1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: [4-4-2 Dengeli] İşte FM 2007'nin en iyi taktiği!!!

Hybrid View

alıorum zaten siparis werdim gs den cem sultan geliyo 15 di jumping i biras idare ederim onla 1 sene sora zaten daa iyiysini yanına alır tevfik koseyi kulubeye gönderirim

bu arada türkiye kupasında da finale çıktım yıldızım tevfik kösenin 5 le oynamasına rağmen yerine giren yedek forvet fazlı ulusoyun 2 goluyle 4-3 yendik beşiktaşı deplasmanda evimizde de 0-0 berabere kaldığımız için finale çıktık

bu arada beşiktaşın da belalısı oldum gruplarda da 2-0 yenmiştim onları. artık ne zaman şekerspor adını duysalar korkuyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ozzy23 View Post
    alıorum zaten siparis werdim gs den cem sultan geliyo 15 di jumping i biras idare ederim onla 1 sene sora zaten daa iyiysini yanına alır tevfik koseyi kulubeye gönderirim

bu arada türkiye kupasında da finale çıktım yıldızım tevfik kösenin 5 le oynamasına rağmen yerine giren yedek forvet fazlı ulusoyun 2 goluyle 4-3 yendik beşiktaşı deplasmanda evimizde de 0-0 berabere kaldığımız için finale çıktık

bu arada beşiktaşın da belalısı oldum gruplarda da 2-0 yenmiştim onları. artık ne zaman şekerspor adını duysalar korkuyorlar

15 asla yetmez. En az 17-18 olmalı, en az...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    15 asla yetmez. En az 17-18 olmalı, en az...
    O zaman ben oraya iyi bir yabancı bulayım söle bi 18 olsun cem sultanı da kiraya veririim daha 17 yasında zaten tecrübe kazanır. tekrar teşekürler bu arada yoksa 1 sezon cem sultandan medet umacaktım 15 le

Mesaj Yetkileri