Originally Posted by
RoCCo_42
ABOO senle polemige girmek istemiom sahsen ama su lafım ilgincime gidmedi degil.DAUM hakkında yorumda yapmadım yapmıcamda ne yaparsa yapsın beni entrese etmez nasıl bir antrenör olduguda aynı sekilde.
GS nin 5 yedigi macı hatırlıorsun güzel skorlara baglı kalma derim ben sana GS Sampiyonlar liginde Ceyrek final yaparken 2-0 geriden gelip REAL Madrid gibi bir takımı ezerken heralde sen baska bir memleketteydin.ayrıca o sene evet CHELSEA karsısında cok kücüldük ama tam tersi olarak da MİLAN ve HERTHA ya karsıda kükredik allaha sükür.Sükürki o sene kimsenin daha gercegini göremedigi UEFA yı biz gördük Ülkemiz adına.Yani her konuda GS ile FB yi karsılastırabilirsin buna sonuna kadar hakkın war ama Avrupa macları konusunda bence karsılastırma yapma.Bizde 1 tane hezimet varsa sizde 5 tane rahat cıkar.Cevap hakkı dogurddugun için bu cevabı yazma istegi dogrulttun.
Saygılar..
Real Madrid maçı kaç yılındaymış, bir bak ondan sonra yorum yaparsın
Galatasaray o 4 yıl boyunca Ş.L.'nde neredeyse hiç bir başarısı yoktur, fanatizm ile yazmamanı tavsiye ederim.İstersen sana istatistikleri de bulabilirim..
Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşılaştırmak istememek, biz buna fanatizm diyoruz..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı