ya şimdi ben taktiği biraz değiştirdim (ilhan abiden izin almadım ama kızmaz herhalde)
Yaptıklarım :
1 - ) Aslında taktiğin en önemli noktası gibi gözüken ofsayt taktiğini kaldırdım.
Çünkü : takımım bildiğiniz gibi zayıf (şekerspor ama tsl de olduğum için zayıf kalıyorum) olduğu için hızlı defans oyuncularım yok ve büyük ihtimalle bu yüzden ofsayt taktiğinden gereken verim alınamıyor. Maçları izlerken sadece 1-2 yediğim gol ofsayt yüzünden iptal edildi ve hep rakipo mac başına sadece 3 ofsayt ortalamasında kaldı (yaklaşık bi rakam)
2 - ) Ofsayt taktiğini kaldırdıktan sonra defansın arkasına sızan adamlar haliyle daha da çoğaldı, bunun için dc lerin mentalitelerini birer düşürdüm ve defansif çizgiyi derin yaptım ki arkaya fazla adam kaçmasın.
3 - ) Beklerin mentalitelerini biraz daha defansif yöne götürdüm, fakat ileri çıkışları sık sık yaptım. Böylece gerektiği zaman ileri çıkmalarını ve savunmada da açık vermelerini engelledim,
4 - ) Target man supply yani target man e atılan top şeklini kafa yaptım zaten target man oyuncumuzun zıplama özelliğinin iyi olmasının da kullanışlılığını arttırdı bu.
5 - ) Kontra - atak komutunu açtım. Böylece oyuncular hızlı bir şekilde ileri çıkıp target man in indirdiği toplara yetiştiklerinde daha çok kişi olmayı başardılar.
Olumlu/Olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
Ayrıca TSL de durumum cok iyi Surdan puan durmu ve fikstürüm
![]()
![]()