1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: FM 2007 Vista Problemi İle İlgili Açıklama!

Hybrid View

Thumbs up

Quote Originally Posted by archvortex View Post
    "Turksportal Türkçe FM 2007" kısayoluna (hani masaüstünü gelen) sağ tıklayın.
    özellikler>uyumluluk a gelin

resimdekileri yapın. sonra Türkçe FM yi çalıştırın
    run time error almayacaksnz denedm oldu..

siyah ekran problemi için (sabit başlıkda yazor bnde not düşeim)
    başlat a gelin alltaki arama çubuğuna appdata yazn yukarıda klasör belirecek ona tıklayın roaming den sports interactive i siilin

dil ayarını biliyorsunuz.

işletim sistemim: windows vista home premium

problemin çözümü olduğu için sabit topice açmak yerine topic açtm (hatalıyım galiba)(taşındığı için teşekkürler)

hee bu arada alıntı deil bn buldm
    valla süpersin hiç bi sorunum kalmadı bide bu konu sabitlenmeli(sabitlenmişmi bilmiyorum ama deilse sabitlenmeli) çünkü bu sorunu yaşayan çok kişi var.

bende vista kullanıyorum ama run time 76 hatası veriyor . yukarda arkadaşın dediklerini yaptım ama yine sonuç aynı . bilen varsa lütfen söylesin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AIMAR53 View Post
    valla süpersin hiç bi sorunum kalmadı bide bu konu sabitlenmeli(sabitlenmişmi bilmiyorum ama deilse sabitlenmeli) çünkü bu sorunu yaşayan çok kişi var.
    bnde yaşıordum bu sorunu çözünce paylaşayim dedim

hata veriyorsa tüm kullanıcıların uyumluluğunu denetle var oraya bas orada da aynı şeyleri işaretle olmazsa güvenlik sekmesini kurcala. bn denemek isterdim de aynı sorunu yaşamadığım için deneyemedm

ya yaptım herşeyi yine açılmadı . normal fm açılıyor türkçe açılımıyor :S . onun yerine normal fmden girip türkçe oynama gibi bi şansımız varmı :?

Mesaj Yetkileri