Sayfa 179 / 439 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
5,341 ile 5,370 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Biz zaten onu kiralayacaz.Yani 1 sene sonra tekrar İnter"e dönecek..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Hayrettin abi dedi ise Doğrudur bana 1 hafta önceden söylemişti R.Carlos Fenerbahçe diye İnş.Allah Adriano gelir.

Bu interin forumuna nasıl üye olcaz..
    Üyelik gerektiren site adresi vermek yasaktır

Yeni Oyuncularımızın Sağlık Kontrolleri Yapıldı

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın yeni oyuncuları Servet Çetin, Ismael Bouzid, Orkun Usak, Barış Özbek ve Serkan Çalık, bugün sabah saatlerinde Galatasaray Sağlık Ekibi'nde Dr. Murat Çevik'in kontrolünde Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtiler.

Yapılan kontrollerin ardından yeni futbolcularımızda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.

Haberle ilgili fotoğraflar birazdan www.galatasaray.org'da...

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Biz zaten onu kiralayacaz.Yani 1 sene sonra tekrar İnter"e dönecek..
    evet pardus haklı biz onu kiralıcaz sonrada fenerbahcemizde mutlu olursa ileriki senelerde bonservisi alınarak dewam eder..!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu kadar emin konuşmayalım..
    (/s)

Rakipler coşunca...
    Kara Kartal saldırıyor... Yabancı transferinde ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin Roberto Carlos ve Galatasaray’ın da Lincoln ile yarattığı rüzgârı dindirmek isteyen Beşiktaş atağa kalktı. Siyah-Beyazlılar’ın transferdeki yetkili isimleri Abdi Celalettin Kolot ile Mario Berk, İspanya’nın yolunu tuttu. Kolot-Berk ikilisi ilk olarak Sevilla takımı ile pazarlığa oturacak. Hedefteki isimler ise Kırmızı-Beyazlı ekibin Sırp savunmacısı Dragutinovic ve Brezilyalı yıldızı Renato...

Ricardinho önerilecek
    Siyah-Beyazlılar, Brezilya futbolunun yükselen yıldızları arasında olan Renato için yüklü bir bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. Ayrıca gönderilmesi düşünülen Ricardinho da bu transferde bu sezon hem UEFA hem İspanya Kupası’nı kazanan Sevilla’ya önerilecek. Ancak Renato transferinin gerçekleşmemesi halinde Beşiktaş’ın B planı da hazır... Kara Kartal aynı şehrin takımı olan Real Betis’in Brezilyalı ön liberosu Marcos Assunçao ile masaya oturacak.

Arkadaşlar Carrusca gittimi???

Adriano Inter den ayrılmak istemiyorum demiş...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Arkadaşlar Carrusca gittimi???
    Şimdilik duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalli yollamayacak galiba Carrusca'yı..Çünkü şöyle bir cümle kurmuştu:Carrusca yanlış yerde oynatılmış..Bir de Rommedahl gelirse iyi olur bence çünkü..Avrupa'da tecrübeli bir oyuncuya ihtiyacımız var...Sabri sağ bek de oynayabiliyor..Hasan da Rommedahl'ın yedeği olur..Ah bir de Saviola gelse..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Adriano Inter den ayrılmak istemiyorum demiş...
    Niye istesinki,oturduğu yerden paraları götürüyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Beyler imzaları canlı olarak izleyebileceğimiz bir site var mı?Kablo Tv yayını kesildi burda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gstv niye vermiyor ya.sabahtan beri aynı videoyu izliyoz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    neyse vermeye başladılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

adriano doğru karar vermiş...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    gstv niye vermiyor ya.sabahtan beri aynı videoyu izliyoz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    neyse vermeye başladılar..
    Offf ya ben izleyemiyorum sinirim bozuldu başka kanal veriyor mu?

Kardeş Serkan Çalık da orda mı ? Bide bi açıklam aolurs alutfen hemen ya zburaya, ben seyredemıorum !!! GS TV'ye nasıl ulaşabilirim ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Webaslan'dan haberlerle karşınızdayım...

