Mondragon demişti zamanında, Beşiktaşa gideceğime Galatasarayı tribünden izlerim.. Ben Ümitten buna benzer bir açıklama bekliyorum, kalan herşeyin kolpa basının uydurması olduğuna inanıyorum..
Mondragon demişti zamanında, Beşiktaşa gideceğime Galatasarayı tribünden izlerim.. Ben Ümitten buna benzer bir açıklama bekliyorum, kalan herşeyin kolpa basının uydurması olduğuna inanıyorum..
Eğer Ümit Karan, Galatasaray için iyi futbol oynamadı, oyun stili onlara ayak uyduramadı diyejn varsa futbol bilgisinden şüphe ederim..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tamam bu olaydan kizinda umit oynamadi bilmemne birden degismesin kimse.tobiaslana katiliyorum.Umit kadroya alinmadi kiralik gonderildi yinede satmadi gs yi . bu yuzden kimse hemen yargilamasin
Jardelde hiç top tutmuyordu ama adam gol kralı oldu altın ayakkabı aldı.Halada güzel oynuyor(yanlış hatırlaımyorsam)Süper kupanın golünüde o atmıştı.
Ümit bence fenere gitti.
Ümit Karan gündemi yanlıştır, Galatasaray'da kalacaktır..
Fener Ümit'ten daha iyilerini bulur getirir bence..
Fox spor haberlerı ızledım ümit karanla roportaj yapmıslar karanı kuaforde buldular karan oglunun sacını kestiriyordu
ümit bu olay 2 gün içinde bitecek dedi onlara göre karan fenere kesin gidiyor
Gitmesinin büyük nedeni hakanı 1 yıl daha cekemem diyormus
menejeri aziz yıldırımla konusmus
bırakın sergeni alacaklarsa istikrarlı bir forvet alsınlar.
bu arada ersen oyuncu olmuz dizide teklif gelmiş kabul etmiş.eğer kavgalı ise geleni geçeni indir demişlerdir yaptığı o zaten.
ceyhun yeter gerek yk
bana göre gidecek ümit
Bence böyle saçmalık olmaz.Madem profesyonelsin, o zaman savaş ,rekabet et ve formayı KAZAN...
Senin koyduğun mesajı yorumlamayı unutmuşum, pardon.
Öncelikle Ümit transferi çok kaliteli bir transfer olur Fenerbahçe için, eksik bir mevkiimiz forvet ve oraya ideal bir isim olur.
Eksik olan mevkiimizi doldururken aynı zamanda rakibimizi de zayıflatmış olacağız, yani bu transferin değerini ikiye katlatacak.
Kaliteli bir golcü alıyorsun, üstelik bunu rakibinden alıyorsun, sana kaliteli bir golcü katılıyor, rakibinin en iyi golcüsü ayrılıyor, yani çok faydalı olacaktır.
Neyi kabulleneyim?
Ümit Karan bence şu an Türkiye'nin en iyi 3 golcüsünden birisidir. Gökhan Ünal, Ümit Karan ve Fatih Tekke, bence iyi 3 golcü bunlar. En iyisi ise Gökhan Ünal, daha sonra da Ümit ve Fatih gelir.
Gökhan'ı Ümit'e her zaman tercih ederim zira yaşı daha genç ve stilini daha çok beğeniyorum.
Senin "saçma mantık" demen üzerine "Türkiye'nin en iyi golcüsünü almak saçma bir mantık mı?" demem kesinlikle lafın gelişidir. Cımbızla bazı lafları seçiyorsun Burak.
Şimdi orayı düzeltelim o halde, bazı arkadaşlar anlamamakta ISRARLA güçlük çekiyor. "Türkiye'nin en iyi golcülerinden birini almak saçma bir mantık mı?"
Tamam mı?
Egemen bence ümit karan giderse zayıflamıcaz onun yeri dolar adnan sezgin ne dedi burası büyük camia dedi suan eminimki adnan sezgin alternatifini bulmustur saviolada gelirse bu takımı yine kimse tutamaz
18 gol atmış bir oyuncu gidecek eğer giderse, bence zayıflanır, daha iyisi gelebilir elbette.
Kabullenmeni istediğim şeyi, bu ara sık sık kendinle çeliştiğindi..
Saçma mantık lafını, Zafer Biryol örneğini veren arkadaşa söledim..
Tamam..
Kendimle çelişmiyorum.
Çeliştiğimi söylediniz şeye bakın, 2 oyuncu için kaliteli diyorum, ama hangisinin kaliteli olduğu konusunda çelişiyormuşum
Sanki Ümit için ak, Gökhan için kara dedim, sonrasında da tam tersini söyledim.
Ayrıntılara takılmayın fazla.
Ümit karan bundan sonra eger bizden gitmesse kendine yazık eder kesın onu kalli kafasından sildi bunada eminim ayrıca cogu taraftar da onu kafasından sıldı örnek ben
bence kesın gıdecek cünkü bir basın toplantısı bu kadar zormu
Ümit ne zaman yapacak açıklamayı?
Galatasaray'da kalacağını söylerse Kalli kafasından silmez, banko oynar. Gideceğim diye açıklama yaparsa da Galatasaray yönetimi kolaylık sağlar onun için diye tahmin ediyorum.
gitsin Ümit efendi gitsin.. bakalım Samiyen'e nasıl çıkacak![]()
Bence kalli sildi!!!!!!!!! kafasından
çünkü hakanla falan cok yakından ilgileniyor hakanda baya gol atıyor
egemen bu saatden sonra acıklama yapsa ne olur bana göre gec kaldı