Sayfa 247 / 439 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
7,381 ile 7,410 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ellerinde arsenalin istediği gökhan zan milli takımın stoperlerinden ibrahim toraman varken beşiktaşın neden hala 33 yaşında bir oyuncu transfer etmek istedğini anlayabilmiş değilim.yok genç gelecek vaadeden ilerde para kazandıracak biriyle ilgilenseler eyvallah diyecem ama adamın kendisi bile bu yaşında böyle bir almaktan dolayı şaşırmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Jefferson aslinda iyi kaleci eger satilirsa Tolga'da kötü bir kaleci sayilmaz.. TS nin zaten hedefleri belli ligde iyi yerlere gelmek.. tolga ile bu hedeflere rahatlikla ulasabilirler kaleciye gerek yok..
    iyi yerlere derken...

trabzonspor zaten ligde en kötü 2 yılını geçirdi kümeye oynar dedi istanbul medyası sonuç 4. ... bu zaten iyi bi yer değilmi o zaman hiç takviye yapmayalım öylesine oynayalım ligde... kaleci almayalım forvet arkası almayalım nasıl olsa iyi yerde bitiriyoruz...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

böylece fenerin bu seneki yıldız forvet transferinin ümit karan olduğunu anlamış bulunmaktayız.van hooijdonk,anelka,kezman,nobre ve deividten sonra "büyük bir avrupa takımı"ndan oyuncu almış olacak fenerbahçe.sanırım en büyük sansasyonu da bu sonuncusu yaratacaktır.

Abi G.Zan da İ.Toroman da çok iyi savunmacılar... Ama seninde bildiğin gibi BJK çok büyük bir takım v 3kulvarda oynuyor... Alternatif bir kadroya ihtiyac var... Navarro da savunmada oynicak çok tecrübeli bir isim... Savunmaya disiplin getircek tolpicak bir isim... Toraman ıda G.Zan ıda daha bilgisiyle daha da iyi savunmacılar olmaya yönlendirir... Avrupa maçlarında bu tip bir savunmacıya ihtiyac var... Yaş savunma oyuncularında çok çok önemli değil...Gçen sene Baki ile oynadık sonuç ortada... Navarro çokğu sefer 11de olmak üzere değişmeli olarak oynayıp Beşiktaş ımıza çok şeyler vericek...

Ümit'in paraya önem verdiği belliydi.Reklam vardı hani çıktığı,Ondan önce başka bir futbolcuya götürmüşler teklifi duyduğuma göre.O adam kabul etmemiş(Kim bilmiyorum)Ümit direk kabul etmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kezman,Anelka,Ortega gibi oyuncular dünya çapında ses getirir Ümit Karan sadece Türkiye çapında ses getirir fark bu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ümit garanti para olarak 800.000 euro alıyormuş, maç başı ücretlerle 1.5 milyon euro civarına geliyormuş aldığı para.. Az bir parada değil, Lincoln'ü falan kıskandı herhalde..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Navarro geLirse direk oynar.Toramanda sağ bekte cebeLLenir durur.Ne gökhan ne Toraman nede Navarro yedek kLübesinde oturmayı istemez.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    böylece fenerin bu seneki yıldız forvet transferinin ümit karan olduğunu anlamış bulunmaktayız.van hooijdonk,anelka,kezman,nobre ve deividten sonra "büyük bir avrupa takımı"ndan oyuncu almış olacak fenerbahçe.sanırım en büyük sansasyonu da bu sonuncusu yaratacaktır.
    Rakip takıma darbe vurmak adına herşeyden vazgeçiyorlar işte dünya klübü olmak isten bir klübün transfer politikası.

Ama bence Ü.Karan 3nden de daha faydalı olur...

Galatasaray zayıflarken Fenerbahçe güçleniyor bu transferle, bence doğru bir politika, geçen sene de aynısı Beşiktaş'a Tümer transferiyle yapılmıştı, as adamlarını alarak rakibi zayıflatıyoruz, özellikle de 18 gol atmış bir adamı alarak, bence gayet iyi transfer, tabii gerçekleşirse...

Ümit çok az alıyor, takımın en golcüsü olmasına rağmen değerinin altında alan bir oyuncu. En az 1.5-2 milyon Euro almalı diye düşünüyorum, bize gelmesi halinde de değeri verilecektir zaten.

Ümit Galatasaray'ın kaptanı durumunda şu an, onun gitmesi hoş karşılanmaz, takım kaptanı sonuçta ama giderse de para için gideceği kesindir.

Rüştü nasıl 13 yıllık kulübünü para için sattıysa, Ümit de yapabilir, profesyonel hayat bu, Tümer ve Rüştü örneklerinden sonra Ümit'in de geleceğini sanıyorum. Tabii Ümit isterse, yeter ki oyuncu istesin, kulübüyle anlaşılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sıradan bir oyuncu alma olayı değil bu.. Fenerbahçenin Galatasaraydan oyuncu alması o kadar kolay değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gürcan Bilgiç'in derdi, Fenerbahçenin güçlenmesi değil.. Galatasarayın güç kaybetmesi.. Bir çok Fenerbahçelide aynı mantıkla bakıyor olaya eminim.. En ciddi rakibinin, en iyi oyuncularından birini, taraftarının en sevdiği oyunculardan birini alıyor olmaktan dolayı mutlular..
    evet asil olay burda Aynisini Fenerbahce Zafer Biryol da yapmisti.Konyayla oynadigimiz macya gol yemeyelim die Zaferi aldi Sonra Ali Bilgin Sonra Umit karan
    Fener kimden gol yiyorsa onu aliyo akillica

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu mantıkla bakarsanız olaya, Avrupada hiç bir zaman başarılı olamazsınız..