Sırada Saviola mı var?

Çoğu kişinin ‘imkansız’ gözüyle baktığı Lincoln transferini gerçekleştirerek büyük bir iş başaran Galatasaray Yönetimi’nin listesinde süper bir yıldız daha var. Cim Bom, Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve Katalan ekibinden kesinlikle ayrılacağını açıklayan Saviola’nın şartlarını araştırmaya başladı. Tangocu’nun bonservisinin elinde olması Aslan’ın iştahını iyice kabartıyor.

West Ham ile yarışacaklar
    Milliyet Gazetesi'nin 25 Haziran 2007 tarihli haberine göre, Lincoln’ün ardından iki bomba daha patlatacaklarının garantisini veren Sarı-Kırmızılılar’ın Saviola transferindeki en büyük rakibi Premier Lig ekiplerinden West Ham. Ada temsilcisinin de Arjantinli yıldızla yakından ilgilendiği ve Saviola’ya müthiş bir teklif yaptığı ifade edildi. Yöneticilerin yakın çevrelerine, “Almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diyerek, umutlu konuştukları belirtildi.

Talipliler çok!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, 19 Temmuz’da gerçekleştirilecek Seyrantepe Stadyumu ihalesi için yerli ve yabancı 16 şirketin şartname aldığını açıkladı. Şartname alan şirketler, yeni stadın inşaası dışında Ali Sami Yen Stadı’nın yerine yapılacak ticari kompleks için de yarışacak. Şartname alan firmalar arasında Aşçıoğlu İnşaat, Taşyapı, Varlıbaşlar İnşaat ve Kuzu İnşaat’ın olduğu belirtilirken, Zorlu Gayrimenkul ile İnanlar İnşaat’ın da Pazartesi günü ihale dökümanı alacağı kaydedildi.
    İhaleye gösterilen ilgiyi değerlendiren TOKİ Başkanı Bayraktar, “TOKİ’nin tarihinde yaptığı ihaleler içerisinde, hiçbir ihalede bu kadar kısa sürede, bu kadar fazla şartname alınmamıştı” dedi.
    İhalenin zor bir süreç içerdiğini ifade eden Bayraktar, “Bir taraftan stadyumun inşaatına para yatıracaksınız. Bu para yatırma işlemi 2 yıl boyunca devam edecek. Bu süreçte kasanıza beş kuruş girmeyecek. Diğer taraftan da Mecidiyeköy’deki Ali Sami Yen’in yerine yapılacak proje için çalışacaksınız. Yani sağlam finansal gücü ve güçlü kadroları olan şirketlerin katılabileceği bir ihale” diye konuştu.
    Mecidiyeköy 2012’de biter
    Stadyumun inşaatına başlanması ve Mecidiyeköy’e yapılacak projenin satışının bitirilmesinin toplam bin 800 gün süreceğini kaydeden Bayraktar şunları söyledi:
    “Yani 5 yıllık bir süreçten bahsediyoruz. Bu açıdan ihaleye katılacak şirketlerin hesabını- kitabını çok iyi yapması gerekiyor. Ama hem Seyrantepe’ye yapılacak stadyum hem de Ali Sami Yen’e yapılacak proje çok popüler olacak. İhaleyi kazanan şirketin Avrupa’nın en lüks ve gösterişli stadyumunu yapma şansı da var. Kimse bu fırsatı kaçırmak istemiyor.”
    19 Temmuz’da kapalı zarf ile teklif alacaklarını belirten Bayraktar, ay sonuna doğru da şirketleri pazarlık için masaya davet edeceklerini ve bu aşamada en yüksek teklifi verenin ihaleyi kazanacağını söyledi. Bayraktar, “Tahmin ediyorum, yabancı şirketler yeni stad için oluşturulan konsorsiyumlarda yer alacaklar” dedi.
    Yeni stadın içine üç Ali Sami Yen sığacak
    Erdoğan Bayraktar, Galatasaray’ın 52 bin kişilik yeni stadyumunun inşa edileceği 384 dönümlük Seyrantepe arazisinin imar çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Bayraktar, “Bu arazinin 97 bin 634 metrekaresi stadyuma, 133 bin 87 metrekaresi hastaneye, 57 bin 614 metrekaresi yeşil alanlara, 66 bin 422 metrekaresi ise yollara ayrıldı” dedi. Bayraktar, “Ortalamanın 2 emsal olduğu arazide stadyumun inşaat alanı 195 bin 269 metrekare, hastanenin toplamı ise 266 bin 174 metrekare olacak. Ayrıca 59 bin 279 metrekare de alışveriş merkezi ile ofis kulesi olacak” diye konuştu.

