Yok ya Makalele degilde Coloccini'yi almak lazım.
Artik soyle Serdar'in yaninda oyniyacak, biraz orta sahayi derliyecek toparliyacak deneyimli bir isim kimse o olsun. Ama Serdar orta sahada kalsin. Cocuk cok iyi oynadi bu mevkide yine yerini degistirmemek lazim. Sag bek her zaman bulunur fakat kaliteli bir orta saha daha nadir.
Bence kontrat yenilemek için uğraşıyorlar, 2 sene sonra iddialı takım kuracak Kayseri. O yüzden kaldıkları gibi transferde arkası gelecektir.
Neyse alakasız oldu, Topuz ile Ünal gündemi boş boş meşgul edecekler yine, ne olacak sayfalar dolacak.Basının işine geliyor.
Gs bence yerli santrafor almayacak, yabancı biri gelebilir..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Evet daha basarılı.
Saviola Galatasaray'da...
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Remake bgn cok guldurdun beni Allah'ta seni güldürsün
Nasil soylenemez? Gectigimiz sezon MB 13. bitirdi MC 15. bitirdi. 4 puan fark var arada. Buyuk basari. Evet evet MB daha buyuk klup. Ikiside orta sinif Ingiliz takimi pek bir farklari yok.
Koptum yahu...![]()
Kafeden,Kuşluktan daha çok mesaj atılıyor buraya![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
İş paraya kaldıysa orası kolay.Önemli olan ikna etmek futbolcuyu..İşin ucunda Lyon varsa işimiz zorlaşır.
remake aferin beaa.![]()
Saviola gelirse iyi reklam yapılır aynı zamanda Henry'nin Barça'ya gitmesiyle iyice arka planda oldu Saviola. Olmayacak iş değil.
Konuya taşındı..
HİÇ BİR YERE GİTMEYECEĞİM
Fenerbahçe’nin sambacı yıldızı Deivid ülkesinde yayınlanan Globoesporte gazetesine ilginç açıklamalar yaptı. Deivid Fenerbahçe’den ayrılmayı asla düşünmüyorum derken, Başkan Yıldırım takımdan başka bir ismi göndermeye çalışmalı şeklinde konuştu. Deivid ayrıca vatandaşı teknik direktör Zico için ise bana çok fazla sahip çıkmadı şeklinde isyan etti. Roberto Carlos büyük isim diyen yıldız futbolcu, forvete kim gelirse gelsin gol atması mümkün değil iddiasında da bulundu.
İŞTE BOMBA GİBİ AÇIKLAMALARDAN BAŞLIKLAR
AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM
Türkiye’de yabancı kontenjanı sıkıntısı yaşanıyor. Sezon içinde bana bir çok takımdan ciddi teklifler geldi ve yönetim beni göndermeyeceğini açıkladı. O yüzden gelen bütün cazip teklifleri geri çevirdim,. Şimdi beni göndermeye çalıştıklarını öğreniyorum. Unutmasınlar gitmeye niyetim yok ve iki senelik kontratım bulunmakta. Bu yüzden başkanımızın benim yerime başka isimleri göndermeyi düşünmesini isterim. Çünkü ben gitmeyi düşünmüyorum…
ZİCO BANA SAHİP ÇIKMADI
Hocamız Zico bana çok fazla sahip çıkmadı. Beni bir çok maçta oynatmadı ve kulübeye mahkum etti. Bu yüzden bende kendimi gösterme imkanının bulamadım. Formayı sık sık giyse idim şuan bu durumda olmazdım. Ama önümüzdeki sezon kulübede oturmayı pek düşünmüyorum. Artık yeni yerim sahanın için…
ROBERTO CARLOS BÜYÜK İSİM
Uzun süredir Fenerbahçe camiası içinde Roberto Carlos ismi dolaşıyordu. Onun gibi bir yıldızın Türkiye’ye gelmesi hem Fenerbahçe hemde ülke açısından büyük yarar sağlar. Türk futboluna Carlos’un katkıları çok fazla olacaktır. Zaten Türkiye’de samba rüzgarı esiyordu şimdi daha çok esinti olacak.
ASIL SIKINTI TOP ALAMAMAK
Forvette kim oynarsa oynasın, bu takıma kim alınırsa alınsın önemli olan ileri uca destek sağlanmasıdır. Geçen sezon tek forvetli sistemde oynadık ve ileri uçta oynayan Kezman da olsa ben de olsam büyük sıkıntı yaşadık. Fenerbahçe artık çift forvete geçmeli. Kanatlardan top gelmeli ve forvete mutlaka artadan destek sağlanmalı. Bu olmadığı zaman ileri uca kimi alırsanız alın bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşar. Bu yüzden yeni sezonda hocamız buna çare bulmadı
1907haber
_________________-
Çok yüzsüz adammış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence yazık oldu Deivid'e.
Keşke bu şekilde olsas ama bunlar sadece düşünce..
Deivid kalıyorsa işler kesat.![]()
Oh oh!
Kanatlardan da destek gelsin, ortadan da destek gelsin.. Ve bunlar çift forvet oynarken olsun..
Şey de deseymiş bari; "Yönetim adam gibi bir forvet alsın, o da benim yerime gol atsın"..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
usta sen bunun icin ayri konu ac