Aston Villa karşısında sahadan boynumuz bükük olarak ayrılıyoruz...

-------------------------------------------------------------------------

Traftarımız önünde ilk yenlgimizi alıyoruz...

--------------------------------------------------------------------------

Seriye Devam!!!!

--------------------------------------------------------------------------

Sonunda Galibiyet... Seriye farklı Bolton galibiyetiyle son veriyoruz

Carling Cup'ta Tur Heyecanı..

şimdi önümde zorlu 3 maç var...Chelsea--Arsenal--Munachester United bu maçları oynadıktan sonra puan durumunu da koyacagım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Chelsea Maçı:

İyi mücadele ettik ama....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arsenal Maçı:

Harika oynadık hakettik ve kazandık...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ManU Maçı:

En Kötü maçlarımızdan birini çıkardık ve ilk yarıda atılan goller sonucu tayin etti..

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carling Cup

Carling Cup ikinci turunda bildiğiniz gibi Luton'u geçmiştik..3. turda rakip Cardiff oldu Cardiff deplasmanında turu penaltılarla aldık ve 4.turda ise evimde Liverpoolu agırladım...işte Carling Cup maçlarım;

Bu sonuçlardan sonra Carling Cup çeyrek finalinde Watford ile eşleştim...Maçı deplasmanda oynayacagım..

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ligde Charlton'ı agırladım...

çok sıkıcı geçen maçı tek golle kazanmasını bildim...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puan Durumu:

İçerde
6 maç 5 galibiyet 1 mağlubiyet

dışarıda 5 maç 5 mağlubiyet

hedefim ilk 5 ama bunu başarmam için deplasman fobisini yenmem lazım...