Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: İşte Kayserinin Merak Edilen Afişi

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ya bu istanbul medyası ve taraftarını anlamıyorum..anadoludan şampiyon çıkmıyo diyosunuz sonrada en iyi oyuncularnı almaya çalışıyosunuz satmayacagını bunu size anlatmak için çeşitli yollara başvuruyo ve siz buna show yapıyo diyosunuz bence showu siz yapıyosunuz...

Şu lanet olası yabancı sınırı bir kalksa..ne yaparlarsa yapsınlar topuzu gökhanı.Ama mevcut durumda büyük klüpler maalesef bu adamları almak zorunda

3. Default

Elinde sonunda kuş yuvadan uçacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by avniaker View Post
    ya bu istanbul medyası ve taraftarını anlamıyorum..anadoludan şampiyon çıkmıyo diyosunuz sonrada en iyi oyuncularnı almaya çalışıyosunuz satmayacagını bunu size anlatmak için çeşitli yollara başvuruyo ve siz buna show yapıyo diyosunuz bence showu siz yapıyosunuz...
    Parayı veren düdüğü çalar kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Arkadaşım bence de şov yapıyorlar.Bunu yöneticilere insan gibi de söyleyebilirler.Konuyu ilk gördüğümde göndermeli bir afiş yaptılar zanettim ama sat-ma-ya-ca-ğız yazısını görünce şaşırdım.Bu kadarı da olmaz yani.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yaw kayseri türkiyenin 5.büyüğü olacakmış diyorsunuz ya bu 2 3 seneyele olacak iş değil mtopuz veya gökhanünal max bu takımda 2 sene oynar ya ondan sonrası ne olacak?? antep veya gençlerbirliğinde olduu gibi 1 2 sene sonra düşüşe geçerler

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    yaw kayseri türkiyenin 5.büyüğü olacakmış diyorsunuz ya bu 2 3 seneyele olacak iş değil mtopuz veya gökhanünal max bu takımda 2 sene oynar ya ondan sonrası ne olacak?? antep veya gençlerbirliğinde olduu gibi 1 2 sene sonra düşüşe geçerler
    valla ben duymadım 5.büyük lafını..hem büyüklüğün en başta şampiyonlukla olacagını kayserilide biliyodur

7. Default

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Evet en doğru şekili bu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Adamlar iyice sacmaladi..Bu kadari da fazla bence..Oyuncuyu almak isteyen kulup gelir gorusmeye, sen de dersinki ben satmiyorum..Eee bitti iste bu kadar basit bir olayi boyle buyutuyorlarsa bir sebebi vardir..Ilk sebep fiyat arttirmaya calismak gibi geliyo bana..

2 yıldır satmıyoruz dediler ee bittimi bitmedi hala ısrar ettiler

İşte Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı arkasına asılan afişler

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sökerler o afişleri yakında

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çok hakılslın kardeşim hem anadoludan neden şampiyon çıkmıyor çıksada lige renk gelse diyolar hemde bu yıldızları satmalılar diyorlar ne kadar saçma brşey ama kayseri parayı tercih etmiyor işte bu kulübün bununu seviyorum be

trajikomik bir durum,yurdum insanı işte ne yapacagını kestirmek guç...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Satmıyorsanız satmıyorsunuz rezillik yaa böyle afiş mafiş harbiden turşusunu kurun bari.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kayseri ticari açıdan gelişmiş bir şehir eğer kayserili işadamları gereken desteği veriyorlarsa paraya çok ihtiyaçları yoktur ancak böyle afiş asmak tam bir şov madem hedeflerin var yeni gökhanlar yeni mehmetler bul bunları sat yenilerini bul çıkar bu çark sürekli işlesin gelir kaynağın olsun bkz.psv,lyon,ajax vs.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    kayseri ticari açıdan gelişmiş bir şehir eğer kayserili işadamları gereken desteği veriyorlarsa paraya çok ihtiyaçları yoktur ancak böyle afiş asmak tam bir şov madem hedeflerin var yeni gökhanlar yeni mehmetler bul bunları sat yenilerini bul çıkar bu çark sürekli işlesin gelir kaynağın olsun bkz.psv,lyon,ajax vs.
    ajaxın lyonun altyapısıyla bir anadolu kulübünün alt yapısını birmi tutuyorsun sen:S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CashFl0w View Post
    Satmıyorsanız satmıyorsunuz rezillik yaa böyle afiş mafiş harbiden turşusunu kurun bari.
    satar satmaz sana ne oluyorda bu kadar sinirlenyorsun anlamadım ister turşusnu kurar ister çöpe atar

