Sayfa 246 / 439 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
7,351 ile 7,380 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

27-32 en iyi defans yaşı... FM den alıntı...

33Yaşında üst düzey bir takımda oynuyor yıllardır... Çok hızlı olmasada bu açıkları kapatıcak iyi bildiği şeyler de kesin vardır... Akıllı hamleler önceden sezme ceza sahasında haakeme çaktırmadan rakibi yere düşürmek msla...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Evet ben Galatasaray'lıyım gibi sözler söylecek muhtemelen ben sevindim açıkçası her iki taraf içinde iyi oldu.Antrenman başladıysa çıktımı antrenmana?
    Çıkmadı yada Feldkamp çıkarmadı onu antremana. Artık düşünmesi için midir, kendisini toparlaması için midir bilinmez...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yalnız açıklama olayı resmi kaynakta görmedim, bir duyum.. Umarım açıklama yapar da, herkes rahatlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Deli misin? 33 yaşında, tam ideal yaşta. 20 yaşında stoper mi olur? Stoper dediğin yaşlı ve tecrübeli olur, işte bu da Navarro, gerçekten inanılmaz transfer olur. İki senedir UEFA Kupası'nı kaldırıyor Navarro, takım kaptanı, bu adamın hayali bile güzel.

Tecrübesiyle, ağabeyiyle defansı çok iyi toparlar, kaptanlık bile eder, süper bir isim.
    İyi, hoş da, adam 33 yaşında, Beşiktaş eğer bonservis verecekse, bu sonrasında zarar etmeyeceği bir adam olmalı. Bence bu noktada, Boumsong daha kalite bir transfer olur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

FOX .. Kolpanın önde gideni..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

SeviLLanın savunma hattında önemLi roL oynayan bir futboLcu bize çok büyük yararLar sağLayabiLir.Umarım artık adı geçen isimLer arasından Navarro yu da renkLerimize katarak daha da güçLeniriz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by peluk View Post
    İyi, hoş da, adam 33 yaşında, Beşiktaş eğer bonservis verecekse, bu sonrasında zarar etmeyeceği bir adam olmalı. Bence bu noktada, Boumsong daha kalite bir transfer olur.
    Bence yapıLacak bazı kritik transferLerde geLecek gözetiLmemeLi..Sonuçta büyük bir tecrübe ve biz onun son demLerini en iyi şekiLde kuLLanabiLiriz.Bizden gittiğinde sadece maddi oLarak kar etmesek biLe ondan manevi oLarak futboLcuLarımı çok şey öğrenebiLirse yinede güzeL kazanç oLur.Birde burdan bakmak gerek oLaya.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ümit Karan F.Bahçe'ye gider mi?

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan'ın Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları spor kamuoyunu meşgul ederken, biz de bu soruyu Sporx.com yazarları Osman Tanburacı ile Gürcan Bilgiç'e sorduk. İki yazar bu konuda birbirinden ilginç açıklamalarla olayı değerlendirdi. Tanburacı Ümit'in kaliteli bir oyuncu olduğunu belirterek, transferde paranın konuşacağını söylerken, Gürcan Bilgiç yıldız futbolcunun gönlünün F.Bahçe'ye gelmekten yana olduğunu söyledi.

Tanburacı: "Ümit G.Saray'dan kopamaz"

Ümit Karan'ın G.Saray'dan kopamayacağını iddia eden Osman Tanburacı, "Giden gider, kalan sağlar bizimdir. Ümit F.Bahçe ile görüşüyorsa bu kendi bileceği bir iştir. Ancak şunu unutmayın, Ümit asla G.Saray'daki ortamını bulamaz. Ben gideceğine ihtimal vermiyorum. Ama heryerde para konuşur. Ümit gibi kalite bir futbolcu her takımda top oynar" dedi.

