Orayı Görmemişim , Özür Dilerim.
Uzatmaya gerek yok özürün kabul edildi
Bu arada deplasmanda oynanacak Bursa maçına az kalmıştı.Bursa stadına geldiğimizde ne göreyim yine o manyak muhabir.Ondan kaçmak istedim ama buldu beni.
Muhabir:Bu maç hakkında görüşleriniz nelerdir?
Ben:En iyisini yapmaya çalışacağız.
Muhabir:Sadece 1 fark yemek gibi mi?
Ben:Sen bela mısın kardeşim ya çık git başımdan.
Muhabir:Maç sonunda görcen olum sen.
Ben:Yahu de git ya.
Soyunma odasına girdim oyuncuları maça hazırladım ve girdik oyuna.
26.dkda golü yedik ilk yarı 1-0 mağlubiyetimiz ile sona erdi.
Soyunma odasında motive etmeye çalıştım az da olsa başardım.
Oyuna girdikten 10dk sonra bir gol daha yedim.
Son dkda Gökhan'ın attığı gol yeterli olmadı.
2-1 yenik ayrıldım.
Bu arada Uefa Kupası 1. Tur'da B.jerusalem takımıyla eşleştim.
Ve transferler Serkan Gedik'le anlaşılmasıyla sonlandı.İşte transferler.
![]()
bu kariyer bölümünün en akıcı kariyer sunumu sende sanırım an ve an sıcak haber yapıyorsun ne diyelim umarım ligin sonunda sevinen taraf olursun başarılar![]()
şampiyon olcaından şüphem yok..avrupa'da başarılarını beklioruz..
Puan durumunu hala göremedik![]()
bnde merak ediorum![]()
başarılar![]()
bursa macı sonrası o muhabır gelmedı mı![]()
Ben direk kactim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler 3-4 maç yaptım ssleri koyacağım.
Ankaraspor maçı çok güzel bir maçtı iyi bir oyun koyduk ortaya 2-0 galip geldik.Vanden Borre'de ilk golünü attı.
Sonra Jerusalem maçı geldi çattı bu maç önemliydi kendi evimde olduğu için kolayca 2-0 kazandık ve avantaj kazandık.Yine Vanden Borre sağ olsun
Ardından zor bir rakip vardı karşımızda "Sivasspor" maça çok iyi başladılar 1 gol buldular Alex'in yardımıyla 2-1 öne geçtim bir gol daha yedim.2-2 bitti sağlık olsun
Bir başka Ankara takımı Ankaragücü ile maçımız vardı ilk yarıyı 2-0 önde bitirdik.İkinci yarının 9.dksında kötü bir sürpriz vardı Alex sakatlanmıştı.Ardından 3 gol daha bulduk mükemmel bir oyun sergiledik.
Ve puan durumu her maçtan sonra bunu ilk mesajda görebilirsiniz.
![]()
İyi gidiyosun Memo.
Teşekkürler Gökay![]()
şimdiden 2puan fark açmışsın.. hadi bakalım avrupa başarıları da beklioruz![]()
alex ne kdr sakatlandi
1 veya 2 ayayrıca dün hiç bişey koyamadım kusura bakmayın en yakın zamanda koyacağım bişeyler.
2-0'ın rövanşında Jerusalem'le karşı karşıyaydım.Zevksiz bir maç oldu 1-1 berabere kaldım ve gruplardayım.
Kayseri maçında üstün oynamama rağmen çok gol kaçırdık çok şanssız bir yenilgi aldım
Ve gruplar belli oldu kolay bir grup geldiğine inanıyorum.Sevilla'nın ardından çıkarım.
![]()
Evet biraz kolay bir grup olmuş.
Waregem ve Heerenveen maçlarını kazanıp,Parisle berabere kalırsan işi bitirirsin.
Paris o kadarda güçlü değil.Kesin çıkarsın.başarılar...........
Paris bende 2. sezonda küme düştü.![]()
Çıkarsın bnce... Herenven-PSG ahım vahım takımlar değil...
ya arkadaşlar nasıl bu fb tv ve fanatikte çıkıyo???
Çok değişik yolları var
Galatasaray derbisinden sonra ikinci derbiye çıkıyordum hedefim 2'de 2 yapmaktı hemen bir muhabir geldi bu arada bizim manyak muhabir istifa etmişti.
Muhabir:Efendim bir dk alabilirmiyiz sizi.
Ben:Elbette buyrun.
Muhabir:Trabzon maçı öncesi görüşleriniz nelerdir?
Ben:Şampiyonluk için bu maçı almalıyız alacağız.
Muhabir:Teşekkürler.
Soyunma odasına gitme zamanı gelmişti gittim bir konuşma yaptım ve oyuncular artık maç anı gelsin diye heyeceanla beklediler.Ve düdük çaldı.
9.dk da golü yedim üzülmeye gerek yoktu zira 11 de Tümer beni sevindirdi Alex'i aratmayacığını gösterdi.Sonra 2-1 öne geçtim Appiah'la 2-2 yaptılar ve Kezman'la galibiyeti buldum.
Muhabir:Efendim maç sonunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ben:Çok güzel bir maçtı galip geldik mutluyum.
Sonraki maçta Sakarya'yı konuk ettik rahat bir maç oldu sakarya 10 kişi kaldı.3-0 aldım
Fortis Türkiye Cup kuralarıda çekildi işte grubum.
Ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçım 5-0 söze gerek yok.
Son resim biraz bozuk ama idare edin bu arada skinim değişti fm26'ya teşekkürler.![]()
Basarilar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Her güzel şey gibi, bu kariyer de sezon finalini yaptı ve tatile girdi. Yeni sezonda, bomba gibi gelişmelerle devam etmek üzere, şimdilik konuyu kapatıyorum...
"YÜCE ATATÜRK"