Sayfa 173 / 439 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
5,161 ile 5,190 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

1. Default

Arkadaşlar konuyu bölüyorum ama hani şu ünlü Fazıl Abi varya o kim? Onunla nasıl iletişim kuruyorsunuz...Bunu sormamın nedeni Adriano'yu Fenerbahçe kesin kiraladı demişde onun için sordum...Yani harbiden sağlam bir kaynak mı yoksa gazetedekiler gibi sallama bir adam mı? Ayrıca eğer GS ile ilgilenen bir adamsa Fenerbahçe haberini nerden almış?...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Ruhumu teslim etmek üzereyim. Saviola atak , ah pardon panik atak gecircem şimdi...Ellerim terledi...

p.s. Emrah aynı Romemdhal gibi yedekte bekleyen bi forvet avrmı Saviola olmazsa ?
    Baiano var Nilmar olabilir Ama Baiano yüksek ihtimal

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bence şuanda Galatasaray'da en iyi orta açan isim Sabri ve Rommedahl'a gerek olmadığını düşünüyorum..
    Zaten sorun da o ya. Galatasaray'da orta yapabilen oyuncu yok. Hatta Turkiye'de orta yapabilen oyuncu yok. Sabri, ayaginin ayari olmayan bir adam. Bazen tutturdu mu guzel orta yapiyor ama genelde ortalar belli bir hedef olmadan yapiliyor ve Galatasaray oyuncularinin olmadigi yerlere gidiyor.

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yok ben senın kadar emın degılım su lıncoln agırlansın bir imzada atılsın sonra patlak verecek İnanın beyler bu transfere Eger saviola son anda bir naz yapmassa bize gelecek
    Emrahcım yapma... Hem %89.9 diosun hem emin diilim... Panik atadan snra maink atak gecircem şimdi...

Forvet tahminleri senin sahsı fıkrınmı yoksa akkaten yedekte bekletilen ve anlaşılan bir forvet varmı rommedhal gibi ?

Leoucwhsua Misafir

Lincolnun formalari bitmeden saviolayi aciklmazlar.yonetim oyle bir aptallik yapmaz

söyle olacak önce lincoln imzayı çakacak ardından formaları tükenecek ve daha sonra saviola medyaya düşer ve burda hrkes kalpten gider heralde

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Ama kendi mevkiisinde orta açmada bir numara Sabri..
    EE doğru düzgün orta açan olmayınca Sabri bir numara.

Kamp başladıktan sonra dünyanın en büyük yıldızı olsa istemiyorum dedi Kalli... 48 saat var...Burda hersey belli olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    Arkadaşlar konuyu bölüyorum ama hani şu ünlü Fazıl Abi varya o kim? Onunla nasıl iletişim kuruyorsunuz...Bunu sormamın nedeni Adriano'yu Fenerbahçe kesin kiraladı demişde onun için sordum...Yani harbiden sağlam bir kaynak mı yoksa gazetedekiler gibi sallama bir adam mı? Ayrıca eğer GS ile ilgilenen bir adamsa Fenerbahçe haberini nerden almış?...
    adriano kesin fenerde demedi ciddi birhaber geldi dedi hatta dogru olmaz umarım falan dedi.Şimdi kardes öyle saglam kaynakki 4-4-2 dergisinin editörü

Fanatik yazarı rasit altun ve kadır cetıncalının en iyi arkadası mesela yarın aksam hava alanında lıncoln karsılamada üçü birlikte olacak
    ayrıca fazılabi galatasaray yönetimi medyaya karsı mac yapmıstı o kadaroda da var yönetimden cogu kişinin arkadası ultraslanda konusuyoz oraya üye google fazıl ünverdi yaz bak

su an yedekte baiano ve elmander var ama elmander zor gibi gözüküyor ancak s....... olmazsa baiano
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada fazlı abinin babası fenerbahcenin kurucularındandır)))işe bakın oğlu hasta gs li

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Emrahcım yapma... Hem %89.9 diosun hem emin diilim... Panik atadan snra maink atak gecircem şimdi...

Forvet tahminleri senin sahsı fıkrınmı yoksa akkaten yedekte bekletilen ve anlaşılan bir forvet varmı rommedhal gibi ?
    Yok canım sahsi fikrim degil duyumlar

Saviola Transferine kesin demem lincoln ne dedim sonuctageldı ama gelmeden önce bir sürü laf işittim o yüzden beklemedeyim sadece sunu söylim saviola galatasarayda haberi yakındır Lincoln hele bir gelsin

12. Default

adriano kesin fenerde demedi ciddi birhaber geldi dedi hatta dogru olmaz umarım falan dedi.Şimdi kardes öyle saglam kaynakki 4-4-2 dergisinin editörü

Fanatik yazarı rasit altun ve kadır cetıncalının en iyi arkadası mesela yarın aksam hava alanında lıncoln karsılamada üçü birlikte olacak
    ayrıca fazılabi galatasaray yönetimi medyaya karsı mac yapmıstı o kadaroda da var yönetimden cogu kişinin arkadası ultraslanda konusuyoz oraya üye google fazıl ünverdi yaz bak
    Teşekkürler...Bunu görmeden özel mesajda attım ama kusra bakma...

Artık bende yarın kaynakalrımıa rıycam. Atilla Donatı arıycam, genelkurul uyesi bi tanıdıgım avr onu arıycam... Yoruldum bu stersden...

