Sayfa 216 / 439 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
6,451 ile 6,480 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    valla bana kalırsa uğur boral FB,GS,BJK gibi takımlarda oynayabilecek bir sol bek değil (mevkii si neyse artık ) Ama Trabzonsporda,Kayserisporda vs vs takımlarda çok rahat oynar
    Mevkisi sol açık(AML).. Bu kadar az tanıdığın bi oyuncu için nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsun..
    Bence FB'de rahatlıkla oynamalı(oynatılmalı). Kısa sürede milli takımlar düzeyinde bir forma ulaşmış olur.. Sen o sol bek e bir hücum oyuncusu koyarsan işte öyle hatalar görürsün..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

tuncaydan ne kadar sol bek olmazsa uğur boraldanda olmazdı ama ne yapalım ümit sakatlanınca mecburen oynamıştı o mevkide

arkadaslar su an hala savioladan vazgecilmiş deil ancak saviola gelmez baskası gelir yani cafercan ve özgürcana da biraz güvenebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi cok güzel konusmussun helal

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    uğur boral o hata yaptığı kayseri maçında ilk golü tuncaya mükemmel bir muz ortayla attırmıştı hatırlatırım
    tuncaya golü attiran alexti
    neyse... ugur kötü futbolcu demiyorum.. fakat kendini gelistirmesi gerek.. fizik olarak cok zayif... kendisine cok güveniyor.. sanki 10 sene avrupada oynamis birisi gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bence saviola sadece bir hayal bizim adriano hayalimiz gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Ahmet Dursun Ankaragücü'nde

Ankaragücü Beşiktaş'ın eski golcüsünü renklerine kattı
    Transfer çalışmalarına hız veren Ankaragücü, milli futbolcu Ahmet Dursun ile anlaştı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Etimesgut Şekerspor'da oynayan, Beşiktaş ve milli takımın eski oyuncusu Ahmet Dursun ile 1 yıllığına anlaşmaya varıldığı bildirildi. Bu futbolcuyla ilerleyen günlerde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

Internethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

bence saviola sadece bir hayal bizim adriano hayalimiz gibi
    Lincoln'e de hayal diyorlardı ama.Gerçi Lincoln %100 gelecek diyordu Emurafu bunun için kesin bişe söylemedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

volkan da kendine hiç güvenmiyor onun hali daha içler acısı kendine güvenememektense aşırıda olsa güvenmek daha iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

ankaragücü eski bjk lileri topluyor yine.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

volkan da kendine hiç güvenmiyor onun hali daha içler acısı kendine güvenememektense aşırıda olsa güvenmek daha iyidir
    Volkan o hataları kendine güvenmemekten değil,kendine aşırı güvenden yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

neden lincoln hayal olsun ki o sonuçta dünyaya ün salmış bir oyuncu değil oynadığı en büyük takım schalke ama saviola barcelona da oynadı monaco ile şl finali oynadı ve sevilla ile uefa kupası kaldırdı

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    En azından sizin takımınızdan daha iyi sağ savunma ve hücum hattına sahibiz.Biz bu sağ savunma iLe avrupada bişey yapamazsak Siz hiç yapamazsınız....İğneyi kendine batırırken çuvaLdızı da kendine batır emi..
    Abi bence olayı yarışa çevirmeyelim,adam gelmiş eleştirilerini yapıyor,bence ters bir şey yok.Boşa gerginlik çıkmasın.Şimdi bende gidip Fenerbahçe transferleri bölümüne düşüncelerim yazsam ve böyle bir tepki görsem üzülürdüm açıkçası...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

aşırı güvenmi abi hatırlasanıza fatih terim yunanistan ve norveç maçları için onu ilk 11 de oynayacak tek garanti futbolcu ilan edince eli ayağına dolaştı

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Volkan o hataları kendine güvenmemekten değil,kendine aşırı güvenden yedi
    +1.. gereksiz cikislari vs...(K.Erciyes,Schalke maclarini hatirlayin )
    Ugur kötü bir oyuncu degil yetenekli fakat banko ilk 11 oynamasi icin cok calismali cok gücsüz, gereksiz calimlar atiyor, ortalarinin %80 i isabetsiz,paslari isabetsiz,topla ilk temasi (fm de first touch deriz ya )kötü..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

neden lincoln hayal olsun ki o sonuçta dünyaya ün salmış bir oyuncu değil oynadığı en büyük takım schalke ama saviola barcelona da oynadı monaco ile şl finali oynadı ve sevilla ile uefa kupası kaldırdı
    Ancak Lincoln avrupanın en iyi oyun kurucuları arasında gösteriliyor.O kadarda hafif bir futbolcu değil.GEtirmekte kolay değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Ancak Lincoln avrupanın en iyi oyun kurucuları arasında gösteriliyor.O kadarda hafif bir futbolcu değil.GEtirmekte kolay değil.
    Lincoln iyi bir futbolcu fakat istikrarsiz.. her mac istenileni veremez.. 1,2 mac iyi oynar.. zaten oyun kurucularin geneli böyledir..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ben hafif bir futbolcu demedim ama dünya starıda değil bu da zaten çok aşikardır

