Sayfa 201 / 439 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
6,001 ile 6,030 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Oliveira'yı Gudjohnsen'e terhih ederim. İyi transfer olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Fantastik bi oyuncu....Haylimdeki adam....Martins !!! http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ns/profil.html

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

makalele yalan atmasini bilmiyor antalyaya tatile geldiysen neden istanbula indin

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Derwall gözlerini kapadı!
    Almanya'nın tanınmış eski teknik direktörlerinden Jupp Derwall, geçirdiği kısa süreli ağır bir hastalıktan sonra bugün vefat etti.

Alman Futbol Federasyonu (DFB) tarafından yapılan açıklamada, bir dönem Galatasaray'ın da teknik direktörlüğünü yapan Derwall'ın 80 yaşında vefat ettiği bildirildi.

Helmut Schön'den sonra 1978 yılında Almanya Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevini üstlenen Derwall, Alman Milli Takımı'yla 1980 yılında İtalya'da Avrupa Şampiyonu, 1982 yılında İspanya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda da dünya ikincisi olmuştu.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin. Türk Futbolu bu seviyeye geldiyse Galatasaray takımı bu seviyeye geldiyse bunda Derwall'in payı çok büyüktür.

7. Default

Carew'in menejeri şuan Türkiye'de...Yönetim onunla anlaşma zemini arrıyor...Carew'in sözleşmesindeki bir madde engel çıkaıyormuş...Beşiktaş'a geldiğinde bira başka Türkiye klübünde oynyamaz diye maddesi varmış...Ama Lyon'dan sonra Atan Villa'ya da gittiği için bu sorunda çözülmüş yani 28 yabancı sınırı açıklandıktan sonra Carew'i imza atarken görebiliriz...Demedi demeyin yeni golcümüz %99 Carew...

Ayrıca Türkiye'ye tatil için gelen Makalele hava alanında iken Mahmut Uslu'da ordaymış...Bir tesadüf mü yoksa Appiah giderse alternetif arayışı mı acaba ilerde belli olur...

YENİ GOLCÜMÜZ %99 JOHN CAREW

Hayırlı olsun... İyi oyuncu CareW...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Trabelsi sag bek degil mi ne alaka forvetle yav?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Allah rahmet eylesin. Türk Futbolu bu seviyeye geldiyse Galatasaray takımı bu seviyeye geldiyse bunda Derwall'in payı çok büyüktür.
    Onun zamanında ben yoktum ama ne yaptığını biliyorum..Gerçekten GS için çok önemli birisiydi....

Del Piero_10 Misafir

Carew iyi oyuncuda o da yalan söylemiş demekki,hedeflerim için avrupaya gidiyorum demişti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Makalele beşiktaşa geliyor.Carew gelirse sevinirim.Aradığımız tip bir oyuncu.Sercan bu duyumların kaynağı ne?

13. Default

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Carew iyi oyuncuda o da yalan söylemiş demekki,hedeflerim için avrupaya gidiyorum demişti.
    Zaten Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyormuş önceden ama başk**n çok cazip teklif yapmış kendisine onun için fikri değişmiş bonservisi içinde 6-7 miyon € gözden çıkarmış başkan...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Makalele beşiktaşa geliyor.Carew gelirse sevinirim.Aradığımız tip bir oyuncu.Sercan bu duyumların kaynağı ne?
    Ben stada çok yakın bir yerde oturuyorum...Başkanın çok yakın bir arkadaşı var kendisini bende tanıyorum...Bazen stadda işi olunca burayada uğruyor...Bugün onunla konuştuk o söyledi Carew'i getirmek isitiyor başkan dedi...Görüşüyorlar dedi...

Ayrıca yanlış anlaşılma olmasın o Makalele hakkında birşey sölemedi maraton.com.tr'de yazıyordu Makalele...O sadece Carew'i söyledi...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Makelele tatil için Türkiye'yi seçmişse elbet çıkar altından birşey..
    (/s)

Kesinlikle adam görüşmek için geldi bnce... Ama olumsuz bir sonuç çıkarsada Tatilini yapar gider...