Kaynak: Vatan

Aslan göz kamaştırıyor

G.Sarayımız, yeni sezon öncesinde kurduğu güçlü kadroyla taraftarlarının gönlünü aldı. Geçen sezon başarısız olduktan sonra büyük bir değişim yaşayan G.Saray’da teknik direktör Gerets giderken Feldkamp göreve geldi. Kadroda revizyon uygulandı ve İliç, Mondragon, İnamoto, Ergün, Tolga Seyhan, Fevzi Elmas ile yollar ayrıldı. Cimbom kadrosuna ise Lincoln, Bouzid, Linderoth, Servet, Orkun, Volkan Yaman, Barış Özbek ve Serkan Çalık’ı kattı. Yani 6 oyuncu giderken, 8 yeni isim geldi.

Bu transferlerin yanısıra Feldkamp’ın ’Kampta mutlaka göreceğim’ dediği Uğur Uçar, Cafercan, Mülayim, Uğur Demirok, Zafer, Erkan gibi kiralık gençler de takıma alındı. Fevzi’nin gidişiyle ya yeni kaleci gelecek, ya da PAF’ın file bekçisi Fırat kadroya dahil edilecek. Tüm bu gelişmelerin ardından G.Saray, transferi bitme aşamasına gelen Gökhan Ünal veya bir forvet de dahil edildiğinde 35 kişilik geniş bir kadroya ulaşıyor. Feldkamp kamp sonrası bir azalmaya gidecek ancak yeni G.Saray, her mevkiisinde yer alan üçer adamıyla göz kamaştırıyor.

Kaynak: Vatan

Rommedahl'da son söz Kalli'nin

G.Saray'da Rommedahl'in transferinde son sözü Feldkamp'ın söyleyeceği belirlendi. Danimarkalı yıldız ile yönetimin prensipte anlaştığı, ancak forma giydiği sağ açıkta Sabri ile Hasan Şaş'ın da olması nedeniyle kararsız kalındığı öğrenildi. Yönetimin kararı Kalli'ye bıraktığı, ısrarcı olması halinde Rommedahl'i de bitireceği belirtiliyor.

YÜZDE 80'İ ALINDI
    Öte yandan Adnan Polat'ın bugün Feldkamp ile bir araya gelip, transferdeki son durumu değerlendireceği öğrenildi. Kalli'nin yönetimden istediği oyuncuların yüzde 80'i alındı. Alman hocanın, "Sağ taraf ile forvete de iki oyuncu alırsak hiçbir eksiğimiz kalmaz" dediği ifade edildi.

Kaynak: Pasfotomaç(Pek güven olmaz ama.. )

Bravo Lincoln
    Adnan Sezgin, Lincoln'ün G.Sarayımıza gelmek için yöneticilerine rest çektiğini söyledi

G.Sarayımızın bu sezon patlattığı Lincoln bombasının mimarlarından Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, tam 2 ay boyunca Lincoln’ün transferiyle uğraştığını belirterek, hem futbolcuyu hem de kulübü Schalke 04’ü ikna etmek için günlerce dil döktüğünü söyledi. Türkiye, Almanya, Brezilya arasında defalarca mekik dokuyan Sezgin Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda Hagi ile Lincoln'ün kıyaslanmaması gerektiğini belirterek, Brezilyalının G.Sarayımız'da önemli işlere imza atacağını söyledi.

