Trabelsi' yi kim alacaksa süper bir transfer olur. Çok iyi bir bek
Trabelsi' yi kim alacaksa süper bir transfer olur. Çok iyi bir bek
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Fenerbahce'nin Zico'yu gonderme hatasi yapacagini sanmiyorum. Taraftar baskisi olsa bile, cok basarili olmasa bile en azindan sezon sonuna kadar Zico kalacaktir. Eger yollanirsa, takimdaki cok sayidaki Brezilya'li oyuncunun takimda mutlulugunu gozden gecirmesine ve Zico'nun yerine gelecek teknik direktorun en azindan bir Zico kadar bu oyuncularin sevecegi bir isim olmasi gerekir.
Ayni sekilde Feldkamp eger basarili olamazsa, pesinden bu kadar oyuncu getirdikten sonra, Galatasaray yonetiminin kendisini yollayamayacagi gibi.
Bence galatasaraın sağ beke ihtiyacı yok
Uğur uçar , song , bouzid , volkan yaman , sabri sağ bekte oynayabilir
tabiki trabelsi daha verimli olur ama çokta gerek yok bence
ben cska moskova daki vagner love u çok beğeniyorum bnce biraz yönetim nabız yoklamalı love için gs nin aradığı forvet
ya beyler ben adrianodan hala umutluyum yani bu açıklama yabancı kontenjanı açıklanan kadar oortamın yatışması için yapılmışş olabilir
Son 15 dakika. GS TV de linconl videoları başladı
Adrianoya en baştan beri inanmadım yalan oldu zaten![]()
cska vagner love yi birakmaz biraksada cok para ister
Vagner Love işi çok zor zaten hiç bir türk takımınında gündemine gelmedi
Adriano'dan umudu kesin olarak keselim.Bence forvete zigic alınabilir.
Arkadaşlar,
Burda isim önemli değil. Şu ana kadar yapılan transferlerle ve talip olunan oyuncularla yönetimiz ciddiyetini ve bakış acısını belli etmiştir.
Saviolaya talip olan bir takım gidip de Fenerden Deivid'i alacak değil ya !
Saviola olamz zaviola olur... Nilmar olamz zilmar olur...
Rahat olun !
bulig tv roberto carlosun gelisini saniye saniye yayınlayıp lincolnun gelisini göstermeyerek beni sinirlendiriyor gs tv de çıkmıyor ne biçim kanal bu
lincoln daha gelmedi galiba hiçbiyerde yok
Eeee 20 dakika oldu hala gelmedi. Sadece canlı yaın gündem özel programı var gs tv de. Ne biçim iş bu.
İçimde kötü bir his var
Bu ne ya şok oldum. Spiker diyorki şuanda herkes hava alanında linderothu bekliyor.
Ne demek ya bu şok oldum lincolne ne oldu hani o geliyordu lideroth zaten türkiyede değilmi şokdayım ya![]()
Futbolla alakası pek olmayan birine Roberto Carlos deseniz kim olduğunu bilir,adam artık marka olmuş,Lincoln'ü bilmek için futbolla içli dışlı olmak lazım,TV de sadece reytingleri düşündüğü için hiç şaşırmadım bu duruma,rahatsız da olmadım
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
beyler lincolumuz 11 gibi gelicekmiş
Arkadaşlar sakin olun !!! Adam resmi olarak bizim malımız...Telaşa gerek yok..Uçak rötar yapmıştır vs...
gs tv verir işallah.vermezse ne işe yarar ki bu kanal