Sayfa 221 / 439 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
6,601 ile 6,630 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

1. Default

Sonuçta bu kadar adam var hepsi oynayamıcak tabii ki bazıları oynayacak bazılar yedek kalacak bunları belirlemekde bizim değil Zico'nun işi...Heralde bu adamları aldırırken bi bildiği vardı...Keşke Adriano Ronaldo falanda gelseydide onlara yer arasaydık inşallah tek sorunumuz bu olur...

2. Default

Konuyla alakası yok ama bu Galatasaray'ın kombineleri hakkında bilgisi olan var mı sezon başlıcak nerdeyse halen ses seda yok acaba ceza olayından sonra mı çıkacak...

Alex zaten 3 senedir bizde oynuyor, Avrupa'da hiçbir şey yapamadı, hiçbir şey veremedi. Geçen sene Avrupa'da aklınızda ne kaldı? Benim aklımda Tuncay ve Tümer kaldı açıkçası, bir de D.Kiev maçında Appiah.

Ondan önceki sene aklınızda kim kaldı, benim yine Tuncay, Man Utd'a attığı 3 gol.

Yani Alex akılda kalıcı hiçbir şey yapmadı Avrupa'da, 3 senedir de bizi bir yerlere getiremedi. Hagi'ye bakıyorsunuz, adam kupa getiriyor, Alex 3 senedir bizi ilerletemedi bile.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben de herşey istatistik değil derken bunları kastetmiştim.Mesela Hagi zamanında
    Alexin ligde yaptığı kadar gol ve asist istatistiği yapamadı ama büyük maçlarda büyüklüğünü ortaya koydu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    Konuyla alakası yok ama bu Galatasaray'ın kombineleri hakkında bilgisi olan var mı sezon başlıcak nerdeyse halen ses seda yok acaba ceza olayından sonra mı çıkacak...
    Nereye sezon başlıyo kardeş daha çook var..

6. Default

Quote Originally Posted by CashFl0w View Post
    Nereye sezon başlıyo kardeş daha çook var..
    Tamam çok varda Fenerbahçe ve Beşiktaş çıkardı kombinelerini ayrıca kombine alabilecek yüksek gelirli kesimde yavaştan tatile kaçar artık çıkarmakta geç kalındı bence...

Cicinho Fener'e
    Fenerbahçe'nin sağ kanada bulduğu süper yıldızı Fotomaç açıklıyor: Cicinho. Sarı lacivertliler, Real Madrid'in Brezilyalı yıldızının transferini bitirmek için Roberto Carlos'un menajeri Pasaliç'i görevlendirdiler

Dev bir isim daha
    Mehmet Yozgatlı ve Serkan Balcı'nın takımdan ayrılmasıyla sağ kanatta güç kaybeden Fenerbahçe, Real Madrid'in süper sağ kanat oyuncusu Cicinho'nun peşine düştü. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Cicinho transferi için Roberto Carlos'un menajeri Dino Pasaliç'i görevlendirdiği öğrenildi. Pasaliç'in 27 yaşındaki Cicinho için Real Madrid'li yöneticilerle görüşmelere başladığı vurgulandı.

10 milyon euro
    Real Madrid'in bu futbolcuyu satmaya sıcak bakmaması üzerine 'kiralık' formülünü devreye sokan Fenerbahçe'nin, İspanyol devine bir yıllık kiralama bedeli olarak 10 milyon euro gibi baş döndürücü bir rakamı teklif edeceği iddia edildi. Cicinho'nun da Roberto Carlos transferinden sonra Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ve bu transferin önümüzdeki günlerde bitebileceği ifade ediliyor.

FotoMaç

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

abi sili ekvador macini seyrediyorum forvete su tenorio yu alsak super olur ya... ben boyle bi adam gormedim nasil kosuyor adam...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

vallaha çıksada almıycam kombine.hala yönetime kırgınım.5 senede 1 şampiyonluk yaşattılar bize.HELAL OLSUN.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cisse transferi hayırlı olsun süper bir yıldız aldık.Defansı da orta sahayıda toparlayacak Cisse...

Ayrıca çok kuvvetli ve Teknik bir adam..Hiçbir Beşiktaş'lı üzülmesinki bu adam yıldız değil diye...Sahaya çıksın bir oynasın görün siz neler yapıyor...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla Fotomaç'ın haberlerine pek güvenmiyorum ben.

