1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Efendimiz(S.a.v) Çanakkale'deki asker evlâtlarının yardımına gitmişti

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Müslümanlar bu Dünya'da güzel yaşayacak diye bir kaide yok ki.İnsanlar Dünya'da ne kadar çile çekerek yaşarlarsa Gerçek yaşamda o kadar güzel yaşarlar.

Ayrıca bu arada Irak bizden daha mı Müslüman demeye çalışıyorsun anlayamadım.

hayır öyle demek istemiyorum onların hali daha kötü dedim sadece

birde bizim bir milli güvenlik hocamız vardı albay adını hatırlayamadım 2 sene geçti o böyle dini şeyler diyen askerleri hücreye atıp dövdüklerini söylüyordu hatta sınıfta baya bir tartışma yapılmıştı bu yüzden ben ondan bu foruma girip bunları yazma gereği duydum(genelde fm bölümünde olurum bu bölümlere fazla girmem) sonuçta o bir albay türk tarihini çok iyi bilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by saruman16 View Post
    hayır öyle demek istemiyorum onların hali daha kötü dedim sadece

birde bizim bir milli güvenlik hocamız vardı albay adını hatırlayamadım 2 sene geçti o böyle dini şeyler diyen askerleri hücreye atıp dövdüklerini söylüyordu hatta sınıfta baya bir tartışma yapılmıştı bu yüzden ben ondan bu foruma girip bunları yazma gereği duydum(genelde fm bölümünde olurum bu bölümlere fazla girmem) sonuçta o bir albay türk tarihini çok iyi bilir
    O Albayı bulabilirsen bir sor bakalım hayatında hiç namaz kılmış mı...
    Bir gün Yaşar Alptekin (Bir zamanlar ünlü bir mankendi) Albay kıyafeti giyip çekim için bir köyde rol yapıyor.Mola verdiklerinde Camii ye gidiyor ve namazını kıldıktan sonra yanına yaşlı bir amca geliyor.Adam ağlayarak bu günleri de mi görecektik Komutanım ne kadar mutlu oldum bilemezsin diyor.Yaşar Alptekin durumu anlatıyor ancak yaşlı adam "olsun bir mankenin namaz kılmasıda çok güzel birşey" diyor....

Ayrıca Osmanlı Devleti'nin kurucusu olan Osman Gazi'nin en büyük nashiati Dininizi asla terk etmeyin"dir ...

Mesaj Yetkileri