Sayfa 245 / 439 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
7,321 ile 7,350 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Ben isterim açıkçası, neden diye soracaksın, sebebi basit. Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'yı nasıl Beşiktaş taraftarı hoş karşıladıysa, biz de Ümit'i hoş karşılarız. O kaliteli bir golcü, kalitesi tartışılmaz, bize çok şey verir. Mesela bir Hasan Şaş'ı veya Gökhan Zan'ı istemem ama Ümit'i isterim.

Biz hoş karşılamazsak ne değişecek ki? Kulübümüz almak istiyorsa, Galatasaray ile de anlaşıp bu işi bitirirse, bize söyleyecek söz kalmaz, destek olmaktan başka bir şey yapamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Navarro Beşiktaş'ı kullanacak

spanyol futbolcu Francisco Javier Vicente ''Javi'' Navarro, Beşiktaş'ın kendisine getirdiği teklifi Sevilla ile yapacağı müzakerelerde kullanacak.
    Javi Navarro için Beşiktaşlı yöneticiler ile geçtiğimiz pazartesi günü Sevilla'da görüşme yapan İspanyol futbolcunun menajeri Jose Fuentes, Punto radyosuna yaptığı açıklamada, ''Javi, 33 yaşındaki bir futbolcu olarak son sözleşmesinin çok avantajlı olmasını istiyor. Sevilla'nın önerisi Beşiktaş'ın getirdiği teklifin yanına bile yaklaşamaz. Bu yüzden biraz üzgün ama profesyonel bir futbolcu'' dedi.

2008 yılı haziran ayına kadar Sevilla ile sözleşmesi bulunan ve oynadığı maç sayısına oranla bir yılda sözleşmesini uzatma opsiyonu olan Navarro'nun Beşiktaş'a gidip gitmemesinin futbolcuya ve Sevilla kulübüne bağlı olacağını kaydeden Fuentes, Beşiktaş'ın Navarro'ya teklifinin Sevilla'da kazandığından hemen hemen 3 katı daha fazla olduğunu söyledi.

Javi Navarro ile Sevilla kulübünün yapacağı toplantı sonrasında kararın netleşeceğini kaydeden Fuentes, ''Eğer bir anlaşma çıkmazsa umarım ki Sevilla, Javi'nin ayrılmasında zorluk çıkarmaz'' dedi.

Javi'nin Sevilla ile yapacağı görüşmede Beşiktaş'tan aldığı teklifi öne çıkarıp, daha iyi imkanlarda yeni bir sözleşme yapılmaması halinde Türkiye'ye gideceğini söyleyeceği belirtildi.

28.06.2007

Kaynak : AA

Kapılar Karan'a açık

Fenerbahçe, Galatasaray'da sorunlar yaşayan ve ayrılmak istediği bildirilen Ümit Karan'a kapılarını açtı.

Sarı Lacivertli Yöneticiler menajer Harun Aslan'ın kendilerine gelerek Ümit Karan'ın Fenerbahçe'de oynamak istediğini söylediğini belirttiler. Sarı-Lacivertli yöneticiler, "Ümit gerçekten biz de oynamak istiyorsa, kapımız sonuna kadar açık. Kendisi kulübüyle sorunlarını çözümlerse, belli bir bonservis karşılığında en yasal şekilde transferini gerçekleştiririz" ifadesini kullandılar.

LİG TV'nin haberine göre Fenerbahçe yönetiminin yabancı kontenjanının artmasıyla ilgili umudunu da yitirmeyerek yurtdışında arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi.

Sarı-Lacivertlilerin resmi siteden yalanlamalarına rağmen Beşiktaş'ın eski santrforu John Carew'le yakından ilgilendikleri belirtildi.

Carew'in İstanbul'da bulunan yakın bir arkadaşını arayarak, Fenerbahçe'den kendisiyle ilgilendiğini doğruladığı ve "Çok cazip bir teklif, gelmeyi ciddi şekilde düşünüyorum" dediği ifade edildi.

Bu arada ilk onbirde oynayamamaktan yakınan ve Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden teklif alan Semih'in ise sarı-lacivertli yöneticilerden izin alamadığı öğrenildi.

Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hasan Şaş ve Ümit Karan arasında bir fark yok.. Maçlardan biliyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ben isterim açıkçası, neden diye soracaksın, sebebi basit. Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'yı nasıl Beşiktaş taraftarı hoş karşıladıysa, biz de Ümit'i hoş karşılarız. O kaliteli bir golcü, kalitesi tartışılmaz, bize çok şey verir. Mesela bir Hasan Şaş'ı veya Gökhan Zan'ı istemem ama Ümit'i isterim.

Biz hoş karşılamazsak ne değişecek ki? Kulübümüz almak istiyorsa, Galatasaray ile de anlaşıp bu işi bitirirse, bize söyleyecek söz kalmaz, destek olmaktan başka bir şey yapamayız.
    Gelecek adam bir Hasan Şaş veya Gökhan Zan olsaydı en son isteyeceğin adam Ümit Karan olurdu..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Egemen kaliteli falan diyorsun ama degeri 3 den fazla etmez diyorsun bu sezon bası alman takımları ona 5 ve 7 civarı para önerdi ne yaptı gitmedi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ümit Karan giderse hayatının hatasını yapar. Burak'ın söylediği gibi ''nefretimiz aşkımız kadar büyük olur.''

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Egemen kaliteli falan diyorsun ama degeri 3 den fazla etmez diyorsun bu sezon bası alman takımları ona 5 ve 7 civarı para önerdi ne yaptı gitmedi
    Yıllık Ümit Karan'a 5 ve 7 civarı ödeyecek kulüplerdemi var.R.Carlos 4.2 alıyor yanılmıyorsam.Bonservis diyorsanda Galatasaray satardı diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Yıllık Ümit Karan'a 5 ve 7 civarı ödeyecek kulüplerdemi var.R.Carlos 4.2 alıyor yanılmıyorsam.Bonservis diyorsanda Galatasaray satardı diye düşünüyorum
    Bne bonservıs o kadar verıyorlar dıyorum

Çok kaliteli bir golcü Ümit, ama yaşı var, 31 yaşında. Eğer 28'den ufak olsaydı, eminim 7-8 milyon Euro ederdi ama bu şartla en fazla 4 milyon Euro eder.

Hasan Şaş ve Ümit Karan arasında fark var mı yok mu bilmiyorum ama Hasan Şaş'ı kesinlikle istemezdim, zira o yıllardır Galatasaraylı, UEFA şampiyonluğunda da vardı kadroda, Fenerbahçe maçlarında yaptıklarından da kesinlikle Hasan Şaş'ı istemezdim ama Ümit yine ondan daha iyi diyebilirim.

Ümit gerçi "kasap" demişti Lugano'ya ama eğer şimdi Fenerbahçe'de forma giymek istiyorsa seve seve gelebilir.

Ümit Karan Hagi zamanında Ankaraspor'a kiralık gönderilmişti, değeri bilinmedi, şimdi gözde oldu, hangi Galatasaraylı'ya sorsak en sevdiği futbolcu Ümit Karan'dır, olaylı bir transfer olur eğer gerçekleşirse.

Ama Ümit in ki galiba Bosnervis....

Leoucwhsua Misafir

Bende tam tersini görüyorum arkadaşlarımın çoğu istemiyor ayrıca burdada gördüm istemeyenler
    Burda istemeyenler diye bir sey yok.30 yasinda ki birine iyi parar verirlerse satilsin diyenler var.2 si arasinda fark var

Baki oynamasında ben NavaRRo ya razıyım yahu... Neyse 33yaşında tecrübesiyle bize çok faydalı olucaktır...Hayırlısı olsuN...

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Egemenciğim, şimdi şu tartışmaya bir son söz koymak istiyorum.

Senin hatan şurda. Tamam, futbolu bazı ölçütlerde bilen ve seven bir insansın, ama bilmediğin konularda yorumlar yapma. Almeida Mourinho'nun efsane kadrosunda as oyuncu olarak oynatılmadı. Ki zaten onun fiziğinde biri forvette oynayabilir. Sen Porto'nun as kadrosunu sayarken Almeida ve Tiago dedin, ama ikisi de yok gerçekten. Hata yaptığın noktada, evet hata yaptım demeyi bilirsen (ki yapabiliyorsun bunu) sorun olmaz.