Yıllardır futbolun içinde olan biri olarak, Lincoln transferi sizin için ne kadar zordu?
    Kolay transferi, yani adam almış olmak için yapılan transferleri herkes yapar. Lincoln gibi yıldızları getirmek kolay değildir. Biz de zor olacağını biliyorduk. Ancak nisan ayından bu yana doğru adımlar atarak bu büyük transferi gerçekleştirdik. Üstelik aylarca basından gizlemeyi de başardık.
    Pazarlıklar esnasında Schalke 04 yöneticileri, fiyatı arttırmak için inanılmaz işler çevirdi. Onlarla adeta satranç oynadık. Sürekli bize ’Lincoln’ü başka takımlar da istiyor. Onlar daha fazla para veriyor’ dediler. Ama biz ’Gerekirse vazgeçeriz’ diyerek, onlara duruşumuzu gösterdik. Bu işi tam bir takım çalışmasıyla başardık. Başkanımız Özhan Canaydın, Adnan Polat, Haldun Üstünel ve kısaca tüm Galatasaray yönetiminin bu transferde payı var.
    Lincoln’ü kim buldu?
    Bizim listemizde tam 100 futbolcu vardı. Hep eleme yaparak ve bu oyuncuların özgeçmişlerini inceleyerek Lincoln’ü ve Juninho’yu seçtik. İlk etapta Juninho ile görüştük. Onunla da anlaşmıştık, fakat daha sonra açıklayacağım nedenlerden dolayı o iş olmadı.
    Türkçe öğreniyor
    Herkes şunu merak ediyor; "Schalke’de büyük ün yapan Lincoln, niye Almanya’yı bırakıp Türkiye’ye geldi?"
    Lincoln’ün Almanya’da bulamadığı birçok şey Türkiye’de var. Kendisiyle bu konuyu görüştük, bana bunları anlattı. Lincoln yeni bir heyecan ve futbolun dolu dolu yaşandığı bir ortam istiyordu. Türklerin futbola ilgisi, sevgisi ve futbolcularını bağrına basması onu cezbetti. Bir de Lincoln Almanya’da son dönemde çok fazla eleştiri aldı. Özellikle 5 maçlık ceza aldığı kırmızı kartı gördükten sonra Almanya’dan iyice soğudu. Lincoln daha gelmeden Türkiye’yi öğrenmeye başladı. Şu anda Türkçe öğreniyor. Ben Brezilya’dan ayrılırken bana "Güle Güle, görüşürüz" dedi.
    Kozumuz Lincoln’dü
    Lincoln’ün G.Saray’a gelmek istemesi, Schalke ile olan pazarlıklarınızı nasıl etkiledi?
    Transfer zora girince Lincoln benim yanımda Schalke yöneticileri aradı, ’Diğer teklifleri boşverin, ben Galatasaray’a gitmek istiyorum. Eğer Galatasaray ile anlaşmazsanız gerekirse futbolu bırakırım ve Almanya’ya dönmem’ dedi. Onun bu sözleri pazarlıktaki en büyük kozumuz oldu.
    Hagi benzetmeleri için ne diyorsunuz? Lincoln, G.Saray tarihinin en büyük transferi mi?
    Hiçbir futbolcu diğeri ile karşılaştırılamaz. Bu, elma ile armutun karşılaştırılmasına benziyor. Lincoln, Galatasaray’ın en büyük transferi diyemem ama önemli bir transfer.
    Nokta atışı yapıyoruz
    Lincoln’ün bazen disiplinsiz davranışlarda bulunduğu söyleniyor. Türkiye’de de böyle bir sıkıntı yaşanır mı?
