Quote Originally Posted by noescape85 View Post
Öncelikle teşekkürler, ellerinize sağlık.
Fakat ben iki yerde sorunla karşılaştım (:

1.si runtime hatasından dolayı, yükle diye verilen 2dosya:
scripten gayet normal yükleniyor..

Fakat ikincisi, vbrun60sp6 malesef yüklenirken şu resimdeki hatayı veriyor:

Ve bundan sonra ; türkçe fm setupunu çalıştırıp yükleyebiliyorum..

Fakat bu defada yükledikten sonra türkçe fm de hiçbirşey yapamıyorum; çünkü hiç açılmıyor...
Resim:

Açabilsem diğer ayarları yapabilcem,sorun olmayacakta; fakat burada kalıyorum resimdeki gibi hiç açılmıyor..

Bir an önce bilenlerden yardım bekliyorum (:
vbrun60 dosyasını yüklersen sözkonusu problem halledilir zannediyorum.

Quote Originally Posted by berktem View Post
arkadaslar merhaba benim oyunda sadece SPİKER turkce dier butun seyler ingilizce cache de sildim tampon mudur onuda aktiflestirddim kapattım ne yaptıysam olmadı suan gece 2 ve ben sinir krizi gecirecem artık oyunu 3 kere kurdum yamayaı 3 kere yukledim genede olmadı cozum yolu klamadımı yoksa vrasa ban bisiler soyleyinnnnn
Türkçe yamayı sitemizden tekrar indir. Türkçe yama için açtığın oturumu kapatıp başka bir oturum aç ve türkçe yamayı orada kur.

Quote Originally Posted by astonmartin View Post
selamlar
siteden yamayi indirdim fakat antivirus programimi kapatmama ragmen fm exe dosyasini goremedim sadece data ve uninstal die iki dosya gozukuo yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler
.
.
.
Yamayı tekrar indirirseniz probleminizi halledebilirsiniz.

Quote Originally Posted by lincolngoko View Post
bende rar olarak indi stup gelmedi ole inmedi niye acaba ark lar
Yamayı tekrar indirirseniz probleminizi halledebilirsiniz.

Quote Originally Posted by berktem View Post
abi ben yukledikten sadece 1 kere turkce oynadım kapanınca gene ingilizce oldu cache de sildim tamponlanmıs veriyi temizle secenegine de isaretledim bi turlu turkce olmadı ne yapabilirim
Sizde yapılması gereken her şeyi yapmışsınız. Türkçe yamayı kurduğunuz oturumu kapatın ve başka bir oturum açıp orada kurun. Probleminizi halledebilir.