesinden bellidir. Son söz: Gecikmenin sebebi Schalke'yi kündeye getirmekten geçiyor. Feldkamp'ın Alman olduğunu unutmayın. Galatasaray son yılların en büyük transferini yapmakla gurur duymalıdır."

21.06.2007

Kaynak : Sporx.com

Felkampda yarin geliyor calismalar icin hazirlik yapicak

Mesaj Yetkileri