    - Aldığım izlenim şu; Lincoln ile hiçbir problem yaşamayacağız. Evet kendisi biraz içine kapanık biri. Ancak önemli olan futbol olarak bize katacakları.
    Son yapılan transferlerden sonra ’Galatasaray’ın orta sahası ve forveti iyi ancak savunması zayıf’ deniyor. Siz bu görüşe katılıyor musunuz?
    Kimse oturduğu yerden ahkam kesip bizi yıpratmaya çalışmasın. Galatasaray artık nokta atışı yapıp, doğru işler yapıyor. Bilinçsiz tek bir şey yapmıyoruz.
    BUGÜN 21.55’TE İSTANBUL’DA
    Lincoln bugün saat 21.55’te İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelecek, yarın da Florya’da imza atacak. İmza töreni Fenerbahçeli Roberto Carlos’unki gibi taraftara açık olacak.
    Lincoln’ü Carlos’a nispet için almadık
    Fenerbahçe Roberto Carlos’u aldığı için Lincoln’ü transfer ettiğiniz söyleniyor?
    Bu, elma ile armut olayına benziyor. Bir kere pozisyonları farklı. Biz Fenerbahçe Roberto Carlos’u aldı diye Lincoln’ü Galatasaray’a getirmedik. Fenerbahçe’ye nispet yapalım, insanlar konuşsun, büyük sükse yaratalım diye Lincoln’ü almadık. Galatasaray’a gerekli olduğu için aldık. Roberto Carlos Fener’e, Lincoln de Galatasaray’a hayırlı olsun.
    Kalli golcü değil ki yaşı tartışılıyor
    Feldkamp’ın 73 yaşında olması büyük tartışmalara neden oldu? Bu polemikler için ne diyeceksiniz?
    Feldkamp’ın kariyerini tartışmak kimsenin haddine değil. Yaş olayı niye bu kadar büyütüldü, anlamıyorum. Yahu biz Kalli’yi kornerlere kafa vursun diye çağırmadık. Kafaya çıkıp gol atacak hali yok! Avrupa’da teknik direktörlük ’insan yönetme sanatı’ olarak algılanıyor. Ben de Feldkamp’ın bunu iyi yapacağını düşünüyorum. Ama onu golcü diye düşünüyorlarsa ona lafım yok!
    FEVZİ’YE KIZDIK ORKUN’U GETİRDİK
    Siz Erciyesspor’dan Orkun’u transfer edince Fevzi isyan etti, takımdan ayrılacağını söyledi. Gitmesine izin verecek misiniz?
    Evet, Fevzi gitmeyi düşünüyor, gidecek de... Bakın ben Linderoth’un imza töreninde bir soru üzerine dedim ki; "Biz kadromuzdaki Aykut, Fevzi ve Fırat’a güveniyoruz ve kaleci transferi yapmayı düşünmüyoruz." Ama ben bunları söyledikten sonra, daha iki gün geçmeden Fevzi’nin, "Üçüncü kaleci alınırsa ben yokum" dediğini duydum. O böyle konuşunca Orkun’u transfer ettik. Orkun zaten istediğimiz bir kaleciydi.
    Futbolcu ne söylemesini gerektiğini iyi bilecek. Söylediği sözün anlamını ve ağırlığını bilip konuşacak. Transferi futbolcu belirlemez. Yöneticiler karar verir. İyi o zaman biz de transfer yaparken, o mevkide oynayan futbolcularla konuşup müsaade isteyelim, "İznin varsa alalım" diyelim.
    Galatasaray’da birçok şey değişiyor. Artık böyle şeylere, disiplinsizliklere izin verilmeyecek.