ister afişini yapar ister sesli ilan verir futbolcular kendidin

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    ajaxın lyonun altyapısıyla bir anadolu kulübünün alt yapısını birmi tutuyorsun sen:S
    Yöneticilerde bitiyor iş yöneticiler gerekli talimatı verseler altyapı hocalarına ülkemizde yetenekli bir çok çocuk var çocuklar spor okullarına gidiyor yılda 1 kez seçmeler oluyor o maçta kendini gösterdin gösterdin yoksa hadi bekle diğer seneye tek maçlık performansa göre oyuncu seçiliyor.Tesisler zaten standart olarak en az 1 saha bulunuyor(mecbur yoksa top oynanmaz dopal olarak).Futbolda sahada oynanıyor zaten eğer kayseri istese eminim iyi bir tesis yapabilir stat yapıldığı gibi.Tesis önemli ama çocukları izlemek daha önemli Semih Şentürk Çambidispor'un toprak sahasında çok güzel bir tesistemiydi hayır izlendi keşfedildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yöneticilerde bitiyor iş yöneticiler gerekli talimatı verseler altyapı hocalarına ülkemizde yetenekli bir çok çocuk var çocuklar spor okullarına gidiyor yılda 1 kez seçmeler oluyor o maçta kendini gösterdin gösterdin yoksa hadi bekle diğer seneye tek maçlık performansa göre oyuncu seçiliyor.Tesisler zaten standart olarak en az 1 saha bulunuyor(mecbur yoksa top oynanmaz dopal olarak).Futbolda sahada oynanıyor zaten eğer kayseri istese eminim iyi bir tesis yapabilir stat yapıldığı gibi.Tesis önemli ama çocukları izlemek daha önemli Semih Şentürk Çambidispor'un toprak sahasında çok güzel bir tesistemiydi hayır izlendi keşfedildi.
    kayserisporun tesisi zaten yeni yapıldı staddan önce çok gelişti ancak yetenek az türkiyede sorun orada öyle fabrika gibi genç yetenek çıkmıyor türkiyeden ayda yılda bir çıkıyor onuda tabiki satmak istemez yönetim başarı istiyorsa

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    kayserisporun tesisi zaten yeni yapıldı staddan önce çok gelişti ancak yetenek az türkiyede sorun orada öyle fabrika gibi genç yetenek çıkmıyor türkiyeden ayda yılda bir çıkıyor onuda tabiki satmak istemez yönetim başarı istiyorsa
    ayrı düştüğümüz nokta bu demekki bende tam tersini düşünüyorum ülkemizde yetenek bence fazla çünkü çocuklar sokakta başlıyorlar top oynamaya en çok sevilen spor.ama yöneticilerimiz hazır oyuncuyu almak varken uğraşmak istemiyor altyapıdakilerle

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ayrı düştüğümüz nokta bu demekki bende tam tersini düşünüyorum ülkemizde yetenek bence fazla çünkü çocuklar sokakta başlıyorlar top oynamaya en çok sevilen spor.ama yöneticilerimiz hazır oyuncuyu almak varken uğraşmak istemiyor altyapıdakilerle
    hani o zaman nerdeler yetenekler işte her kulüp gibi kayseride uğraşmıyor altyapıyla onun için satmak istemez tabi doğal olarak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

altyapıya gereken önemi vermezsende 2-3 sene böyle iyi gidersin sonra tepetaklak olursun