simdi senin yaptığın yorum benim söyliceimle ne ilgisi var demeyin peki fenerbahceli arkadasım neden mehmet yozgatlı ve fatih akyel daha sonra fenere gitti onlarda UEFA kupası kaldırdı süper kupa aldı eğer anlasırsak saviola gs ye gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Ugur kötü bir oyuncu degil yetenekli fakat banko ilk 11 oynamasi icin cok calismali cok gücsüz, gereksiz calimlar atiyor, ortalarinin %80 i isabetsiz,paslari isabetsiz,topla ilk temasi (fm de first touch deriz ya )kötü..
    tuncay gereksiz çalım atmıyormuydu ancak sabrediyorduk kaptırdığında koşup alıyordu uğurda koşan bir oyuncu.İstatisrik tuttun demekki geçen sene nerden biliyosun %80 isabetsiz Gençlerbirliği'nde boşuna duran topları o kullanıyordu o zaman,sol açığa geçtiğinde topla ilk temasta çok çok önemli olmayacak bende Uğur'u tercih ederim

Bu arada Ali Çamdalı'yı aldık ben fm'de alırdım kendisini iyi oynardı

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    tuncay gereksiz çalım atmıyormuydu ancak sabrediyorduk kaptırdığında koşup alıyordu uğurda koşan bir oyuncu.İstatisrik tuttun demekki geçen sene nerden biliyosun %80 isabetsiz Gençlerbirliği'nde boşuna duran topları o kullanıyordu o zaman,sol açığa geçtiğinde topla ilk temasta çok çok önemli olmayacak bende Uğur'u tercih ederim

Bu arada Ali Çamdalı'yı aldık ben fm'de alırdım kendisini iyi oynardı
    tuncay daumun ilk senesinde sol kanada cekildi orada gereksiz calimlar atiyordu fakat son 2 sene kendisini cok gelistirdi ve artik gereksiz calim atmayi birakti hatta gerekmedikce calima girmedi..
    ugurun bana 1 tane isabetli ortasini söylermisin?? trabzon maci disinda ben hatirlamiyorum solda sürekli rakibe calim atarak ilerlemeye calisiyor, ileri gittiginde geri dönemiyor,dönsede zaten birsey farketmiyor topu izliyor.

bakin ugur kötü oyuncu demiyorum,yetenekli birisi fakat bizde su anda banko ilk 11 oynayamaz.. nedenleride belirttim zaten... gereksiz calimlarindan vaz gecmeli.. ve cok gücsüz... fizik olarak yetersiz 2li mücadelelerde cok kolay top kaybediyor.

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ben fazıl kim tanmyorm ama ben emrah abiden bahsediyordm..kısa süre oldu foruma takılmaya başlayalı ama emrah abi çk saglam haberler verdi hepsi de dogru çıktı o yüzden söledim..yane emrah abiye güvenm var benm diger ismi tanmyorm
    Emrah zaten haberlerin çoğunu fazıl abiden alıyor .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tuncay daumun ilk senesinde sol kanada cekildi orada gereksiz calimlar atiyordu fakat son 2 sene kendisini cok gelistirdi ve artik gereksiz calim atmayi birakti hatta gerekmedikce calima girmedi..
    ugurun bana 1 tane isabetli ortasini söylermisin?? trabzon maci disinda ben hatirlamiyorum solda sürekli rakibe calim atarak ilerlemeye calisiyor, ileri gittiginde geri dönemiyor,dönsede zaten birsey farketmiyor topu izliyor.
    Ben açıklasamda sen nasıl olsa bildiğini söyleyeceksin sol bek oynadı geçen sene kendi mevkisi değil alışmak kolay değil Kerim sağ beke kondu.Sonra bir anda kesildi.Uğur Kerim'e göre daha tecrübeliydide baskıları kaldırabildi oyununa devam etti.Uğur'un geçen sene esas görevi orta açmak değildi kanattan geleni tutmaktı.Geri dönsede izliyor demişsin Tuncay gibi bir futbolcunun arkasında oynamak kolay değil.Tuncay iyi niyetiyle her tarafa bastırıyor.Sağ tarafa bile gidiyor.o zaman ne oluyor senin topu izliyor dediğin oyuncu 2 kişiyle karşılaşıyor.Kolay bir 2 ye 1 yapılarak geçilmiyecek oyuncu sayısıda dünya'da çok azdır.Bunlar teknik konular gerçi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sol Kanatta bence Vederson oynamalı uğur bizim aradığımız oyuncu değil.. vedersonda değil tabiki ama mevcut kadroda en iyisi o

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

benm foruma takıldıgm günden beri emurafunun söledikleri sürekli doru çktı o yüzden öle dedim foruma takılalı uzun bi süre olmadı ama takıldıgm süreden beri hiç yalan haberini görmedm

