Transferler bitmiştir artık bir beklentim kalmadı
Transferler bitmiştir artık bir beklentim kalmadı
Bence Gs daha transfer yapar.... Şuan kontejyan dolu ve TFF'nin kararı bekleniyor o yüzden kontejyan açılırsa song-tomas kalır boşu boşun 1i gönderilmez bence yönetim bunu bekliyor
İlhan'a katılıyorum...
Zenden'in yedeğimiydi ???
Vay be gerçekten biz farklı bir lig izledik galiba İlhan...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Song gidecek. Zaten yaşlı.
Galatasaray Gökhan defterini kapattı
Galatasaray Kulübü, Gökhan konusunu kapatarak, devreden çıktı. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Futbol Federasyonu Mali genel kurulunda kayserispor Başkanı Recep Mamur ile görüşerek, Gökhan konusunu kapattıklarını ve ısrarcı olmayacaklarını söyledi. Kayserispor başkanı Mamur'da bu gelişmeler üzerine " 2 kulüp arasındaki dostluk devam edecek. Sayın Canaydın, Gökhan konusunda devrede olmayacaklarını söyledi" dedi
GALATASARAY BAŞKANI DEVREYE GİRDİ VE GÖKHAN KONUSU KAPANDI
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Kulüpler Birliği ve Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile Ankara'da Futbol Federasyonu mali genel kurulu toplantısında bir araya geldiklerini, Özaydın'ın Gökhan konusunda devreden çıktıkları yolunda kendisine söz verdiğini belirterek, "Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, kendisi dışında Gökhan ile ilgili yapılan görüşmeler konusunda, gösterdiğimiz tepkiye üzüldüğünü, iki kulüp arasında gerginlik yaşanmamasını istediğini gerek gönderilen mektup gerekse asılan pankartlardan ,Kayserispor'un bu konudaki kararlığını gördüklerini söyledi. O ndenle Galatasaray için Gökhan konusunun kapandığını, renktaş iki kulüp arasındaki dostluğun sürdüğünü dile getirdi. Biz de bu konuyu kapattık. Yaşanan kısa süreli tatsızlığı uzatmanın bir yararı yok" dedi.
Kaynak: DHA
G.Saray'ın Tomas politikası
Galatasaray'ın yabancı transfer politikası sezon açılışından sonra daha da netlik kazandı. Bir gün önce sezonu açan sarı kırmızılıların ikinci gün antrenmanlarında teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, savunmanın ortasında Servet ve İsmail Bouzid'i çalıştırırken, Tomas'ı görmemezlikten gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Song'un 2 Temmuz'da dönmesiyle Tomas'ın forma şansının hemen hemen hiç kalmayacağı ağırlık kazandı.
Bu arada Tomas'ın Galatasaray yönetiminin ücret indirme teklifini kabul edeceği ve rakam konusunda menaceriyle birlikte yönetime cevap vereceği öğrenildi. Ancak sarı kırmızılı yönetim Tomas'ın ücretinde indirim yapılmasını kabul etmesiyle yetinmeyip, karşılıklı anlaşarak kendisine kulüp bulmasını isteyecek. Bugüne kadar Tomas ile görüşme yapmayan sarı kırmızılı yönetim Hırvat oyuncuya soğuk davranarak gidişini hızlandırmayı hedefliyor.
Kaynak : DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Song gitmeyecek..Yaşlı olabilir ama Galatasaray'a faydalı bir oyuncu..Hatta çok iyi bir oyuncu..Carlos da yaşlı ama iyi bir oyuncu..(Kimse Carlos'la Song'u karşılaştırdığımı düşünmesin.)
arkadaslar forumu takip ettim bugün louis saha falan yazılmış ben de öyle bir sey duydum ama manchester dan alınancak futbolcu saha deil guiseppe rossi ymiş galiba bnimde forumlarda okuduum hemde çok ciddi arkadaslar ne kadar doğru bilmiyorum ama guiseppe rossi gelecekte dünyanı en iyi forvetlerinden biri olacak
Adnan Sezgin transferi bitirmedik... GrekeN yerlere transfer yaparız demiş...
Hangi dostluk acaba bu? Biri açıklayabilir mi ?Originally Posted by kaanali
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
18 mesaj sildim. Kişisel tartışmalara girmişsiniz, yuh vs. vs. burası kıraathane değil, resmi bir site. Kurallar içerisinde yazacaksanız yazın yok ben kurallar içerisinde yazmam diyorsanız sadece okuyun.
Geçen gün 2 3 arkadaşı ÖM ile uyardım yine devam ettiriyorlar aynı hareketlerini. Üslubunuza dikkat etmeyecekseniz yazmayın, yazıpta forum kirliliği yaratmayın.
