Sayfa 191 / 439 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
5,701 ile 5,730 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sunuda Söylemek istiyorum bosuna taktik kurarark kendinizi yormayın kalli her zaman her maca degişik taktıkle cıkar yani sürprizi sever hemde tutar Copa amerıka yarın aksam olması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İmza saat kaçta ???

Bu arada iyi geceler Emrah..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Rommedahl yıldız değil, en azından bana göre.. Mevkileri konusunda benim bir bilgim yok, bekleyip görelim.. (:
    bana kalırsada rommedahl yıldız degil ama işimize yarayabilecek bir oyuncu hızı olsn teknigi olsn kaliteli bi oyncu..yıldız oyuncu işine gelincede emrah abi savioladan ümidinizi kesmeyn diyor saviola olmazsa bile ben artk yönetimimize güvenyorm saviolayla ilgilenen onun çapında oyuncularla da ilgilenebilr demektir hadi bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hee tamam 11.00'deymiş..

Aimar kardeş !

...... ve ..... derken kımlerı kastettın, zaten stres olduk bide sen yapma !

Transfer politikamızı uygularken Brezilyalı oyunculara değil Avrupalı veya Afrikalı oyunculara yönelmeliyiz. Brezilyalı futbolcular koşmuyor, gelenlerin çoğu da bizi memnun etmiyor. Hangi Brezilyalı futbolcu şu ana dek bizi çok memnun etti ki? Alex mesela, istatistik yakalamış olabilir ama bazı kesimleri halen tatmin etmiyor. Ama bir Appiah, Ganalı, mücadelesiyle, hırsıyla, kötü oynasa bile herkes onu destekliyor. Boliç, Uche, Moldovan, Hooijdonk gibi oyuncular Brezilyalı değiller ve bunların tümü ve daha sayamadığımız birçok isim (Okocha, Revivo, Högh vb.) bizi memnun etmiştir. Fenerbahçe hep Brezilya pazarına yönleniyor, gerek maliyetlerin düşük olmasından gerek Zico'dan. Ben Alex yerine Avrupalı birini tercih ederim, çünkü Avrupalı daha çok koşar, daha hırslı oynar veya bir Ganalı, Fildişili oyuncuyu tercih ederim. Bugün bakıyoruz, Eboue, Toure, Drogba, Asamoah, Ali Muntari, Essien gibi oyuncular bu pazarda değer görüyor. Avrupa kulüpleri scout sistemleriyle Fildişi'nden, Gana'dan, Polonya'dan, diğer ülkelerden kaliteli isimleri bulup getiriyorlar. Arsene Wenger, Fabianski'yi aldı mesela, Polonyalı kaleciyi, iyi de bir kaleci, Akinfeev'i istemişlerdi ama alamadılar, o da Rus kaleci. Şimdi bizim takımlarımızdan birinin kaleci sıkıntısı olsa bakacağı iki ülke var, bir Brezilya, iki Kolombiya. Forvet sıkıntımız olsa yine bakacağımız tek ülke var, Brezilya. İlhan Cavcav akıllı adam, Isaac Promise, Nick Carle, Draman gibi isimleri alıyor, Brezilya pazarına fazla yönelmiyor. Fenerbahçe'nin de gidip Fas, Tunus, Avustralya, Gana, Fildişi, Polonya, Rusya, İngiltere, İtalya, Fransa, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Togo, Trinidad & Tobago, Çin, Güney Kore, Japonya, İzlanda, İrlanda gibi pazarlara yönelmesi gerekiyor.

Brasil-bahçe yapmanın anlamı yok. 6 kontenjanın varsa, bundan maksimum 2 tanesi Brezilyalı olmalı. 6 tane Brezilyalıyla Avrupa'da başarı gelmez, çünkü bu 6'sının oyun stili Avrupa'ya uymayabilir. Bugün Liverpool'a bakıyoruz, 2 sene öncenin şampiyon kadrosunda Brezilyalı yok. Şimdiki Liverpool'a bakıyoruz, final oynamış Liverpool, 1 tane Brezilyalı var (F.Aurelio). Milan'a bakıyoruz, Ricardo Oliveira, Cafu, Dida, Kaka, Ronaldo 5 tane Brezilyalı var (unuttuğum olabilir). Ligde Ronaldo, Dida ve Kaka banko oynuyor, diğer ikisi yedek.

Neyse, sonuç olarak benim fikrim Avrupalı oyuncular almak...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Punter View Post
    Aimar kardeş !

...... ve ..... derken kımlerı kastettın, zaten stres olduk bide sen yapma !
    kardes biraz bekleyelim 28 hazirandan sonra göreceğiz tff toplantısı yabancı sınırlaması anladınız siz onu bir yıldız gelecek

Ztn dolu dönsek şaşarım... Alamadık gitti kimseyi...

