helal olsun vallahi..bravo..devamı gelir inşallah..
helal olsun vallahi..bravo..devamı gelir inşallah..
Bence şampiyon olmalısın ligde şampiyonlar liginde ise finale kadar çıksan kahraman olursun. Zaten olmuşsun. Başarılar.
"Ailton" diye bir adam var değil mi Kobenhavn'da... oyunu açınca??
Ben 2 kere oynadım kısa süreli Kobenhavn ile de.. Ailton-Pompong-Silberbauer-Hutchinson u satıyordum başlarda.
Ya bilmiorum Ocak Ayina kadar yoktu
Ocakta bi baktim Ailton sign Kobenhavn dio bende oynattım o da gayet iyi oynuyo hakkını veriyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Cl de rakıbım Inter nanayı yedım desem yerıdır final zor gözüküyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KOBENHAVN - INTER
YA ARTIK BU KADARINDAN SONRA İNANAMAMAYA BAŞLADIM MÜKEMMEL BU TAKIM YA LİNDEROTH VE JOHNSON VE HEPSİ MÜKEMMEL
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Inter - Kobenhavn
Furkan: Evet arkadaşlar soruları alayım..
Spiker:Furkan Hocam bu başarının sizce en önemli mimarı kimdir.
Furkan: Oyuncusundan malzemecisine herkestir ama daha bir başarı yok başarı eğer allah nasip edipte finale cıkarsak başarı orda teşekkürler iyi akşamlar
EVET ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ŞU AN ÇOK SEVİNÇLİYİM YA İLK DEFA BU KADAR GÜÇSÜZ TAKIMLA BURAYA GELDİM(FM2007 DE) AMA BURAYA KADAR GELMİŞKEN KUPAYA EN AZINDAN FİNALE KİRİYECEM
bravo..çok iyi gidiyosun böyle devam et!
Bu arada Royal League den elendim zaten saçma bi ligdi nie yapıldığınıda anlamadım ya nese
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Danimarka Kupasında turu geçtim
CL DE Rakibim Werder Bremen
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Werder Bremen - Kobenhavn
İlk Macta sevinen Werder Bremen.İnşallah 2.maçta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2.Mac Yarın
ah bea..tamda en önemli maçta kestin
başarılarının devamı gelir inşallah..harika gidiosun..hatta süper![]()
waaaayyy... büyük başarı çok tebrik ediyorum!!!!
bırakma sakın bu kariyer bırakılır mı ? ben seni takip ediyorum devam et sen!
gerckten cok iyi gidiyorsun vallah kopenhavn bir sezonda bu kadar basari tebrikler
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Vay bea.Artık takipcinim.Gerçektende süper bir başarı.![]()
arkadaşlar bu royal ligi anlayanınız var mı ? playoff tarzı şeyler mi ?
oha şampiyonlar ligi kupası
harika bir kariyer..süper işler başardın..takip ediodum ztn, çok iyi gidiorudun..ama bu kdrını düşünmemiştim.. helal olsun..sakın bırakma kariyerini![]()
umarım sadece bu ligi diil 3-5 ligi birden açmışsındır ki kariyer olur tam. ben senin yerinde olsam süperkupayı da alır bu yeni sezonu bitirir ayrılırım takımdan yeni takımlara gitmek ve kariyere devam edebilmek için..
Bende FC Kobenhavn da 2 sene oynadım. Gerçekten bişi var bu takımda. Sana tavsiyem Wesley Sonck'u al. Bende 2 sezonda da gol kralı oldu. Kaleci olarak da Enyeama'yı düşünebiliridin.Royal Ligi bn de 2 senede anlayamadım.![]()
ya Norvec Isvec ve Danimarka yi aCTIM keşke acaydım biraz daha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte geride bıraktığımız yılın Puan Tablosu
Shot at 1969-12-31dediğim gibi lig çok kolaydı.
Şimdi Yeni Sezonla geliyorum sakın kaçırmayın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni Transfer Sezonunda Takımdan Gidenler
Takımdan Ayrılan bütün futbolculara ileriki yıllarda başarılar dileriz.