Beyler cekemeyenler transferlerimize bi kulp takıyo işte.
Katılıyorum. Gereksiz tartışmalardan kaçınınız. Lütfen
arkadaslar rossi ismi olsa bile kiralk olarak gelecek diye duydm
Şu an itibari iLe iyi bir kadro yapımız oLdu diye düşünüyorum.Henüz takımı izLemedik tabi ama hazırLık macLarı başLayınca en azından oynayacağımız oyun açısından 3 aşağı 5 yukarı bir fikrimiz oLucak.İyi de bir goLcü aLırsak bobo nun yanın işte o zaman tam oLuruz.Sezonun başLamasını ve bu kadar çok bizim takımımızı küçük düşürüp aLçaLtanLarın suratını iLk önce süper kupa da sonra da Ligde görmek istiyorum..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hayrettin abi bilmiyorum sen ne diyorsun ama bence orta sahamız çok yabancı oldu.Yaşı itibariyle de Ricardinho gönderilip yeni yabancı forvet alınsa nasıl olur ? Bu konu için ne düşünüyorsun merak ettim...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Rico her an defansın arkasına tehlikeli paslar atıp gol tehlikesi yasatabilir.Bi sezon daha oynamalı.
Arkadaşlar ROSSİ'nin ben geleceğini düşünmüyorum...Çok genç daha avrupada kiralık olarak oynar ancak Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum.Bu Galatasaray'la falan alakası yok.FB ve BJK için de geçerli.Geleceği parlak genç bir yıldız premier ligde falan kiralık oynamayı daha çok ister gibi geliyor bana...
4/4 lük bir kadromuz var çok kaliteli bir kadroya sahibiz... Şampiyonluğun en büyük adaylarındanız... Cisse gücümüze güç kattı... Bu sene 2kupa yetmez... 3Kupa istiyoruz...
Alex'in sakatlanması büyük sanssızlık.
AsLında bakıLırsa Ben İkisinide çok sevdiğim için mi biLmem ama ne DeLgado ne de Rico nun gönderiLmesini istemiyorum.Mantıken bakıLdığı zaman ikisinden birisinin gitmesi akıLcı gibi dursa da asLında ikisinden de yararLanıLabiLinir.En oLmadı bütçemiz yeteri kadar iyi oLmadığı için şu an itibari iLe artık sanırım son bir transfer daha yapıcaz ve transferi kapatıcaz.ÖyLe oLursa iLeride tek santrafor oynayıp arkada deLgado ve Rico kuLLanıLabiLir.Ama bu da takımı pres yönünden etkiLeyeceği için iLeri de çift santrafor oynatıp böLüm böLüm deLgado ve Rico kuLLanıLabiLir.İkisinden birisini göndersek biLe ne Rico dan geLicek para iLe ne de deLgado dan geLicek para iLe o kadar çok kaLiteLi bir forvet oyuncusunu da buLamayacağımız için ikisinin de takımda kaLması daha iyi gibi gözüküyor şu an itibarı iLe.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aynen öyle Fıratcan kadromuz süper bi stoper birde forvet alınırsa bizi kimse tutamaz.Cisse gibi adam lazımdı orta sahada savasacak oda oldu.
belli olmaz bence sponsormz vodafone olrsa gelebilr çnkü rossi vodafone un oyncusuymş geçende öle diolardı formda..
sanmam Rossi kolay kolay gelmez Galatasaray'a.Ama Vodafone sponsor olursa söyliycek birşey bulamam açıkçası
evet işte vodafone işine baglı
Abi ben böyle düşündüm sen ne diyorsun???
RİCO'gidip yerine yabancı forvet alınırsa diye...
Alex'in sakatlanmasına sevindim, belki de bu sakatlık Şampiyonlar Ligi'ne katılmamızı sağlayacak. 4-2-2-2 oynayabiliriz Alex sakatlandığına göre artık. Alex boşuna kaldı Fenerbahçe'de 2 ay sakat kalacak, ne Avusturya kampında yer alacak ne hazırlık maçlarında, dolayısıyla da yeni sezona hazır olamayacak ve sakatlıktan kurtulup da eski haline dönmesi epeyce zaman alacak, dolayısıyla Fenerbahçe'ye büyük zararı dokunacak.
Geçen sene bir sakatlandı diye hiç ama hiç koşmuyordu, şimdi yine sakat, gerçekten bu sakatlık kötü oldu, hemen yolların ayrılması gerekli.
seni alexe karşı çok sert gördüm egemen.Geçen sene kral olmuş bir oyuncuya bence bu kadar sert konuşmamalısın.