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Ben açıklasamda sen nasıl olsa bildiğini söyleyeceksin sol bek oynadı geçen sene kendi mevkisi değil alışmak kolay değil Kerim sağ beke kondu.Sonra bir anda kesildi.Uğur Kerim'e göre daha tecrübeliydide baskıları kaldırabildi oyununa devam etti.Uğur'un geçen sene esas görevi orta açmak değildi kanattan geleni tutmaktı.Geri dönsede izliyor demişsin Tuncay gibi bir futbolcunun arkasında oynamak kolay değil.Tuncay iyi niyetiyle her tarafa bastırıyor.Sağ tarafa bile gidiyor.o zaman ne oluyor senin topu izliyor dediğin oyuncu 2 kişiyle karşılaşıyor.Kolay bir 2 ye 1 yapılarak geçilmiyecek oyuncu sayısıda dünya'da çok azdır.Bunlar teknik konular gerçi
    arkadasim asil mevkiisinin sol acik oldugunu bende burda belirttim zaten.. ama bu adam sol acikta oynasa birsey degismez.. gereksiz calimlarindan vaz gecmeli. ayrica kendisine cok fazla güveniyor... volkan gibi.

Sheriff Misafir

Yapma gözünü seveyim.. Dur bende sana fm dilinde konuşayım..
    Fizik özellikleri olarak: Hız, Hızlanma, Güç, Dayanıklılık 15 veya 15+
    Teknik özellikler olarak:Pas, İlk temas, Korner, Frikik,Teknik 15 civarı Top Sürme, Orta Yapma, Uzun Şut 15+
    Mental Özellikleri: Özel yetenek 17+, Çalışma Oranı 13-14 civarı..
    Ayrietten Şeyanlık Dener, Defalarca Adam Geçmekte, Topla Beraber Sol aşağı koşar, Ver-Kaç yapar gibi gizli özelliklerde açık olmalı..

Aklıma gelen + özellikleri belirttim.. Eğer Uğurun ortaları isabetsizse TR'de orta yapmayı bilen adam yoktur.. Çalım atıyor evet ama en azından atabiliyor.. Her girişiminde topu kaptırmıyor, Burak Yılmaz ve Sinan Kaloğlu gibi..

Not: Yukarıda yazdığım FM verileri benim fikrim olan verilerdir.. Böyle olması gerektiğini savunuyorum..

Edit:Ben sana diyorumki Omerdinho sen Uğur'un GB maçlarını izleseydin o dediğin ortalardan bir sürü görürdün.. FB'de uğura fazla bir şans tanınmadı ve tanınan şanstada Bekte oynatıldı bu nedenle Hücumda fazla etkili olamadı.. Biraz mantıklı düşünsen anlarsın demek istediklerimi.. Ha sen bu adamı doğru dürüst izlememişsen ve burda bilmeden konuşuyorsan(ki gördüğüm kadarıyla öyle) söyle bende boşuna doğru olduğunu savunduğum şeyi sana anlatmaya çalışıp kendimi boşa yormayayım..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

sen ugur borali beckham felan zannettin galiba her özelligi 15+ ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadasim asil mevkiisinin sol acik oldugunu bende burda belirttim zaten.. ama bu adam sol acikta oynasa birsey degismez.. gereksiz calimlarindan vaz gecmeli. ayrica kendisine cok fazla güveniyor... volkan gibi.

Peki tartışmayı bırakalım nasılsa önümüzdeki sezon görev alırsa sol açıkta göreceğiz nasıl oynadığını.

Ali Çamdalı'yı aldık mı???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Yapma gözünü seveyim.. Dur bende sana fm dilinde konuşayım..
    Fizik özellikleri olarak: Hız, Hızlanma, Güç, Dayanıklılık 15 veya 15+
    Teknik özellikler olarak:Pas, İlk temas, Korner, Frikik,Teknik 15 civarı Top Sürme, Orta Yapma, Uzun Şut 15+
    Mental Özellikleri: Özel yetenek 17+, Çalışma Oranı 13-14 civarı..
    Ayrietten Şeyanlık Dener, Defalarca Adam Geçmekte, Topla Beraber Sol aşağı koşar, Ver-Kaç yapar gibi gizli özelliklerde açık olmalı..

Aklıma gelen + özellikleri belirttim.. Eğer Uğurun ortaları isabetsizse TR'de orta yapmayı bilen adam yoktur.. Çalım atıyor evet ama en azından atabiliyor.. Her girişiminde topu kaptırmıyor, Burak Yılmaz ve Sinan Kaloğlu gibi..

Not: Yukarıda yazdığım FM verileri benim fikrim olan verilerdir.. Böyle olması gerektiğini savunuyorum..

+ 1907

Dicem ama diyecek bişey bırakmamışsın abi Uğur 'a güvenin o daha çok genç..

Mesaj Yetkileri