Bilgiç'e göre "Transfer tamam"

Sporx.com'un bir diğer yazarı Gürcan Bilgiç ise Ümit'in çok önemli bir futbolcu olduğuna dikkat çekerek, "Ümit, türkiye'de vücudunu kullanan ender santrforlardan bir tanesidir. Teknik tabirle 'Nokta santrfor' olarak kabul edilebilir. Ben Ümit'in F.Bahçe'ye gelmek istediğini düşünüyorum. Gelmek istemezse yönetime başvurup bonservisinin belirlenmesini istemezdi. Ben bu transferle F.Bahçe'nin iyi bir seçim yaptığını düşünüyorum" dedi.

İki ezeli rakibin yıllar sonra bir oyuncunun transferi için masaya oturacağını ifade eden Gürcan Bilgiç, F.Bahçe ile Ümit Karan'ın anlaştığını da iddia ederek, transferle ilgili olarak son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığını sözlerine ekledi.

29.06.2007

Kaynak: Sporx.com

Ribery Fransa ya kaçtı ama... Ü.Karan da İstanbul da Mecidiyeköy den Kadıköy e gidicek... Sivil yaşamında çok tepki alır... Sokakta sürekli laf vs... tacizine uğrar... Yani Ribery mantığıyla giderse daha da kötü olur diye düşünüyom... En azından GS ye para kazandırsın gidiicekse...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

G.Saray'lı kopamaz, F.Bahçe'li tamam diyor. Yani hiçbirşey anlaşılmış değil...

"Ümit'in transferi bitti"

Galatasaray'ın golcü oyuncusunun Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu haberleri iki gündür tüm spor kamuoyunu meşgul ediyor. Bu konuyla ilgili birçok iddia ortaya atılıyor.

Sporx.com yazarlarından Gürcan Bilgiç Ümit'in çok önemli bir futbolcu olduğuna dikkat çekerek, "Ümit, Türkiye'de vücudunu kullanan ender santrforlardan bir tanesidir. Teknik tabirle 'Nokta santrfor' olarak kabul edilebilir. Ben Ümit'in F.Bahçe'ye gelmek istediğini düşünüyorum. Gelmek istemezse yönetime başvurup bonservisinin belirlenmesini istemezdi.

Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Çıkmadı yada Feldkamp çıkarmadı onu antremana. Artık düşünmesi için midir, kendisini toparlaması için midir bilinmez...
    Yok o değil akşamüstü antrenmanına bu saatlerde bir antrenman daha var sanırım

Ümit: 'Fenere gelmek istiyorum'

Fenerbahçe'nin talip olduğu Galatasaray'lı Ümit Karan'ın menajeri Harun Aslan transfer haberlerini doğruladı. Fenerbahçe Kulübü'nün de bu transfer haberlerini yalanlamaması "Ümit Fenerbahçe'yle kesin anlaştı" şeklinde yorumlandı.

ÜMİT: "FENER'E GELMEK İSTİYORUM"
    Galatasaray'da Hakan Şükür'le bir türlü yıldızı barışmayan, kulübün içindeki huzursuzluk nedeniyle de bir türlü rahat bir ortam bulamayan Ümit Karan menajeri Harun Aslan aracılığıyla Fenerbahçe'li yöneticilere haber gönderdi. Fenerbahçeli yöneticiler de Ümit Karan'ı transfer etmek için kolları sıvadı ve bu futbolcuya resmi teklif götürdüler. Ümit Karan da Fenerbahçe'nin teklifini düşünmeden kabul etti.

GALATASARAY ÇALKALANIYOR
    Ümit Karan'ın Fenerbahçe'ye transferi haberleri gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray camiası bu haberlerle adeta çalkalandı. Galatasaraylı yöneticiler Ümit Karan'la bir araya geleceklerini ve Ümit Karan'a gerçekten takımdan ayrılmak isteyip istemediğini soracaklarını belirttiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Yok o değil akşamüstü antrenmanına bu saatlerde bir antrenman daha var sanırım
    Vallaha orasını bilmiyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adriano,Ronaldo,Zigic,Carew derken gündem bir anda Ümit Karan oldu ve diğer haberlerin hepsi unutuldu. Şimdi merak ettiğim bu basın kaç gündür Ronaldo Fener'e geliyor diyor. Bir Ümit haberiyle Ronaldo niye unutuldu. Demek ki böyle bir transfer yok.Biz zaten böyle bir transferin olmadığını bilsek bile medya kendini ele verdi. Ümit Karan haberiyle diğer tüm haberler uçtu gitti. Medyamızın ne kadar yalancı,insanlara karşı saygısız olduğu burdan belli oluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Navarro 2-3 yıl daha oynayabilir, gelecek gözetilmemeli eX.'in de dediği gibi. Yani bu adam 2-3 yıl BJK savunmasının lideri olur, Gökhan Zan ve Toraman'a da çok şey öğretir, vazgeçilmez bir adam olur.

