Originally Posted by Çağrı Zorkol
Gerçekten bu topici başlatırken böyle düşünen birçok kişi olduğunu biliyordum.. Transferleri Aziz Yıldırım yapıyor!!!Gerçekten sadece komik... Soruyorum herkese? Sizce Tomas (bence türkiye'de ki en iyi stoper) Fenerbahçeye geldiğinde Aziz Yıldırım Tomas'ın adını duymuş muydu? Transfer bu kadar basit bir iş değildir. Eğer Daum'la Aziz Yıldırım'ın futbol bilgisini karşılaştırırsanız kusura bakmayın ben sizi futboldan anlamamakla suçlarım.. Kadroyu Aziz Yıldırım kuruyor, Transferleri Aziz Yıldırım yapıyor ve Fenerbahçe 3 yıl üstüste şampiyon oluyor... ???? Way be! O zaman ben olsam diğer takımların yerinde Aziz Yıldırım'a teknik direktörlük teklif ederdim..
Daum'un taktik anlayışını beğenmeyenlere saygı duyuyorum. Ama futboldan anlamıyor,transferi bilmiyor diyenleri ise ben ciddiye almıyorum. Kokain davası olmasa bugün Almanya'nın başında olacak bir teknik adam Cristoph Daum..
Ayrı bir konuda duran topları Alex kullandığı için Fenerbahçe duran toplarda başarılıymış.. Peki soruyorum. Neden Beşiktaş tigana geldikten sonra duran toplarda gol atmaya başladı.. Tabi ki Alex duran topları iyi kullanıyor. Ama Cristoph Daum duran topların değerini çok iyi biliyor ve takımını çalıştırıyor. Geçen sen son dakika Luciano'nun attığı son dakika golüyle kazanılan maçtan sonra Luciano "Antremanda sürekli bu pozisyona çalıştık " demişti.. Hatırlarsanız o golde korneri Serhat Akın kullanmıştı..
Daum'u tabi eleştirin, hatalarını söyleyin.. Ama böyle bir teknik adamı böyle eleştirmeyin.. Emin olun Daum futbolu buradaki herkesten çok biliyor..
Saygılarımla..