Acı bir gerçek var ki Beşiktaş transfer konusunda çok acemi ve başarısız. Geçen sene Ze Roberto'yu da menajerlerin oyununa gelerek alamamıştı, bu sene de aynı tutumu sergiliyorlar, Helguera, Edmilson, Fabiano gibi oyuncuları alamadılar, Colin Kazım da öyle, başarısız transfer konusunda BJK yönetimi, tecrübeli biri lazım, Mario Berk ve Celal Kolot hayatlarında kaç transfer yapmışlar ki? Kıvanç Oktay vardı, tuttuğunu koparan biriydi, Carew ve Juanfran gibi iki zor ismi almıştı, Oktay kalitesinde bir transfer komitesi başkanı lazım BJK'ye.

scout bu olayı çözemedik biz hala... O yüzden büyük başarılar zor...
    AdriaNo da gelmemiş ztn zordu alınması... Hasagic de alınmıcakmış heralde Yönetim ilgilenmiyoruz demiŞ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tamamiyle katılıyorum.Amacımız Avrupa ve Afrika'dan oyuncu almak olmalı.

Haklsın Egemen Kıvanç Oktay bu adam çok süper bir yöneticiydi...Hadi Helguer yı geç adam Galectıcos un parçası ama Edmilson alınmalıydı...

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    ....Kıvanç Oktay vardı, tuttuğunu koparan biriydi, Carew ve Juanfran gibi iki zor ismi almıştı, Oktay kalitesinde bir transfer komitesi başkanı lazım BJK'ye.
    aman oylesi uzak dursun bizden

gecen yıl murat aksu vardı,baya iyiydi bu konularda ama onun yerini hala dolduramıyoruz...

Büyük fırsat
    Herenveen takımının Brezilyalı golcüsünü Newcastle, West Ham ve Manchester United da almak istiyor

34 MAÇTA 34 GOL ATTI
    Dünyaca ünlü menajer Bayram Tutumlu, Herenveen'in Brezilyalı gol makinesi Afonso Alves'i, Fenerbahçe'ye getirmeye hazır olduğunu söyledi. Tutumlu, geçen sezon Hollanda'da 34 maçta 34 gol atarak fırtına gibi esen Alves için "F.Bahçe istesin Alves'i bir haftada getiririm. Onun ne kadar müthiş bir golcü olduğunu tüm dünya biliyor" dedi.

İNGİLİZLERİN GÖZDESİ
    Geçen sezon başında İsveç'in Malmö takımından Hollanda'nın Herenveen ekibine transfer olan Alves burada attığı 34 golle gol kralı oldu. 26 yaşındaki futbolcuyla özellikle İngiliz kulüpleri çok yakından ilgileniyor. Newcastle United ve West Ham'ın yanı sıra son şampiyon Manchester United de Alves'i renklerine katmanın hesaplarını yapıyor.

FotoMaç

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Getirme çalışmalarına başlasın o zaman şimdiden..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Adriano haberi gibi olmaz Ins.Allah bu haber de.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İmza töreninden önce sizden son durumları öğrenmek için geldim. Bilen varsa şu anda son durumun ne olduğunu açıklayabilir mi?

Son durum derken neyi soruyorsun, yardımcı olmaya çalışayım ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Abi transfer işi ne durumda yani, biliyorsan ve söylersen çok sevinirim

Büyük ihtimal 2 yabancı daha gelecek. Bunlardan birisi forvet birisi kanat oyuncusu olacak. Bu kanat oyuncusu için Rommedhal ile kesin anlaşıldığı söyleniyor. Ayrıca Trabelsi ismi de gündemde.

Forvet için : Lima + Nilmar + Baiano + Liedson + Tomasson + Maxi Lopez isimleri geçiyor.

Adnan Sezgin Federasyonun yabancı kontenjanı kararını beklıycez dedi ancak bu karar 28 Temmuz da cıkacak.

Şimdilik bekliyoruz....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Afonso Alves, Altın Ayakkabı'yı ucu ucuna kaçırdı. Peşinde bir sürü klüp vardır. Ha, Fener alabilir mi? Bence alabilir. En azından Adriano'dan daha mümkün.