Sevilla'nın kaptanını almak da kolay değildir, alırsanız büyük iş başarmış olursunuz. 2 yıldır UEFA Kupası'nı kaldırıyor, Süper Kupa'yı da kaldırdı geçen sene, bu sene de Süper Kupa'yı kaldırabilir, muhteşem bir stoper, gerçekten harika bir adam.

Boumsong iyi bir tercih olmaz, Navarro'dan iyi değil. Boumsong Seri B'de yedek kalırken Navarro La Liga'da Sevilla gibi bir takımda, La Liga 3.'sünde banko oynuyor, üstelik takım kaptanı. Kıyaslanmamalı bile ikisi.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ümit: 'Fenere gelmek istiyorum'

Fenerbahçe'nin talip olduğu Galatasaray'lı Ümit Karan'ın menajeri Harun Aslan transfer haberlerini doğruladı. Fenerbahçe Kulübü'nün de bu transfer haberlerini yalanlamaması "Ümit Fenerbahçe'yle kesin anlaştı" şeklinde yorumlandı.

ÜMİT: "FENER'E GELMEK İSTİYORUM"
    Galatasaray'da Hakan Şükür'le bir türlü yıldızı barışmayan, kulübün içindeki huzursuzluk nedeniyle de bir türlü rahat bir ortam bulamayan Ümit Karan menajeri Harun Aslan aracılığıyla Fenerbahçe'li yöneticilere haber gönderdi. Fenerbahçeli yöneticiler de Ümit Karan'ı transfer etmek için kolları sıvadı ve bu futbolcuya resmi teklif götürdüler. Ümit Karan da Fenerbahçe'nin teklifini düşünmeden kabul etti.

GALATASARAY ÇALKALANIYOR
    Ümit Karan'ın Fenerbahçe'ye transferi haberleri gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray camiası bu haberlerle adeta çalkalandı. Galatasaraylı yöneticiler Ümit Karan'la bir araya geleceklerini ve Ümit Karan'a gerçekten takımdan ayrılmak isteyip istemediğini soracaklarını belirttiler.
    oyuncuya nasıl resmi teklif götürürler.. ilk önce klübüne resmi teklif götürmek zorundalar

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    G.Saray'lı kopamaz, F.Bahçe'li tamam diyor. Yani hiçbirşey anlaşılmış değil...
    Gökay herkesi demesi grektiği şeyi diyor...Valla çok karışık Ü.KaRan işi... Bonservis verilirse satabilir GS...

18. Default

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Para falan kazandırmaz ama iyi iş yapar Kayseri'de.

Çok bilmiş seni...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Boumsong Seri B de ama Juventusda yedek kalıyordu.Navarroyu alırsak sonradan satamayacağımız için ekonomik yönden zarara uğrayabiliriz ama Boumsongdan çok daha faydalı olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Adriano,Ronaldo,Zigic,Carew derken gündem bir anda Ümit Karan oldu ve diğer haberlerin hepsi unutuldu. Şimdi merak ettiğim bu basın kaç gündür Ronaldo Fener'e geliyor diyor. Bir Ümit haberiyle Ronaldo niye unutuldu. Demek ki böyle bir transfer yok.Biz zaten böyle bir transferin olmadığını bilsek bile medya kendini ele verdi. Ümit Karan haberiyle diğer tüm haberler uçtu gitti. Medyamızın ne kadar yalancı,insanlara karşı saygısız olduğu burdan belli oluyor.
    Yeni modaları da kafadan sakatlıklar uydurmak baksana Alex'i sakatladılar 2 ay oynatmadılar. Adam bugün açıklama yaptı taş gibiyim diye eskiden gazetede bir transfer haberi okurken heyecanlanırdım şimdi okuyunca yazana güzel göndermelerde bulunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şurda ya da burda yedek kalması önemli değil. Navarro çok önemli bir oyuncu, evet... Ancak Boumsong da kaliteli bir oyuncu:

