1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: FC Kobenhavn Kariyeri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Ligde artık puan kaybına tahammülüm yoktu
    Kobenhavn - Vejle Macı

Nordsjaelland - Kobenhavn Macı

Bu zorlu dönemecı iyi atlattım şimdi avrupa macları var ancak seyirciye ihtiyacım var
    Kimse mesaj yazmıyor . Neyse ben gine ekleyim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya arkadaslar sizce bıraz hızlı mı gıdıyorum ne?

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Olympıque Lyonnaıs - FC KobenhaVn
    Takımca beraberlık ıcın çıkıyorduk mac başladı.
    Silvain Wiltord ile öne gectiler.Umutlarımız sona erdi. Çünkü Lyon tek kale oynuyordu.

Ama macın sonunda gülen taraf biz olmuştuk.
    Kobenhavn taraftarı Furkan Akıllıere adeta tapıyordu. Daniel Agger Chelsea ye gol attığında havaalanına onun adı verilmişti.Eddie Johnsonun bu performansı da o tür bi çalışmaya doğru gidiyor. Mac sonrası yorumlar bu şekildeydi

Az sayıdakı Kobenhavn taraftarları

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by niekine View Post
    ligde iyi deilim diosunda maç eksiin war ve yenersen lider olucaksın..daha ne

grubundan uefa ya gitme şansın yüksek bnce..lyon maçlarında puan kopara bilirsen 2.bile olabilirsin

ben mesajı yazana kdr ztn lig birincisi olmuşun
    dostum doğru diyon da yani ne biliyim sandığım kadar kolay değil lig
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kobenhavn Düşüşte Mi

Danimarkada şampiyonluğa oynayan Kobenhavn takımı için bir cok otorite'' rehavete kapıldılar bir an önce bunu üzerlerinden atmaları lazım ''diyor.
    Nitekim Bunun Göstergesi de bu:

Cabuk toparlanmazlarsa onlar için hiç de iyi olmayacaktır deniliyor. Show spor un burda sonuna geldik. teşekkürler Her nerede yaşanılıyor ve yaşatılıyorsa..

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    Kobenhavn Düşüşte Mi

Danimarkada şampiyonluğa oynayan Kobenhavn takımı için bir cok otorite'' rehavete kapıldılar bir an önce bunu üzerlerinden atmaları lazım ''diyor.
    Nitekim Bunun Göstergesi de bu:

Cabuk toparlanmazlarsa onlar için hiç de iyi olmayacaktır deniliyor. Show spor un burda sonuna geldik. teşekkürler Her nerede yaşanılıyor ve yaşatılıyorsa..

düşüşte değilsin kesinlikle o takım ligde çok güçlü yani benim tabirimle parazit takımlardan biri.başa bela olabiliyor.bende bi ara brondby yi yönettim o takım bana baya bi zorluk çıkarmıştı.sonuç gayet normal.başarılı olursun inşillah iyi gidiyorsun...

Mesaj Yetkileri