( Kobenhavn Başkanı)
KOBENHAVN YILDIZ AVINDA
Flaş Flaş Flaş Kobenhavn yıldız oyuncu Aythamiyle anlaştı klüp bu transfere 3.5 milyon verdi. Aythami ise bir Avrupa Şampiyonuna geldim daha ne diyebilirim ki dedi.
İşte Kobenhavn Defansının Yeni Yıldızı:
Öte yandan Kobenhavn teknik direktörü Furkan bu sezon fazla para harcamayacaklarını birkac genc transferle sezona gireceklerini açıkladı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5 YIL SONRASININ EN İYİ SOL BEKİ KOPENHAG Daniel Agger Havalimanında.
GARETH BALE
Yapılan Acıklamada Yıldız futbolcuya 4.6 milyon Yeni Türk Lirası para ödendi.Bale kameralara bi açıklama yapmazken klüp başkanı 2 yıldız daha aldıklarını söyleyerek konuşmasını tamamladı.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İŞTE İKİ YILDIZ DAHA
Bir zamanlar Barca da top koşturan Gerard Kobenhavnda
Shot at 1969-12-31
Bir diğeri ise geleceğin yıldızlarından Simone Feindouno
Shot at 1969-12-31
Süper Kupada Üzüntü Hakim
![]()
uzatmada kaybetmek kötü olmuş gerçekten.
aslında lig olarak iskandinav ülkelerin haricinde bi de ingiltereyi açsaydın kariyerin açısından çok iyi olurdu...
Royal Lig benim bildiğim kadarıyla İskandinav takımlarının yaptıkları bir turnuva. Tıpkı Libertodores gibi birşey.. Hatta çok eski birşey de değil. UEFA'ya kızıp yaptılardı galiba bu organizasyonu.
BEn de mi başlasam acaba diyorum Kobenhavn ile..
Bu Royal Lig`in ne olduğunu ben çözdüm arkadaşlar. Royal Lig bütün İskandinav takımlarının katıldığı bir kupa. Yani Copa Libertodares gibi birşey.
Tebrikler Şampiyon olmuşsuN...
yeni sezonda, yeni transferlerle başarılar...
yeni sezonda basarilar
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
başarılar![]()
Yeni sezonda senden Süper Kupayı bekliyorum. Başarılar.
Bravo degısık bır karıyer olmuş
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Uzun bır aradan Sonra Devam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uzun bır aradan Sonra Devam
2 gundur yazamadıgım ıcın ununtmuş olabilirsiniz kadromu veriyorum.
CL GRUP MACI
Kobenhavn - Feyenoord
Sıze şu kadarını söyleyim berbat ötesi oynadığım bi maçtı ama inşallah telafi ederim
Bu da Lig de Puan Durumu
BİRAZDAN SPORTİNG - KOBENHAVN CL MAÇI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SPORTİNG LISBON - KOBENHAVN
Ama maç benim açımdan çok güzeldi artık takımıma kaybolan güvenim geri geldi
Ligden Maçlar:
Nordsjaelland 0 - 0 Kobenhavn
Kobenhavn 1 - 0 Silkeborg
dk.78 Vyacheslav Hleb
SALZBURG - KOBENHAVN
Maç ortada geçti ama istediğimi almıştım artık gruptan çıktım diebilirim herhalde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar oyunum hata veriyo konunun kapatılmasını rica edıyorum.
Ayrıca yeni kariyere beşlayacağım Gimnastic Tarragona ile hepinizi oraya bekliyorum.
grubundaki rakipler fazla zor değilmiş..kesin çıkarsın galiba![]()
Arkadaşlar Kariyerime kaldığım yerden devam ediyorum oyunum mucizevi bi şekilde çalıştı. Bu oyunu da burda bırakmak olmazdı herhalde.Neyse Çağrı Zorkolşa da teşekkür ediyorum konuyu tekrar açtığı için.
Biraz Sonra hepsi geliyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Danimarka Kupası
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Royal Lig
.