Şirkette işime konsantre olanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Buyrun Meşhur FAZIL ÜNVERDİ

Yöneticiler ile yaptıkları mac

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Volkan Yaman transferi hala resmi sitede yok.Biraz önce TRT'de haber geçti transfer tamamlandı diye.

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Volkan Yaman transferi hala resmi sitede yok.Biraz önce TRT'de haber geçti transfer tamamlandı diye.
    kardes volkan istanbula geldi yarın toplu imza töreninde imza atacak

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Fazıl Ü.

burda da mı gündem

yok artık löbran ceyms

boşuna modeste demiyoruz demekki, eyy gidi günler

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    kardes volkan istanbula geldi yarın toplu imza töreninde imza atacak
    Benim merak ettiğim neden resmi sitede açıklanmadı.Yoksa bu haberi bende duydum LigTv son dakika geçmişti sabah.

merak etmeyin volkan galatasaray da

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cimbomun iki yeni transferi İstanbulda

Galatasarayın yeni transferlerinden Ismael Bouzid ve Barış Özbek, bu gece İstanbula geldi.

Sarı-kırmızılı kulübün Almanya 2. Lig takımı Kaiserslauternden transfer ettiği Cezayirli defans oyuncusu Ismael Bouzid ile Almanya 2. Ligine veda eden Rot Weiss Essenden transfer ettiği orta saha oyuncusu Barış Özbek, Almanyadan İstanbula geldi.

Gurbetçi futbolcu Barış Özbek, Atatürk Havalimanında yaptığı açıklamada, Galatasaray gibi büyük bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Galatasarayı bütün dünya tanıyor. Ben de böyle bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Çok iyi bir
    kadrosu var ama ben de buraya oynamaya geldim. Her şeyin güzel olacağına inanıyorum" dedi.

Havalimanında Galatasaray Kulübü Basın ve Operasyon Sorumlusu Yako Igual tarafından karşılanan iki futbolcu, daha sonra Florya Metin Oktay Tesislerine geçti.

İHA

Eger volkan yamanı almasaydık Fazıl abi Eric edman gelecek di dedi demekki ismi ben dogru tahmin etmişim

Volkan yarın yöneticiler ile görüsecek galiba yada bilerek koymadılar galiba nasıl olsa aldıgımızı herkez biliyor

aslında isveç ekolü olacaktı linderoth-elmander-edman))))

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ne olacaksa bu önümüzdeki 46 saat içinde olacak.Senin de dediğin gibi Emrah 11. futbolcu kim olacak???Merakla sabahlıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    ne olacaksa bu önümüzdeki 46 saat içinde olacak.Senin de dediğin gibi Emrah 11. futbolcu kim olacak???Merakla sabahlıyoruz.
    2 yabancı daha gelecek ve calısmalar baslıayacak
    kallı demıskı 27 hazıranda takım tam kadro olacak demıs o günden sonra isterse dünya yıldızı gelsın almam demiş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Meşhur Fazıl abiniz "Ronaldo transferi %90 bitti" demişti, ama Ronaldo yalanlanıyor her gün, o yüzden Adriano için söylediğine de inanmıyorum
    Egemen o kadar olacak adam feneri cok fazla takip etmiyor hatta dediki fazıl abi insalah gelmez adriano dedi ama ciddi haber aldım dedi

25. Default

Egemen o kadar olacak adam feneri cok fazla takip etmiyor hatta dediki fazıl abi insalah gelmez adriano dedi ama ciddi haber aldım dedi
    İyi bakalım inşallah bu sefer dediği tutar sonu Ronaldo'ya benzemez inşallah...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kim bu Fazıl Abi yahu GS konusunda devamlı bir şeyler söylemiş oluyor...Sallıyor mu ne yapıyor...Ama inşallah doğru söylemiştir bu Fazıl Abi'niz Adriano harbiden kiralanmıştır...Peki sizin şu Fazıl Abi'nize birşey soracağım...Fazıl Abi'niz yabancı sınırının 6 olduğunu bilmiyor mu?Diyelimki Adrino kiralandı o zaman Fazıl Abi'nizin sayması yok mu 8 yabancı olur...Yani bunlar boş laflar...Adriano'da gelirse eğer sınır kalkmazsa bu takımdan Bursa'daki hariç iki kişinin gitmesi lazım...Söyleyin Fazıl Abi'nize 2 kişi göndersin takımdan...Ben hiç inanmadım ama inşallah doğrudur şu Fazıl Abi olayıda bize Adriano gelir...
    Yabancı kotejanına bir uyguluama gelecegini sagır sultan biliyor yeterki adriano gelsin kontejan sorunu olacahını sanmıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yahu Kalli'nin bunları söylediği adam kim ?

Canaydın..

o da yıllardır bişeyler söylüyor, yaptıkları ortada.

bu arada dünya yıldızı gelecek ve Kalli kabul etmeyecek kim inanır ?

29. Default

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Fazıl abini burayada bekleriz gelsin anlatsın duyumlarını
    Bencede gelsin de kendisi söylesin harbiden ne oluyor ne bitiyor...Merak ettim şu Adriano olayını...İnşallah dedikleri doğru çıkar inşallah...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bencede gelsin de kendisi söylesin harbiden ne oluyor ne bitiyor...Merak ettim şu Adriano olayını...İnşallah dedikleri doğru çıkar inşallah...
    Sercan foruma resmını koydum baktınmı Bizim bölümde ok

Mesaj Yetkileri