neyse uyarı almadan fazla uzatmayalımda son birşey daha söyleyim allah madem müslümanlara yardım ediyorda şuan ıraka niye etmiyor adamlar türkiyeden beter şuan
neyse uyarı almadan fazla uzatmayalımda son birşey daha söyleyim allah madem müslümanlara yardım ediyorda şuan ıraka niye etmiyor adamlar türkiyeden beter şuan
O zaman herkes Müslüman olurdu dünya'daki sınavın bi manası kalmazdı.
Seyit Onbaşı nasıl kaldırdı o mermiyi ? Savaştan sonra tekrar kaldır da resim çekelim dediklerinde neden kaldıramadı ? Merminin içini boşaltarak resim çekildi. Bir daha savaş olsun yine kaldırırım ama şimdi kaldıramam dedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
hayır öyle demek istemiyorum onların hali daha kötü dedim sadece
birde bizim bir milli güvenlik hocamız vardı albay adını hatırlayamadım 2 sene geçti o böyle dini şeyler diyen askerleri hücreye atıp dövdüklerini söylüyordu hatta sınıfta baya bir tartışma yapılmıştı bu yüzden ben ondan bu foruma girip bunları yazma gereği duydum(genelde fm bölümünde olurum bu bölümlere fazla girmem) sonuçta o bir albay türk tarihini çok iyi bilir
O Albayı bulabilirsen bir sor bakalım hayatında hiç namaz kılmış mı...
Bir gün Yaşar Alptekin (Bir zamanlar ünlü bir mankendi) Albay kıyafeti giyip çekim için bir köyde rol yapıyor.Mola verdiklerinde Camii ye gidiyor ve namazını kıldıktan sonra yanına yaşlı bir amca geliyor.Adam ağlayarak bu günleri de mi görecektik Komutanım ne kadar mutlu oldum bilemezsin diyor.Yaşar Alptekin durumu anlatıyor ancak yaşlı adam "olsun bir mankenin namaz kılmasıda çok güzel birşey" diyor....
Ayrıca Osmanlı Devleti'nin kurucusu olan Osman Gazi'nin en büyük nashiati Dininizi asla terk etmeyin"dir ...