Ayrıca çok saçma bir mantık..

Gökhan Zan'ı Arsenal ciddi anlamda isteseydi alırdı, ben istediğine inanmıyorum. Gökhan Zan'ı da beğenmiyorum, tamam kafa toplarında iyi, hava hakimiyeti iyi ama öyle ahım şahım bir defans da değil, çok kolay çalım yiyor. Alex'in kupa maçında Toraman ve Zan'ı madara ettiğini hatırlarsınız, yani Avrupa'da Alex'ten çok daha iyiler bu ikiliyi dağıtırlar. Muhakkak stopere kaliteli ve tecrübeli biri lazım. Gökhan Zan ile Navarro oynarsa başarılı olur BJK, çünkü Navarro Zan'a bir şeyler öğretir ve Zan'ın açıklarını kapatır.

BJK'nin 100. yıl şampiyonluğunda defansta yanılmıyorsam Ronaldo ile Zago oynuyordu, iki iyi stoper vardı, Zan ile Toraman bu yükü kaldıramazlar.

Navarro gibi tecrübeli bir isim çok yerinde transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Çıkmadı yada Feldkamp çıkarmadı onu antremana. Artık düşünmesi için midir, kendisini toparlaması için midir bilinmez...
    Kalli, Ümit'e antrenmana gelmemesi için izin vermiş..Bu transfer olaylarından dolayı felan..Ümit açıklamasını yapar herkes rahatlar..Saat kaç gibi açıklayacak bilen var mı?..

Türkiye'nin en iyi golcüsünü transfer etmek kötü bir mantık mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gol yememek için, sana gol atan oyuncuyu almak saçma olan..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adnan Sezgin: Ümit ile sabah konuştum, ben gitmek istiyorum diye bir şey söylemedi.

Kaynak: WebAslan.Com

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ümit in bonservisinde madde varmıs klübten izinsiz kimse ile görüsemez diye o yüzden bu madde cok önemli

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ümit Karan, Galatasaraylıdır, Galatasaraydadır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gol yememek için, sana gol atan oyuncuyu almak saçma olan..
    Sanırım Tümer'i ve Ali Bilgin'i kastediyorsun. Ali Bilgin şu an Türkiye'nin en iyi sağ kanatlarından birisi, takımın da ihtiyacı olan bölge, yani herhangi bir saçmalık yok transferinde, gol atan oyuncuyu alma gibi bir niyet hiç yok.

Tümer de Türkiye'nin en teknik ve iyi oyuncularından biridir, onun da alınma amacı aynıdır, takıma katkı sağlamasıdır, nitekim de bu sene gösterdiği performans ile takıma katkı sağlamıştır, gerek tecrübesi, gerek oyunuyla...

Ümit de aynı şekilde, iyi bir golcüdür, takımın ihtiyacı olan mevkiiye gerekli bir transferdir. Umarım pürüz çıkmaz ve gerçekleşir.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Türkiye'nin en iyi golcüsünü transfer etmek kötü bir mantık mı?
    Daha önceki mesajlarında Gökhan Ünal Ümit'ten iyi,onu daha çok beğeniyorum demiştin.Şimdi de Ümit Karan Türkiye'nin en iyi golcüsü diyorsun.Kezman hakkındaki açıklamalarına hiç gelmiyorum bile

Bazı konularda çok yorum yaptığından kendinle çelişme durumun sıkça gerçekleşiyor

Bu konu hakkındaki görüşüm,daha da uzatmam.

Ümit Karan Galatasaray'da bulduğu ortamı,sevgiyi Fenerbahçe'de bulamaz.Eğer gitmek isterse hemen gönderelim onu.Galatasaray'ın kaptanıyken ezeli rakibe gitmek isteyen bir futbolcunun takımda yeri yoktur.

Burak kardeşimin dediği gibi:Nefretimiz de aşkımız kadar büyüktür..!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Daha önceki mesajlarında Gökhan Ünal Ümit'ten iyi,onu daha çok beğeniyorum demiştin.Şimdi de Ümit Karan Türkiye'nin en iyi golcüsü diyorsun.Kezman hakkındaki açıklamalarına hiç gelmiyorum bile

Bazı konularda çok yorum yaptığından kendinle çelişme durumun sıkça gerçekleşiyor

Ümit Karan Galatasaray'da bulduğu ortamı,sevgiyi Fenerbahçe'de bulamaz.Eğer gitmek isterse hemen gönderelim onu.Galatasaray'ın kaptanıyken ezeli rakibe gitmek isteyen bir futbolcunun takımda yeri yoktur.

İşte bu..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Egemen'in daha önceki mesajlarıyla şimdi yazdıkları tutmuyor hiçbirini.

Alex, Ünal.. buna örnekler.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Gitse de gitmesede bu iş iyice uzadı... Çıkıp gitmek iistiyorum ya da gitmiyorum demeliydi bnce...

Kardeşim, Ümit Karan Türkiye'nin en iyi golcülerinden biridir. Orada "Türkiye'nin en büyük golcüsü" dememin sebebi de lafın gelişi mantığıdır, lafı uzatmamak için lafın gelişi en büyük golcüsü dedim, bence şu an en iyi 3 golcüsünden biri. Gökhan Ünal ondan daha iyi, bunu da belirttim. Lafın gelişi söyledim kısacası...

Kezman ne alaka, onu anlayamadım, neyse

Çelişme durumu sözkonusu değil, dikkatli okursan anlarsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ümit Karan çok şey katar fenerbahçeye Türkiye' nin en iyi forveti şu an
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ümit. akşam idmanına da çıkmadı
    Bana göre olay bitmiştir İyi giden birseylere bence çomak sokuldu!!!!!!!!

Mesaj Yetkileri