inşallah düzelirsin
inşallah düzelirsin
ula serkan ne bu vaziyet bu ne rezalet ne bu eziyet
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Abi cok kötü gidıo kovacaklar seni![]()
Çok gol yiyorsun abi nerdeyse her maç 2 gol garanti defanslarını değiştir derim moralleri bozuktur kesin 1-2 hafta farklı adamlar oynat diğerlerinin moralleri düzelsin zaten takım seriye girdimi seni kimse tutamaz
Kümeye kümeye, Serkan abi kümeye.![]()
daha ligin başı başarılar![]()
kardeş küme düşebilirsin bu gidişle![]()
Arkdaşlar, kaptırdım sezonu bitirdim, şimdi tüm maçları tek tek koyamayacağım. Hedefte avrupa kupalarına katılmak vardı. Ligde pek başarılı olamasak da avrupada mücadele edeceğiz.
Çeyrek Finalde Wigan'ı 1-0'la geçtikten sonra Carling Cup yarı finalinde Manchester ile karşılaşıyoruz.
İlk maç, 2-1 kaybetmemize rağmen 90. dakikada bulduğumuz gol bize turu getiriyor.
2. maç 3-1 kazanarak finale çıkan kalan oluyoruz.
Finaldeki rakibimiz Aston Villa. Hiç beklemediğim bir şekilde iyi oynuyoruz ve 4-2 kazanarak kupaya ulaşıyoruz.
Manchester galibiyetiyle iyi oynamaya başladık, taktik de ancak yerine oturabildi.Kalan maçlarda iyi oynadığımızı düşünüyorum, şanssız kayıplar yaşadık ve ligi 14. sırada bitirdik.
Lig durumumuz pek iyi olmasa da 1 kupa kazandığımız için mutluyum...
"YÜCE ATATÜRK"
Yahu kmi şampiyon oluyor siz kümeye oynuyorsunuz nasıl oluyor bu iş![]()
Gayet netim, sadece ve sadece Şans.
Ben de şanslı olsaydım, namağlup şampiyon bile olurdum.(E yuhh diyorum kendime)![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Dur sen zahmet etme Serkan ben derim yuhhh be kardeşim ufak at biraz.![]()
![]()
Carlingi almışsın tebrik ederim. Ben de yarı finalde elenmiştim. 14. olmuşsun tahminim wage budget yuzunden transfer yapamadın ve böyle sonuçlandı
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
tebrikler kardeşim sezonu boş geçmemişsin
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Tebrikler serkan
Yalnız konu açık kalmasın kıskanıyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sağolun arkadaşlar.
Hadi hadi kıskanma, bak kapattım konuyu, hatta kapattığım halde yazıyorum bu mesajı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"