Sayfa 197 / 492 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
5,881 ile 5,910 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gomes iyi tercih ancak verilen para fazla gibi :S

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

tottenham oyunculara haddinden çok fazla vermeyi seven bir klüp.

darren bent 27 milyon euro.modric 24 milyon euro.şimdide gomese 20 milyon dolar.

10 milyon dolar eder en fazla bence.

Chelsea 2seneki hali olsa almıştı çoktaN...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Tuncay'ın yanına A. Smith

Tuncay'ın yanına A. Smith

Bu yıl Real Madrid'ten Jonathan Woodgate, Arsenalli forvet Jeremie Aliadiere ve F.Bahçe'den Tuncay Şanlı'yı kadrosuna katarak yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Middlesbrough'da taraftarlar şimdi de Manchester United'da forma giyen Alan Smith'i takımlarında görmek istiyor. Middlesbrough kulübünün resmi internet sitesinde düzenlenen, 'Hangi futbolcunun sırtında takımımızın formasını görmek isterseniz' anketine katılanların yüzde 20'si Manchester United'ın futbolcusu Alan Smith'e oy verdi. MBoro'nun ilgilendiği futbolcuların yer aldığı ve aralarında Jermain Defoe, Wagner Love ve Geremi gibi yıldızlarında bulunduğu ankette yaklaşık 200 binden fazla taraftar oy kullandı.
    Sonuçlara göre Manchesterli forvet Smith'ten sonra en fazla oyu Tottenhamlı Jermain Defoe aldı. Taraftarlar İngiliz forveti özellikle taraftar forumlarına Defoe'yu kadrolarında muhakkak görmek istediklerini belirterek yönetime bu konuda her türlü desteği verebileceklerini belirtiyorlar. Ankete oy verenlerin yüzde 18.5'i Defoe'yu Middlesbrough formalı görmek isterken ankette üçüncülüğü Cruzeiroslu Kerlon yüzde 13 oy oranla elde etti. Anket sonuçlarına göre taraftar Chelseali Geremi, CSKAlı Wagner Love ve West Hamlı Coker'da kırmızı beyazlı formayla izlemek istiyor. Taraftlarlar ayrıca yöneticilerin görüştüğü iddia edilen West Hamlı Harewood'u takımda görmek istemediklerini açık bir dille belirtiyorlar.

Mustafa KAYA

24.06.2007
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Alan Smith'i de alırlarsa bayağı güçlenir middlesbrough bu sene hiçbir yere

katılamamışlardı belki önümüzdeki sezon başarılı olurlar....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Bence o kadarda abartmamak lazım derim bu oyuncuyu ......
    nası abartılmasın adam 34 maçta 34 gol atmış daha ne olsun

sonu Leeds gibi olcak sanırım Tottenham'ım

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    nası abartılmasın adam 34 maçta 34 gol atmış daha ne olsun

Olabilir kezman'da 29 maçta 32 gol filan atmıştı şu an fenerde. iyi bir yedek olur.

Orası Hollanda ligi takımlar arası uçurumlar var onun için atması normal diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Beyler ben bu adamı Fm 2006 da da alıyordum. Bayağı iyidi yani. İskandinav liglerinin birisinde oynuyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Beyler ben bu adamı Fm 2006 da da alıyordum. Bayağı iyidi yani. İskandinav liglerinin birisinde oynuyordu.
    Malmö de oynuyodu

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu arada Tuncay nerede oynayacak, sol kanatta Downing var.Ben ilerde oynayacak diye düşünüyordum. Oraya da Yakubu ile, Smithi alır..???

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Malmö de oynuyodu
    Evet haklısın. Hatta bende Heerenvene aldım. Huntelar ile ikisinimi oynatıyordum? Bişeyler yapıyordum işte yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Tevez West Ham'da kendini pek gösteremedi.Aslında West Ham bu sene kendini gösteremedi.Tevez ne derece yararlı olabilir bilemem.
    Tevez, son haftalarda adından söz ettirdi diye biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bende herşeye Fm'yi karıştırıyorum ama duramıyorum kusra bakmayın. Bu adamın değeri 17m Euro olmuştu bende. Bence iş var, prim yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gomes 20 milyon doları hakediyor bence.

omer-faruk-14 Misafir

Giuseppe Rossi varken, bu oyuncunun alınması biraz zarar.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Çok iyi futbolcu bence Manu alır

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yakubu var Tuncay forvet oynamaz ama nerde oynar sol kanat zaten ismi belli sağdada Tuncay oynar bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Solda downing var forvet yakubu var alan smith alınırsa tuncay sağda mı oynayacak ??

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok para saçmaya devam ediyor Tottenham

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    sonu Leeds gibi olcak sanırım Tottenham'ım

Tek dileğim bu parayı akla akla bitmiyor.Robinson gibi milli takım kalecisi varken çok saçma

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

tuncay solda oynayamaz oarada downing gibi futbolcu var bence ya forvet arkası yada forvet oynar

Nesil
    2006

M'boro hep böyledir,tonla oyuncu alır,yarısını ziyan eder
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006

Sonu Kezman gibi olabilir
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Robinson büyük hatalar yapıyordu son zamanlarda Gomes iyi kaleci.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Gomes iyi bir kaleci ancak 20 milyon çok fazla para bu düzey kaleci için.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

EPL'de maç başına 1 gol ortalamasıyla oynaması mümkün değil fakat yine faydalı olacak bir transfer olduğu kesin. İki takım da karlı çıkar bu transferden, alan yaşadı, böylesine iyi bir golcüyü herkes ister.

Kezman'ın durum farklıydı, Mourinho ile sorunlar yaşamıştı, ama Alves adaptasyon sürecini çabuk atlatırsa faydalı olur.

Tuncay oynayamayacak bence, adamlar o mevkiiye şimdiden bir futbolcu aldı, daha da alacaklar, Tuncay'ın aralarından sıyrılıp banko oynaması zor gözüküyor. Verilecek şansları iyi değerlendirmesi lazım.

Yaptıkları ankete baktım da, Geremi, Kerlon, Defoe, Vagner Love, Zenden, Alan Smith, Van der Meyde gibi isimler var anketteki seçenekler arasında. Çok güzel bir iş bu, keşke bizim Türk takımları da yapsa, "Hangi oyuncuyu istersiniz?" anketini resmi siteden ama nerdeee

Avrupa kulüpleri oldukça gelişmiş hakkaten, adamlar böylesine bir anket bile düzenliyorlar, yalanlama hiç yapmıyorlar zaten, sık sık transferler hakkında da açıklama yapıyorlar ama bizim kulüpler Avrupa'dan bir hayli uzaklar bu konuda.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Bolton Elmander için atakta

Bolton Elmander için atakta

İngiltere’den gelen haberlere göre Bolton patronu Gary Megson, İsveçli forvet Johan Elmander için 12 milyon pound ödemeye hazırlanıyor.

Fransız takımı Toulouse 27 yaşındaki oyuncuyu satmak istiyor. İspanyol ekibi Real Betis futbolcu ile ilgilenen ilk takım oldu.
    The Sun’ın iddiasına göre Bolton, Megson’ın kişisel becerisi sayesinde bu transferde bir adım öne geçti ve şimdi başkan Phil Gartside Fransa’ya giderek transferi bitirmek istiyor.
    Aynı habere göre Norveçli forvet Daniel Braaten transferde takas olarak kullanılacak.

Goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ben Elmander'in pek bi numarasını görmedim şimdiye kadar ancak tabiki kulüpler benden iyi biliyor. Bakalım transfer gerçekleşecek mi?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Mesaj Yetkileri