çok büyük bir forvet bizi bekliyor ........gelecek gelirse gercekten bizi yenecek takım yok aının vermesem daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben Fenerbahçeliyim İsim versek daha iyi olmaz mı ? ...... yerine merak ettim doğrusu

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    çok büyük bir forvet bizi bekliyor ........gelecek gelirse gercekten bizi yenecek takım yok aının vermesem daha iyi
    Bak artık yapma bunu....Biliosan bişi soyleme lazım...Lütfen !!!! Rica edıyorum....

punter kardes sen özelden msj aldın mı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yardımın için sağol abi. Buradan yola çıkarak ben de yorumumu yapayım o zaman
    Şimdi, bence Rommedahl çok gereksiz olur. Bir yığın yetenekli genç yedek otururken vakti geçmek üzere, 2 yıla kadar hızını da muhtemelen kaybedecek bir Rommedahl alınmamalıdır. Forvet transferi olabilir. Ama olmasa da olur. Şu andaki kadronun üstüne getirecekleri isim, bu oyunculardan üstün olmalıdır ki transferin bir anlamı olsun. Forvet adaylarından da aralarından en iyisi Saviola idi. Ama Valencia da teklif yapmış, ki bence hala gelme ihtimali var. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam "ilk 11'de banko oynamak istiyorum" demişti. Valencia'da ilk 11 oynaması zor. Çünkü takip ettiğim ve hatırladığım kadarıyla Valencia tek forvet oynuyor. Orada da David Villa var. Valencia kalkıp da David Villa'yı kesmez. Saviola gerçekten dediği gibi yapacaksa en uygun kulüp biziz ilgilenenler arasında. Saviola olmazsa ve senin dediğin oyunculardan biri alınacaksa Nilmar'ı tercih ederim. Sakatlık problem değil, düzelene kadar oynayacak aslan gibi Hakan Şükür'ümüz var zaten. Ama duyduğuma göre bu Nilmar sakatlıklarla başı dertte olan bir oyuncu. O da olmazsa Maxi Lopez çok iyi olur. Kendisi sevdiğim bir oyuncudur. Yetenekleri vardır, fakat Barcelona onu yıkmıştır.
    Neyse, benim görüşlerim böyle. Bilmem katılır mısınız, katılmaz mısınız

Aldım..Sende oku hemen cvp yazdım...

forvetin adını gercekten tm olarak smdiden sylenmesi biraz abes kacar ama şu müjdeyi vereyim rommedahl galatasarayda diyebliiriz artık

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    forvetin adını gercekten tm olarak smdiden sylenmesi biraz abes kacar ama şu müjdeyi vereyim rommedahl galatasarayda diyebliiriz artık
    Böyle müjde mi olur ya Hani Lincoln'ü gölgede bırakacaktı

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Yardımın için sağol abi. Buradan yola çıkarak ben de yorumumu yapayım o zaman
    Şimdi, bence Rommedahl çok gereksiz olur. Bir yığın yetenekli genç yedek otururken vakti geçmek üzere, 2 yıla kadar hızını da muhtemelen kaybedecek bir Rommedahl alınmamalıdır. Forvet transferi olabilir. Ama olmasa da olur. Şu andaki kadronun üstüne getirecekleri isim, bu oyunculardan üstün olmalıdır ki transferin bir anlamı olsun. Forvet adaylarından da aralarından en iyisi Saviola idi. Ama Valencia da teklif yapmış, ki bence hala gelme ihtimali var. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam "ilk 11'de banko oynamak istiyorum" demişti. Valencia'da ilk 11 oynaması zor. Çünkü takip ettiğim ve hatırladığım kadarıyla Valencia tek forvet oynuyor. Orada da David Villa var. Valencia kalkıp da David Villa'yı kesmez. Saviola gerçekten dediği gibi yapacaksa en uygun kulüp biziz ilgilenenler arasında. Saviola olmazsa ve senin dediğin oyunculardan biri alınacaksa Nilmar'ı tercih ederim. Sakatlık problem değil, düzelene kadar oynayacak aslan gibi Hakan Şükür'ümüz var zaten. Ama duyduğuma göre bu Nilmar sakatlıklarla başı dertte olan bir oyuncu. O da olmazsa Maxi Lopez çok iyi olur. Kendisi sevdiğim bir oyuncudur. Yetenekleri vardır, fakat Barcelona onu yıkmıştır.
    Neyse, benim görüşlerim böyle. Bilmem katılır mısınız, katılmaz mısınız
    Güzel yazmışsın...Benim fikrimde sole :

Elimzideki sağ bek alternatifi çok o yuzden defansif acıdan bir sorun cekmeyız hele 4-4-2 de defansın sağı için konusyorsak.

Ancak, ne bizim takımda ne milli takımda ne de Türkiye orta yapmayı ve forveti beslemyi bilen fazla adam yok. Hamit ole ama o da Bayern de zaten. Sabri bazen iyiş orta cıakrıo ama istikrarsız orta açısından. Ergun desen gitti...

Ben forveti kantalrdan orta-pas vs şeklinde iyi besleyecek iyi bir kanat adamı alalım istiyorum. Bu Rommedhal oomazda, Zommedhal yada Maomedakl olur, isim onemli diil...

Maxi Lopez'e katıloorum..1.87 boyunda genç ve aç...O olmazsa Tomasson , Baiano da fizik olarak guclu adamlar. Nilmarı ve Limayı hiç seyretmedim...

Mesaj Yetkileri