http://www.juventus.com/uk/team/deta...486000&ID=5329

Burdan baktığımızda Juve'ye gelmeden önce Newcastle'da as oynadığını görüyoruz, 33 maça çıkmış. Juve'deki performansı hakkında bir bilgim yok.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bi de oLaya şu noktadan bakaLım.Türkiye Ligine geLen oyuncuLarın kaçından kar ettik ki ? Ne zaman kar edebiLiyoruz.Durum ortada.Madem kar edemiyoruz o zaman oyuncudan farkLı şekiLde kar etmeye çaLışmaLıyız.Biz aLıyoruz 3e satıyoruz 1e böyLe bir Türkiye piyasasında Navarro daha karLı gibi duruyor.Boumsongu aLdık diyeLim iki yıL sonra kaçıp gitmeyeceğini yada verdiğimiz fiyatın daha aLtında satmayacağımızın garantisi yok ki...

Abi 3'e alıp 1 ede satamıyozki...
    Ailton Kleberson JuanFran adamlar hep bedavaya gidiyo... 300bin$ yada fes karşılığı... Boumsong tan ztn ne kar edicez... Navarro yu alak 3sene güzelce oynaSın yeteR...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demek istediğimde zaten o fıratcım.Bakıyorumda bu zamana kadar yapıLan yabancı transferLerinden sadece Carew de kar edebiLdik onun dışındakiLerin hepsi küLLen zarar kLübe.O zaman bize oynadığı süre zarfında yararLı oLucak adamLar aLaLımda gittiğinde en azından oLsun en azından şöyLe yapmıştı böyLe etmişti bu adama bunu kazandırmıştı diyebiLeLim..

Boumsong çok hata yapıyor defansta, Navarro ondan çok daha kaliteli.

Evet HayrettiN Abi çok doğru söylüyosuN Giunti Zago gibi yaşlı oyuncuları halen sevgiyle anıyoruz... NavaRRo da bunların arasına eklenicek kısmetse...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İnşaLLah Navarro transferi de başarısızLıkLa sonLanmaz yoksa bi daha böyLe bir adam buLabiLmemiz çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gürcan Bilgiç'in derdi, Fenerbahçenin güçlenmesi değil.. Galatasarayın güç kaybetmesi.. Bir çok Fenerbahçelide aynı mantıkla bakıyor olaya eminim.. En ciddi rakibinin, en iyi oyuncularından birini, taraftarının en sevdiği oyunculardan birini alıyor olmaktan dolayı mutlular..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şu yaptıklarından sonra ümit değil 38-40 atmak ağzıyla kuş tutsa gözüme giremez.bu kadar çabuk mu vazgeçer bir insan 5 yıllık takımından.oysa ben ümitten teklif gelir gelmez üstüne kaç para yazarsa yazsın reddetmesini beklerdim.

ankaraya yollandığında herkes üzülmüş hagiye kızmıştık.herkes dönüşünü dört gözle beklemişti sezon sonu.fatih terim milli takıma almadığında nasıl olur diyordu tüm galatasaray taraftarı.ama boşunaymış bunca sevgi ümit karana.nereye gitmek istiyorsan git ümit hiç durma!ister fenere git ister beşiktaşa sen sevgiye değil paraya önem veriyorsan git!bundan sonra kalsan da aynı gitsen de!

biz fenerbahçeden tuncayı alsaydık aynı şartlar altında ben yönetime küfür ederdim.aynı durum söz konusu...

Mesaj Yetkileri