Sayfa 231 / 439 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
6,901 ile 6,930 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Transferler bitmiştir artık bir beklentim kalmadı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Gs daha transfer yapar.... Şuan kontejyan dolu ve TFF'nin kararı bekleniyor o yüzden kontejyan açılırsa song-tomas kalır boşu boşun 1i gönderilmez bence yönetim bunu bekliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlhan'a katılıyorum...

Zenden'in yedeğimiydi ???

Vay be gerçekten biz farklı bir lig izledik galiba İlhan...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Song gidecek. Zaten yaşlı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Gökhan defterini kapattı

Galatasaray Kulübü, Gökhan konusunu kapatarak, devreden çıktı. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Futbol Federasyonu Mali genel kurulunda kayserispor Başkanı Recep Mamur ile görüşerek, Gökhan konusunu kapattıklarını ve ısrarcı olmayacaklarını söyledi. Kayserispor başkanı Mamur'da bu gelişmeler üzerine " 2 kulüp arasındaki dostluk devam edecek. Sayın Canaydın, Gökhan konusunda devrede olmayacaklarını söyledi" dedi

GALATASARAY BAŞKANI DEVREYE GİRDİ VE GÖKHAN KONUSU KAPANDI

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Kulüpler Birliği ve Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile Ankara'da Futbol Federasyonu mali genel kurulu toplantısında bir araya geldiklerini, Özaydın'ın Gökhan konusunda devreden çıktıkları yolunda kendisine söz verdiğini belirterek, "Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, kendisi dışında Gökhan ile ilgili yapılan görüşmeler konusunda, gösterdiğimiz tepkiye üzüldüğünü, iki kulüp arasında gerginlik yaşanmamasını istediğini gerek gönderilen mektup gerekse asılan pankartlardan ,Kayserispor'un bu konudaki kararlığını gördüklerini söyledi. O ndenle Galatasaray için Gökhan konusunun kapandığını, renktaş iki kulüp arasındaki dostluğun sürdüğünü dile getirdi. Biz de bu konuyu kapattık. Yaşanan kısa süreli tatsızlığı uzatmanın bir yararı yok" dedi.

Kaynak: DHA

G.Saray'ın Tomas politikası

Galatasaray'ın yabancı transfer politikası sezon açılışından sonra daha da netlik kazandı. Bir gün önce sezonu açan sarı kırmızılıların ikinci gün antrenmanlarında teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, savunmanın ortasında Servet ve İsmail Bouzid'i çalıştırırken, Tomas'ı görmemezlikten gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Song'un 2 Temmuz'da dönmesiyle Tomas'ın forma şansının hemen hemen hiç kalmayacağı ağırlık kazandı.

Bu arada Tomas'ın Galatasaray yönetiminin ücret indirme teklifini kabul edeceği ve rakam konusunda menaceriyle birlikte yönetime cevap vereceği öğrenildi. Ancak sarı kırmızılı yönetim Tomas'ın ücretinde indirim yapılmasını kabul etmesiyle yetinmeyip, karşılıklı anlaşarak kendisine kulüp bulmasını isteyecek. Bugüne kadar Tomas ile görüşme yapmayan sarı kırmızılı yönetim Hırvat oyuncuya soğuk davranarak gidişini hızlandırmayı hedefliyor.

Kaynak : DHA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Song gidecek. Zaten yaşlı.
    Song gitmeyecek..Yaşlı olabilir ama Galatasaray'a faydalı bir oyuncu..Hatta çok iyi bir oyuncu..Carlos da yaşlı ama iyi bir oyuncu..(Kimse Carlos'la Song'u karşılaştırdığımı düşünmesin.)

arkadaslar forumu takip ettim bugün louis saha falan yazılmış ben de öyle bir sey duydum ama manchester dan alınancak futbolcu saha deil guiseppe rossi ymiş galiba bnimde forumlarda okuduum hemde çok ciddi arkadaslar ne kadar doğru bilmiyorum ama guiseppe rossi gelecekte dünyanı en iyi forvetlerinden biri olacak

Adnan Sezgin transferi bitirmedik... GrekeN yerlere transfer yaparız demiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by kaanali
    2 kulüp arasındaki dostluk
    Hangi dostluk acaba bu? Biri açıklayabilir mi ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

18 mesaj sildim. Kişisel tartışmalara girmişsiniz, yuh vs. vs. burası kıraathane değil, resmi bir site. Kurallar içerisinde yazacaksanız yazın yok ben kurallar içerisinde yazmam diyorsanız sadece okuyun.