Neyse, konu kapanmıştır. Bire bir tartışmanın lüzumu olmadığını düşünüyorum.
    Üstad, Tiago kadroda var o zaman, fakat başka bir Tiago olsa gerek, Tiago Mendes sandım ilk baktığımda fakat başkasıymış. Ben de biliyorum Almedia'nın forvet olduğunu fakat yabancı kaynakta "Midfielder" kısmında Hugo Almedia'nın ismi yazıyor, yani o kaynak hata yapmış olabilir, ben de onun forvet olduğunu biliyorum ama AMC oynatıldığına dair bir bilgi vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

En yasal şekilde ne demek.Başka transferler yasadışımıydı yani.İlginç bir laf...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    Burda istemeyenler diye bir sey yok.30 yasinda ki birine iyi parar verirlerse satilsin diyenler var.2 si arasinda fark var
    Ben Fenerbahçelilerden bahsetmiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Tamam, sakin, gerek yok uzatmaya..
    Sanırım pek anlaşılmıyor. Burası Beşiktaş Transfer Haberleri konusu...
    "YÜCE ATATÜRK"

Yasal şekilde derken, kulübüyle anlaşıp öyle demek istiyor, yani Ribery taktiği kullanmayacağız diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ümit Karan giderse, Hagi haklı çıkmış olur..

Akşam üzeri açıklama yapacakmış Ümit Karan.. Ben hala gitmeyeceğine inanıyorum, inanmak istiyorum.. Onu Fenerbahçe forması altında görüp, kahrolmak, küfür etmek istemiyorum..

Javi Navarro süper transfer olur, defansın belkemiği olur, son yıllarda BJK'nin yapacağı en akıllı ve isabetli isim olur, gelmesini istemem zira gol atamayız BJK'ye

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ribery olayı ile ne alakası var ki, kapı gibi sözleşmesi var.. Galatasaray satmak istemedikten sonra, kim alamaz..

Leoucwhsua Misafir

Ben Fenerbahçelilerden bahsetmiştim.

Kusura bakma o zaman ama sunuda soyliyim burda isteyenler baya bir cogunluk.He bide gavur izmir den yazman super..15 yasinda duyarliliga kavusmussun.tebrikler

Ümit Karan açıklama yapacaksa, büyük ihtimalle kalacağı yönünde açıklama olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Üstad, Tiago kadroda var o zaman, fakat başka bir Tiago olsa gerek, Tiago Mendes sandım ilk baktığımda fakat başkasıymış. Ben de biliyorum Almedia'nın forvet olduğunu fakat yabancı kaynakta "Midfielder" kısmında Hugo Almedia'nın ismi yazıyor, yani o kaynak hata yapmış olabilir, ben de onun forvet olduğunu biliyorum ama AMC oynatıldığına dair bir bilgi vardı.
    Tamam, neyse, bitti, kapandı konu...

Ben bu Navarro'nun alınmasına karşıyım. Çok yaşlı bir oyuncu için bonservis parası ödemek akıl karı değil. Ki Navarro asla bir Zago değil...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kalacaktır muhtemelen, şimdiden gerilmeye gerek yok. Açıklama da yapacakmış. Ayrılacak olsa şimdiye kadar ayrılırdı. Tesislerde açıklama yapacaksa, açıklaması burada kalıyorum olacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Deli misin? 33 yaşında, tam ideal yaşta. 20 yaşında stoper mi olur? Stoper dediğin yaşlı ve tecrübeli olur, işte bu da Navarro, gerçekten inanılmaz transfer olur. İki senedir UEFA Kupası'nı kaldırıyor Navarro, takım kaptanı, bu adamın hayali bile güzel.

Tecrübesiyle, ağabeyiyle defansı çok iyi toparlar, kaptanlık bile eder, süper bir isim.

Parasını alamadığına dair noterden belge alırsa Ribery gibi kaçabilirmiş, öyle diyordu dün FOX.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Evet ben Galatasaray'lıyım gibi sözler söylecek muhtemelen ben sevindim açıkçası her iki taraf içinde iyi oldu.Antrenman başladıysa çıktımı antrenmana?

Gidecek oyuncu "Gitmek istiyorum" diye açıklama yapmaz, ben görmedim hiç, Ümit de kalacağı yönünde açıklama yapıp iş tatlıya bağlanacaktır.

Mesaj Yetkileri