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

altyapıya gereken önemi vermezsende 2-3 sene böyle iyi gidersin sonra tepetaklak olursun
    geçen yıla kadar vermiyordu ancak bu yıl yeni yeni başladı genç almaya

savaş yılmaz, emrah kaya, ilhan parlak, kemal okyay, koray çögeçen, mehmet eren, durmuş byram, alaattin öztekin, erdal güneş vs...

yani akılları başlarına yeni gelmeye başladı

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

En iyisini yapıyor Kayserispor. Helal olsun.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Ya kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?Anlamıyorum bu KAyserispor yöneticilerini ben ya.Sanki ronaldinho yu Kayseriye getirdilerde onun afişlerini yapıyorlar.Bir takım sözleşmeli futbolcusunu satmıyorum diye afiş yaptırır mı?Aman ne büyük marifet pehhhhh.........
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Ya kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?Anlamıyorum bu KAyserispor yöneticilerini ben ya.Sanki ronaldinho yu Kayseriye getirdilerde onun afişlerini yapıyorlar.Bir takım sözleşmeli futbolcusunu satmıyorum diye afiş yaptırır mı?Aman ne büyük marifet pehhhhh.........
    3 büyüklere oyuncularını ısrarla isteyenlere satmayacaklarını kanıtlamaya çalışıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yok ki kıyak bi klüp bu afişlerin tam karşısına sözleşmelerinin bittiğinde alacaklarına dair cuk oturtan bi afiş yaptırsın..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Gençlerbirliği her zaman bu ligde ilk 10'a oynayan bir takım.Kayseri'nin yakalayamadığı başarılarda yakaladı.Bir sürü topçu çıkardı.Hiçbirisini satmıyorum demedi.Sattı gitti sattığı paranın 10'da birine adam aldı getirdi.Bu adamında aldığı paranın 10 katına falan sattı.

Kayserispor böyle giderse hiçbir zaman büyük olamaz.İş Mehmet Topuz ve Gökhan'ı satmamak olmamalı.Bunları satıp yerlerine adam getirip onları da satabilmek.

Ligimizde Gençlerbirliği,Antep bunu yapabiliyor.Avrupa'da ise son yıllarda ki en iyi örneği Sevilla.Ramos'u sattılar Daniel Alves daha fazla oynamaya başladı(Ramos Sevilla'da bazen göbekte bazen bekte oynuyordu.)

Bu senede Daniel Alves'in gösterdiği harikulade performansın ardına gittiler hemen daha transfer sezonu başlamadan Leverkusen'den Castro'yu aldılar-Daha 20 yaşında-.Daniel Alves giderse yerini hemen doldurabilelim diye.

Kayseri bunu yapamıyor.SAtmıyoruzda satmıyoruz.Eninde sonunda bu adamların kontratı bittiğinde gidecekler.Şimdiden yeni Gökhanlar bulmak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Gençlerbirliği her zaman bu ligde ilk 10'a oynayan bir takım.Kayseri'nin yakalayamadığı başarılarda yakaladı.Bir sürü topçu çıkardı.Hiçbirisini satmıyorum demedi.Sattı gitti sattığı paranın 10'da birine adam aldı getirdi.Bu adamında aldığı paranın 10 katına falan sattı.

Kayserispor böyle giderse hiçbir zaman büyük olamaz.İş Mehmet Topuz ve Gökhan'ı satmamak olmamalı.Bunları satıp yerlerine adam getirip onları da satabilmek.

Ligimizde Gençlerbirliği,Antep bunu yapabiliyor.Avrupa'da ise son yıllarda ki en iyi örneği Sevilla.Ramos'u sattılar Daniel Alves daha fazla oynamaya başladı(Ramos Sevilla'da bazen göbekte bazen bekte oynuyordu.)

Bu senede Daniel Alves'in gösterdiği harikulade performansın ardına gittiler hemen daha transfer sezonu başlamadan Leverkusen'den Castro'yu aldılar-Daha 20 yaşında-.Daniel Alves giderse yerini hemen doldurabilelim diye.