Cicinho'nun da gelme ihtimalinin olduğunu sanmıyorum.Çok genç daha...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ankaragücü Bulgar golcü KAMBUROV ile anlaştı...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Onu kastediyorum zaten Tarık

Cicinho ile R.Madrid ile anlaşılırsa, ben inanıyorum ki seve seve gelir. R.Carlos ve Zico büyük etken oluşturur, özellikle de R.Carlos.

Cicinho'nun R.Madrid'deki ve hayattaki en yakın arkadaşı R.Carlos, bu ikna etmede büyük fayda sağlar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Cicinho sakatlığı yüzünden Real formasını unutur oldu, ayrıca iyileştikten sonra da düzenli forma bulamadı, seneye de bulamaz, Real mutlaka yıldızlar alır oraya. Salgado oynuyor, Cicinho yedek, bence Cicinho gelir, neden gelmesin ki?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

19. Default

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    Carew'in menejeri şuan Türkiye'de...Yönetim onunla anlaşma zemini arrıyor...Carew'in sözleşmesindeki bir madde engel çıkaıyormuş...Beşiktaş'a geldiğinde bira başka Türkiye klübünde oynyamaz diye maddesi varmış...Ama Lyon'dan sonra Atan Villa'ya da gittiği için bu sorunda çözülmüş yani 28 yabancı sınırı açıklandıktan sonra Carew'i imza atarken görebiliriz...Demedi demeyin yeni golcümüz %99 Carew...

Ayrıca Türkiye'ye tatil için gelen Makalele hava alanında iken Mahmut Uslu'da ordaymış...Bir tesadüf mü yoksa Appiah giderse alternetif arayışı mı acaba ilerde belli olur...

YENİ GOLCÜMÜZ %99 JOHN CAREW
    Bu mesajı 26 Haziranda hiç bir gazete tv ve sitede yokken yazmıştım ve doğru çıktı Fenerbahçe Carew'le anlaşmış gazetelerde yazdığına göre...Cicinho falanda yalandır büyük ihtimalle onuda söyliyim çünkü bana Carew'i söyleyen adam sınırlama olayına kadar başka yabancı yok sunur kalkarsa iyi adamlar getirir başkan demişti yani şuan Cicinho falan yalan...Eğer başka duyumlarda alırsa sizle paylaşırım...

Bu arada tatile gidiyorum yarın herkese iyi günler diliyorum...Fenerbahçe'nin ilk maçından bir gün önce buradayım Allah kısmet ederse görüşmek üzere...Herkese bol Fenerbahçeli bol neşeli günler...

John Carew'in geleceğine dair iddialar var, harika transfer olur, umarım gelir.

21. Default

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    John Carew'in geleceğine dair iddialar var, harika transfer olur, umarım gelir.

Kardeş bana bunu söyleyen adam çok sağlam artık umaraımı mumarımı kalmadı bunun Carew Fenerbahçe'de

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Cicinho gelebilir bence abartıldığı kadar iyi oyuncu degil hem ün bakımından hemde oynadığı oyun bakımından...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Carew gelecek gibi..

İşte Real Madrid'li futbolculara yaşattığı zor anlar..

http://www.youtube.com/watch?v=Rp7AHTZwcN4

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Cicinho çok büyük bir sakatlık geçirdi.Aylarca sahalardan uzak kladı.İyileştikten sonra fazla forma şansı bulamadı evet çünkü fiziksel olarak hazır değildi.Bu sırada da yerine Salgado oynadı.Yoksa hangi hocaya sorsan Salgado'mu cicinho'mu tabiki cicinho'yu oynatarım der.

John Carew inşallah dediğin gibi gelir, şu TFF kararı bir açıklasa gelecek ama

Carew süper bir yetenek, tam aradığımız tip oyuncu, BJK'de harikaydı zaten, Lyon'da da süperdi, hala aklımda R.Madrid maçı. Dünyanın en iyi stoperi Cannavaro'yu rezil rüsva etmişti, onu bırakın, Ramos, Reyes, hepsini deli etmişti. Fiziğiyle çok güçlü bir santrafor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ya Beşiktaş ya asla...

İsmi Fenerbahçe ile anılan Carew, FANATİK’e konuştu: İşte, Türkiye’ye dönersem giyeceğim forma!

