Beyler suandada sordum.Saviola haberini emurafu kardesimin bucur bir oyuncu ile anlasilmis dediginden sonra arayip kim diye sordugumda ogrenip siteye yazmistim hemen.Saviola galatasaraya suan yuzde yuz tamam dememis ama baska kulplede anlasmamis
Beyler suandada sordum.Saviola haberini emurafu kardesimin bucur bir oyuncu ile anlasilmis dediginden sonra arayip kim diye sordugumda ogrenip siteye yazmistim hemen.Saviola galatasaraya suan yuzde yuz tamam dememis ama baska kulplede anlasmamis
Arkadaslar son kez birsey söylicem ve beklemeye baslıcam
Saviola Galatasarayda Haberlerı Yakın!!!!!!!
İnsallah sizi yine mutlu ederim
Artık bu konu hakkında önemli birsey olmadıkca konusmucam ama yüzde yüz olur demiyorum bunuda bilin
Bence Türk kaleci transferine gerek yok...Eğer yabancı sınırsız olursa çok iyi bir yabancı kaleci gelicekse kaleci alınmalı diğer şekillerde Türkiyenin en iyi kaleciler bizde zaten...Herşey şu yabancı olayında bitiyor ama efendiler halen karar veremediler...
Serdar Kulbilge-Volkan Demirel-Recep Biler-Volkan Babacan..
Kaleciye ihtiyaç yok bence..
(/s)
Hasagic türk pasaportu ile oynayacaksa alınmasında zarar yok
Emrah Abi kesin haber ne zaman gelir acaba bir fikrin varmı?
Ne bilim kardes 27 haziran gelir her halde malum Galatasaray için transfer son günü![]()
Saviola gelmesin, benim bünyem bu kadar iyi oyuncuyu kaldırmaz..![]()
Şaka bir yana, düşünmesi bile güzel..
Saviola - Ümit Karan
------Lincoln-----
ben yerli bi futbolcuya 5 milyon € vermem sahsen..konumuzla alakasi yok ama yazcam.baska bi sitede forumda tartisirken bi arkadas bunu yazdi.iste bu yuzden hep kucuk kalicaz.kendimizi kucuk gormekten ne zaman kurtulcaz bilmiyorum
Burak kaç tane forma alacaksın.Baban da FB'li imiş galiba![]()
(/s)
Allah kolaylık versin kardeşimBu arada Saviola'da gelir inşallah
![]()
(/s)
senin iş zor burak![]()
Sağolun, desteğiniz için..![]()
saviola gelmez arkadaşlar boşa umut yapmayın
kaleciye ne gerek var. Serdar bence iyi ama Volkan DEMİREL çoook kötü
Birakin mahmut olmicak diyince oluyor.o da ondan diyor
Bırakın Taşkına laf yok söylesin,o öyle söyleyince transfer gerçekleşiyor.![]()
bi düşünsenize lincoln havaalanına geliyo soru soruyolar "lincoln seni kim ikna etti"
"kimse ikna etmedi taşkın diye biri varmış ona gıcıklık olsun diye geldim"ne komik olur ha
I'm back...
Adnan polat en son açıklamasında şu an 8 transfer yaptık bi aksikilik olmazsa sezon sonu 11 transfer yapmış olacağız dedi.....
Nuri sahin de Gündemde imiş Ama bence o transfer zor Yorum sizin ben size söylim dedim o da basında cıkarsa sBeni dedi dersiniz![]()
Serdar 1 2 ay sakatlandı mesela ne olacak ?? o yüzden mutlaka 3 kaleci şart takıma