Geçen gün 2 3 arkadaşı ÖM ile uyardım yine devam ettiriyorlar aynı hareketlerini. Üslubunuza dikkat etmeyecekseniz yazmayın, yazıpta forum kirliliği yaratmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler cekemeyenler transferlerimize bi kulp takıyo işte.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by welet View Post
    Beyler cekemeyenler transferlerimize bi kulp takıyo işte.
    Bence tartışma çıkarmasak daha iyi olur..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Katılıyorum. Gereksiz tartışmalardan kaçınınız. Lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar rossi ismi olsa bile kiralk olarak gelecek diye duydm

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Toze View Post
    18 mesaj sildim. Kişisel tartışmalara girmişsiniz, yuh vs. vs. burası kıraathane değil, resmi bir site. Kurallar içerisinde yazacaksanız yazın yok ben kurallar içerisinde yazmam diyorsanız sadece okuyun.
    Şu sildiğin mesajları sayman (sayısını yazman) çok hoşuma gidiyo valla

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şu an itibari iLe iyi bir kadro yapımız oLdu diye düşünüyorum.Henüz takımı izLemedik tabi ama hazırLık macLarı başLayınca en azından oynayacağımız oyun açısından 3 aşağı 5 yukarı bir fikrimiz oLucak.İyi de bir goLcü aLırsak bobo nun yanın işte o zaman tam oLuruz.Sezonun başLamasını ve bu kadar çok bizim takımımızı küçük düşürüp aLçaLtanLarın suratını iLk önce süper kupa da sonra da Ligde görmek istiyorum..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayrettin abi bilmiyorum sen ne diyorsun ama bence orta sahamız çok yabancı oldu.Yaşı itibariyle de Ricardinho gönderilip yeni yabancı forvet alınsa nasıl olur ? Bu konu için ne düşünüyorsun merak ettim...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rico her an defansın arkasına tehlikeli paslar atıp gol tehlikesi yasatabilir.Bi sezon daha oynamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar ROSSİ'nin ben geleceğini düşünmüyorum...Çok genç daha avrupada kiralık olarak oynar ancak Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum.Bu Galatasaray'la falan alakası yok.FB ve BJK için de geçerli.Geleceği parlak genç bir yıldız premier ligde falan kiralık oynamayı daha çok ister gibi geliyor bana...

4/4 lük bir kadromuz var çok kaliteli bir kadroya sahibiz... Şampiyonluğun en büyük adaylarındanız... Cisse gücümüze güç kattı... Bu sene 2kupa yetmez... 3Kupa istiyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex'in sakatlanması büyük sanssızlık.

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    4/4 lük bir kadromuz var çok kaliteli bir kadroya sahibiz... Şampiyonluğun en büyük adaylarındanız... Cisse gücümüze güç kattı... Bu sene 2kupa yetmez... 3Kupa istiyoruz...

inşallah

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Hayrettin abi bilmiyorum sen ne diyorsun ama bence orta sahamız çok yabancı oldu.Yaşı itibariyle de Ricardinho gönderilip yeni yabancı forvet alınsa nasıl olur ? Bu konu için ne düşünüyorsun merak ettim...
    AsLında bakıLırsa Ben İkisinide çok sevdiğim için mi biLmem ama ne DeLgado ne de Rico nun gönderiLmesini istemiyorum.Mantıken bakıLdığı zaman ikisinden birisinin gitmesi akıLcı gibi dursa da asLında ikisinden de yararLanıLabiLinir.En oLmadı bütçemiz yeteri kadar iyi oLmadığı için şu an itibari iLe artık sanırım son bir transfer daha yapıcaz ve transferi kapatıcaz.ÖyLe oLursa iLeride tek santrafor oynayıp arkada deLgado ve Rico kuLLanıLabiLir.Ama bu da takımı pres yönünden etkiLeyeceği için iLeri de çift santrafor oynatıp böLüm böLüm deLgado ve Rico kuLLanıLabiLir.İkisinden birisini göndersek biLe ne Rico dan geLicek para iLe ne de deLgado dan geLicek para iLe o kadar çok kaLiteLi bir forvet oyuncusunu da buLamayacağımız için ikisinin de takımda kaLması daha iyi gibi gözüküyor şu an itibarı iLe.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle Fıratcan kadromuz süper bi stoper birde forvet alınırsa bizi kimse tutamaz.Cisse gibi adam lazımdı orta sahada savasacak oda oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

belli olmaz bence sponsormz vodafone olrsa gelebilr çnkü rossi vodafone un oyncusuymş geçende öle diolardı formda..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

sanmam Rossi kolay kolay gelmez Galatasaray'a.Ama Vodafone sponsor olursa söyliycek birşey bulamam açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evet işte vodafone işine baglı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Abi ben böyle düşündüm sen ne diyorsun???

RİCO'gidip yerine yabancı forvet alınırsa diye...

Alex'in sakatlanmasına sevindim, belki de bu sakatlık Şampiyonlar Ligi'ne katılmamızı sağlayacak. 4-2-2-2 oynayabiliriz Alex sakatlandığına göre artık. Alex boşuna kaldı Fenerbahçe'de 2 ay sakat kalacak, ne Avusturya kampında yer alacak ne hazırlık maçlarında, dolayısıyla da yeni sezona hazır olamayacak ve sakatlıktan kurtulup da eski haline dönmesi epeyce zaman alacak, dolayısıyla Fenerbahçe'ye büyük zararı dokunacak.

Geçen sene bir sakatlandı diye hiç ama hiç koşmuyordu, şimdi yine sakat, gerçekten bu sakatlık kötü oldu, hemen yolların ayrılması gerekli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

seni alexe karşı çok sert gördüm egemen.Geçen sene kral olmuş bir oyuncuya bence bu kadar sert konuşmamalısın.

Mesaj Yetkileri