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    Carew'in menejeri şuan Türkiye'de...Yönetim onunla anlaşma zemini arrıyor...Carew'in sözleşmesindeki bir madde engel çıkaıyormuş...Beşiktaş'a geldiğinde bira başka Türkiye klübünde oynyamaz diye maddesi varmış...Ama Lyon'dan sonra Atan Villa'ya da gittiği için bu sorunda çözülmüş yani 28 yabancı sınırı açıklandıktan sonra Carew'i imza atarken görebiliriz...Demedi demeyin yeni golcümüz %99 Carew...

Ayrıca Türkiye'ye tatil için gelen Makalele hava alanında iken Mahmut Uslu'da ordaymış...Bir tesadüf mü yoksa Appiah giderse alternetif arayışı mı acaba ilerde belli olur...

YENİ GOLCÜMÜZ %99 JOHN CAREW
    carew gelirse cok sevinirim zaten uzun boylu bir forwete ihtiyacımız var

17. Default

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    carew gelirse cok sevinirim zaten uzun boylu bir forwete ihtiyacımız var
    Yabancı sınırı olayına göre 28 veya 29 Haziran'da açıklama gelebilir diye düşünüyorum...Büyük ihtimalle geldi artık...

Başkan’ın emridir

Yabancı transferinde sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş kolları sıvadı. İspanya’da bulunan Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ile yönetici Mario Berk, Sevilla kulübünün kapısını çaldı. Siyah-Beyazlılar, İspanyol ekibinin Brezilyalı yıldızları Luis Fabiano ve Renato’ya kancayı attı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yaptığı transferlere cevap vermek isteyen Başkan Demirören’in bu iki futbolcu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı öğrenildi.

Renato olmazsa...

Savunmaya düşünülen isim ise yine Sevilla’dan... Kırmızı-Beyazlı ekibin Sırp savunma oyuncusu Dragutinoviç ile bir görüşme yapıldığı bildirildi. Renato transferinde bir sorun çıkma olasılığını da düşünen Kartallar, Real Betis’in Brezilyalı yıldızı Marcos Assunçao’yla da temas kurdu. 31 yaşındaki Sambacı’nın Beşiktaş’a yeşil ışık yaktığı ve futbol hayatını Türkiye’de sürdürmek istediği ifade edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence Carew hayal kırıklığından başka birşey değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zigiç daha iyi olurdu ama Racing Zigiç için 12 milyon euro'yu geri çevirdi..
    (/s)

21. Default

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bence Carew hayal kırıklığından başka birşey değil.
    Bence Carew tam aradığımız santrafor tipi uzun yetenekli bitirici çok katkısı olacaktır Kezman'la beraber...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Carew'in bitiriciliği o kadar da iyi değil bence..
    (/s)

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Zigiç daha iyi olurdu ama Racing Zigiç için 12 milyon euro'yu geri çevirdi..
    evet zigic de olurdu ama carew de güzel..!gectiğimiz sene kaybettiğimiz hava topları üstünlüğümüzü alex ve carewle lehimize döndürebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Carew Fenerbahçe'nin isteklerini tam olarak yerine getirebilecek bir futbolcu değil.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    yahu bu carew olayıda nerden çıktı hiç bir yerde böyle bir haber yok varsada ben göremiyorum

1907haber.com'da var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

carew bize uygun bir futbolcu deil bence daha iyi bir forvet lazım bize ve zigici de bu kadar abartmayın adam fm 2006 daki oynamıyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

beşiktaş renato'yu alamaz makelelenin türkiyeye gelmnesi ilginç bjk her an bombayı patlatabilir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    carew bize uygun bir futbolcu deil bence daha iyi bir forvet lazım bize ve zigici de bu kadar abartmayın adam fm 2006 daki oynamıyo

ya arkadaşım piwot piwot denilip duruluyo kimi getireceksin başka crauch mu??

Mesaj Yetkileri