Kaynak: Hürriyet

Beyler şu Fevzi'ye kızdık Orkun'u getirdik demek Fevzi yerine Orkun'u aldık demek..Yoksa Aykut mu 1. kaleci olacak??

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İşin içinde KoLot ve Berk varsa oLmaz bu iş
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Olaya bak saat tam 2 oldu kablo Tv yayını kesildi delirecem.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    Vallahi bende bunu bekliyorum ama Adriano kendiyaptığı açıklamada ayrılmak istemiyorum demiş ve ayrılsamda İtalya'da kalırım demiş...

Adriano kararını verdi

Adı bir süredir F.Bahçe ile geçen Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta Della Sport'a yaptığı açıklamada Inter'den ayrılmak istemediğini söyledi.

Her fırsatta Inter başkanı Moratti'nin kendine olan güveninden dolayı İtalyan ekibinde kalmak istediğinin altını çizen 25 yaşındaki yetenekli futbolcu "Eğer Inter beni istemezse yine tercihim İtalya olacaktır. Bundan eminim" dedi. Inter'i bir yuva olarak gördüğünü belirten Adriano, onların kendisi için alacakları farklı bir karara da saygı duyacağını fakat geleceğini planlamasının zamanının geldiğini ifade etti..

Transferde ilk bombasını Roberto Carlos'u Real Madrid'den transfer ederek patlatan F.Bahçe'nin adı Adriano ve Milan'ın yıldızı Ronaldo ile uzun süredir anılıyordu. Süper yetenek bir süredir Inter teknik direktörü R.Mancini ile sorunlar yaşıyordu ve oluşan bu krizden dolayı takımdan gönderilebileceği söyleniyordu.
    Ayri roportaj'in Turk basinina yansimayan bir kisminda Adriano henuz kendisine bir teklif ulasmadigini ancak isminin Fenerbahce, Barcelona ve Real Madrid ile anilmasinin kendisine hala istendigini gosterdigini ve bundan memnun oldugunu soyluyor.

kardeş kablo tv de varmı gs tv ? varsa nasıl ayarlıcam bi bilgi ver ne olur !!!

Şuan NTV'yi açtım ama bişi yok ortada..

Kablo TV'de GS TV yok malesef..

‘Bazı endişelerim var’

Günlerdir Beşiktaş Camiası’nın tartıştığı Sergen Yalçın transferine son noktayı Başkan Yıldırım Demirören koydu... Efsane 10 numaranın Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yaptığını doğrulayan Demirören, “Sergen, Türkiye’nin gelmiş-geçmiş en iyi futbolcularındandır. Onun klasını kimseyle tartışmam. Ancak futbolcu olarak bazı endişelerim var. Tamam... Sergen, Beşiktaş’a dönsün ancak yardımcı teknik direktör göreviyle” diyerek kişisel görüşünü ortaya koydu.

Yönetim karar verecek

Sergen Yalçın transferi hakkındaki son kararın, teknik heyet ve yöneticilerin katılacağı yönetim kurulu toplantısında verileceği bildirildi. Yeşil sahalardan kopmak istemeyen 35 yaşındaki futbolcunun, 2-3 yıl daha üst düzey futbol oynamayı düşündüğü biliniyor. Taraftarlar da Sergen Yalçın’ın takıma geri dönmesi için harekete geçmiş ve internetteki forumlarda tecrübeli oyuncunun transferini desteklemişlerdi.

Taraftarlar imza topluyor

Mecidiyeköy Beşiktaşlılar Derneği, Siyah-Beyazlılar’ın efsane oyuncusu Sergen Yalçın’ın yuvaya geri dönmesi için imza kampanyası başlattı. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği imza kampanyasına şimdiden 9 bin kişinin katkıda bulunduğu bildirildi. Yapılan açıklamada, toplanan imzaların Beşiktaş Kulübü’ne gönderildiği belirtildi. Bilindiği gibi daha önce de Samet Aybaba’nın teknik direktörlüğe getirilmesi için benzer bir organizasyon gerçekleştirilmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de evde değilim..Evde olsam ne güzel izlerdim uydudan...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Punter View Post
    kardeş kablo tv de varmı gs tv ? varsa nasıl ayarlıcam bi bilgi ver ne olur !!!
    Kablo tv'de yok ama belki diğer kanallarda verirler diye bakacaktım ancak kesik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bouzid genellikle savunmanın ortasında oynadığını söyledi... Ayrıca rekabetten hiç korkmuyormuş yani kendine güveni tam.

yahu lig tv de vermiyo nasıl iş bu ya

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok yerinde bir yakLaşım.Yardımcı oLsun yada ne biLeyim menejer oLsun.Ama futboLcu oLamaz bu saatten sonra Başkanın dediği gibi ''Tamam Serge de ....'' Yani durum ortada.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Şimdi baktımda kablo tv'de hiç kanal vermiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezgin başka transferlerinizi olabilir mi ? sorusuna olabilir yanıtını verdi.

Mesaj Yetkileri