22.03.2007

John Carew... Beşiktaş’ta 1 sezon forma giydi ama Siyah-Beyazlılar onu çok sevdi... O da Beşiktaş’ı... Norveçli yıldız Türkiye’den ayrıldıktan sonra ilk kez ve sadece FANATİK’e konuştu. Lyon’dan Aston Villa’ya geçen ve hocası Martin O’Neill’ın ‘Gelecek sezon Premier Ligi sallayacak santrfor’ dediği dev golcü, Haber Müdür Yardımcımız Kaan Bora’ya ses getirecek açıklamalar yaptı. Yanımızda götürdüğümüz Beşiktaş formasını büyük bir zevkle imzalayan Carew “Türkiye’ye dönersem giyeceğim tek forma budur” dedi.

‘Hiç bu kadar sevilmedim’

Şimdi söz, ‘Gönlüm her zaman Beşiktaş’ın yanında’ diyen John Carew’de: “Türkiye’den şartlar öyle gerektirdiği için ayrıldım. Şu anda İngiltere Premier Ligi’nde forma giyiyorum. Her futbolcu burada oynamak ister. İspanya, Fransa ve Norveç’te de oynadım ama Ada’daki futbol ambiyansı çok başka. İsmim Türk takımlarıyla anılıyor olabilir ama benim için tek Türk takımı var o da Beşiktaş... Futbol kariyerimin çok önemli ve güzel bir bölümünü Türkiye’de Beşiktaş ile geçirdim. İtalya’da, Fransa’da hep önemli takımlarda oynadım ancak hiç bu kadar sevilmemiş, sevmemiştim.”

‘Fenerbahçe’ye gitmem’

Ne Fenerbahçe ne de başka bir Türk takımından teklif aldım. Zaten Türkiye’ye dönersem giyeceğim forma, Beşiktaş formasıdır... Başka bir takıma gitmem. İnönü Stadı’nı ve o müthiş seyirciyi unutamam. Taraftarın ‘I love you John Carew’ tezahüratı hâlâ kulağımda çınlıyor. Buradan Beşiktaşlı taraftarlara bir mesajım var... Sizi hiç unutmadım, her zaman kalbimde olacaksınız... Fırsat buldukça Beşiktaş’ı takip etmeye çalışıyorum. Bu sezon şampiyonluk şanslarının bulunması beni de sevindiriyor.
    22 Mart 2007 Fanatik Gazetesinden alıntı...

Eğer Carew gelirse tüm BEŞİKTAŞ'lıların güzende bitecektir...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Murat'a cevap

İŞTE YENİ GOLCÜMÜZ JOHN CAREW
    Fenerbahçe’de son dakika gelişmesi.Ne diyorsak o…1907haber duyurdu ve Carew gerçek oldu. Fenerbahçe Aston Villa takımının golcü futbolcusu John Carew ile 4 yıllık anlaşma imzaladı. Fenerbahçe Aston Villa'ya 6 milyon euro bonservis bedeli verirken yıldız futbolcu yıllık 3 milyon euro para alacak

FENERBAHÇE’DE SON İMZA CAREW
    Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Aston Villa'nın golcü futbolcusu John Carew ile anlaştığı. Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen fakat beklenen performansı gösteremeyen Carew Türkiye'den Fransa'nın Lyon takımına transfer olmuştu
    Mateja Kezman'ın yanına uzun boylu bir santrafor arayan Fenerbahçe, Carew'de karar kıldı. Fenerbahçe'nin 3+1 yıllığına Carew ile anlaştığı, Norveçli futbolcu için Aston Villa'ya 6 milyon Euro bonservis ücreti, Carew'e ise yıllık 3 milyon Euro vereceği belirtildi..
    2004-05 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen ve aynı sezonun sonunda Lyon takımına satılan John Carew ile Beşiktaş'la yapılan sözleşme gereği,"Türkiye'de başka bir takımda forma giyemez." maddesi konulmuştu.Ancak geçtiğimiz ocak ayında Milan Baros'la takas edilen ve İngiltere'nin Aston Villa takımına geçen Norveç'li yıldız için bu engel ortadan tamamen kalktı ve engel kalmadı.

Deivid Gönderiliyor..
    Bu sıcak gelişmeler üzerine Deivid’in menejeri İstanbul’a çağrıldı ve yeni sezon öncesi futbolcunun kendisine kulüp bulması istendi ve bonservis konusunda ise her türlü kolaylığın yapılacağı belirtildi.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

carew iyi olurda cicnho yu takmayın bile fotomaç yazarları oyuncu ararken onu bulmuşlardır

Nesil
    2003

Tahkim'den cikacak muhtemel bir ceza indirimi belli olmadan kombineler cikmaz. Fiyatlandirma buyuk ihtimalle buna bagli cunku.

Mesaj Yetkileri