Saviola haberi ne oldu yahu??
Bir de demin baktım da Serkan Çalık 22 numarayı almış. Hani Arda giyecekti bu sezon ?
Saviola haberi ne oldu yahu??
Bir de demin baktım da Serkan Çalık 22 numarayı almış. Hani Arda giyecekti bu sezon ?
Demekkı Arda 22 den vazgecti Neyse arkadaslar size iyi aksamlar ben gece gelicem şimdi tv basına geciyorum artık lıncoln beklemeye basladım gs tv bunu vermesse yazıklar olsun!!!!!!!
Saviola'dan ne habeeeer?
Arkadaslar Eskı mesajları okusanız sevinirim
Saviola icin valencia devrede yattı o trnasfer ama ümidi kesmeyin şimdilik iyi aksamlar hepinize gece görüsürüz
öle olabilir ama daha önce istekte bulundular appiah para konusunda için bu istek reddedildi bunuda unutmayalım
Sana da Emrah..
Valencia devrede derken valencia ile mi anlaştı myoksasa görüşmeler sürüyor mu
Yok anlaşma yok ama Valencia devrede şuan. Yani görüşmeler sürüyor.
Her ne kadar oyle olsa da, Turkiye'de oyunculara net maas (vergiden sonra), diger ulkelerin cogunda ise brut maas (vergiden once) odendigi icin Turkiye finansal acidan bir cok oyuncu icin daha cazip.
Turkiye'de oyunculara ne yazik ki verilemeyen futbol oynama zevki. Ozellikle bazi takimlarin asiri defansif stilleri, oynamak yerine oynatmamak, gerektiginde gereksiz faullerle oyunu sogutmak uzerine kurulmus taktikler ust kalite oyuncular icin pek de cazip bir ortam yaratmiyor.
Eger Appiah giderse, gitmesinin nedeni bence para olmaz. Daha iyi kaliteli bir ligde, oynadigi futboldan daha fazla zevk alacagi bir ortami tercih etmesi transfer olmak istemesinde daha buyuk etken olur.
malesef saviolamız bücürümüz tavsanımız valenciayla anlastı
Ben zaten umudu kesmiştim Saviola'dan boşverin başka oyuncu alırız.
ben demiştim sizesadece fanatik ortaya attı okadar.
insallah madem saviola gelmedi o zmn yönetimimizin en az kanoute gibi yırtıcı bir santrafor almasını bekliyorum
Olabilir.. Esas Türk futbolu üst kademeye geçemediği için yitip giden adamlarla dolu..
İlaveten Fenerbahçe'de bariz bir hedef / faaliyet orantısızlığı var; çıta yükselmiyor bir türlü.. Seneye de vasat bir Avrupa performansının aşılacağına dair henüz bir işaret yok..
Üzgünüm ama kariyer hedefi olan adam şu şartlarda Fenerbahçe'den gitmeye bakar..
Kimbilir, belki Zico bu sene gerçek bir teknik direktör performansı ortaya koyar, işler değişir..
Ama şu kadro belli bir program dahilinde genişletilmezse, Adriano ile Ronaldo'nun ikisi birden bile gelse ilk yarı bitmeden Zico gitmekten beter olur gibi görünüyor..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
geçen seneden bu yana değişen tek şey tuncayın olmaması bence diğer gidenler takımı çok etkilemez... yönetim tuncay gibisini bulamayacağına göre yönetimin yapabileceği pekte bir şey yok
zico geçen senenin taktiğini mutlaka değiştirmeli
M.topuz şart bence mutlaka onu almalıyız![]()
bence ümit karan yırtıcı bir forvet zaten..bence alınması gereken saviola yada nilmar tarzı bir forvet..ama yüksek kalitede bir yırtıcı forvet alınacaksa onada bişe diyecek halimz yok..senin dedigin gibi örnegin kanoute
Kanoute bize gelmez,paradan puldan değil,adam iki yıldır UEFA kupasını alan takımda ilk 11 oynadı,eğer ayrılmak istiyorsa Şampiyonlar Ligi'nde ilerilere gidebilecek ya da üst düzey liglerden birinde şampiyonluğa oynayabilecek bir yere gitmek istiyordur
Şu an geçen isimlerden en uygunu Baiano
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Kayserispor Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı bu sezon satmayacaklarını açıklamıştı hatta afiş bile yaptırmışlar.
bnde zaten dedim ki kanoute yi alamıyacaığımızı bildiğimden kanout tarzı yırtıcı bir forvet dedim
sadece ben onun tipi falan demek istedim zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet biliyorum zaten hatta ben onları destekliyordum![]()
Mhmet topuz'u bu sene olmasa bile seneye mutlaka alıcaz![]()