Kayseri bunu yapamıyor.SAtmıyoruzda satmıyoruz.Eninde sonunda bu adamların kontratı bittiğinde gidecekler.Şimdiden yeni Gökhanlar bulmak lazım
    gençler birliği sattıda ne oldu şlyemi gidiyor uefayamı gidiyor senin o dediğine ticaret denir kayserispor ticaret kulübü değil hedefsiz bir takım değil o zaman gsde satsın ardayı daha güçlenir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kayserispor'u destekliyorum.Her anadolu takımımın yapması gereken de bu işte.Hedefleri olan bir takım Kayserispor.Diğer Anadolu kulüplerine örnek olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sevilla sattı ve üstüstüe 2 kere uefa'yı aldılar.Gençlerbirliğ çok kötü bir yerde değil ancak uefa'ya da kalamıyor buda bizim ülkemizdeki istikrarsızlıktan kaynaklanıyor o uefa'ya giden gençlerden kaç hoca değişti ne sorunlar çıktı.avrupalı yapıyor bizimki yapmaya çalışıyor aradaki fark bu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayseri'den pankartlı yanıt

Kayserispor kulübü üç büyüklere Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal konusundaki tavrına son noktayı, kentin göbeğindeki tarihi Kayseri kalesinin burçlarına astığı dev pankarttaki "SAT-MA-YA-CA-ĞIZ" kelimesiyle koydu. 12 x 8 metre doyutlarında her iki futbolcunun fotoğraflarının yer aldığı " Yıldızlar yere inmedi. Göklerde kaldı. Anadolu'nun yükselen yıldızı Kayserispor. Sat- ma-ya-ca-ğız"pankartı Kayserilileri heyecanlandırdı.
    Kayserispor kulübü tarafından İstanbul'da hazırlatılan dev pankart, Roma döneminden kalma tarihi Kayseri kalesinin kent meydanına bakan yüzüne 3 itfaiye erinin yardımı ile asıldı. Kayserililer, sarı kırmızılı kulübün üç büyüklere gönderme yaptığı pankartı, bazı vatandaşlar genel seçimlerle ilgili aday pankartı sanıp " Hükümetin pankartı mı, aday afişi mi " diye sordular. Pankartın kalenin duvarlarından sarkıtılmasından sonra kaleiçi esnafı ve çevresindeki vatandaşların buraya gelip hatıra resmi çektirdiği görüldü. Kayserispor Yönetim Kurulu üyeleri Yücel Şahin ile Ergün Bilen'de pankartın asılmasından sonra burada bir açıklama yaptılar. Kayserispor yöneticisi Yücel Şahin " Üç büyüklere özellikle, Gökhan Ünal'a bize göre etik olmayan teklifler götüren Galatasaray Kulübüne tepkimizi kalenin burçlarına pankart asarak, gösterdik. Sanırım artık Galatasar kulübü bizim ve oyuncularımızın yakasını bırakır" dedi. Yücel Şahin , gazetecilerin sarı kırmızılı kulübün Gökhan Ünal konusunda FİFA'ya başvurusu konusunda ise " Şu anda bu konuda bir girişimimiz yok. Galatasaray'un bu konudaki tavrına göre hareket edeceğiz" şeklinde konuştu
    Öte yandan , Kayserispor Başkanı Recep Mamur, ulusal ve kentte çıkan yerel gazetelerde Gökhan Ünal konusundaki haberleri bir zarfla Galatasaray Kulübüne gönderdi.

25.06.2007
    Kaynak : DHA

Bence bu davranışıyıla 3büyüklerin özellikle de GS nin taraftarlarının bir çoğunun Kayseri ye negatif bakmasına sebep oldu...

Msla_Ben her hangi bir tepkim yoktu... Satmıyor diye Kayseri ye... Ama bu afiş olayı çok abartı... Sonra FIFA ya şikayet olayı... Bunlara gerek yoktu bnce...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri