Tesekkurler Kayseri Destekcileri Elhadji Maxi Update Ile Oynuyoruz Oyunu Bir Actim 12mn Ytl Para Var Para Istedim 25mn Ytl Oldu Ben De Sasirdim Mehmet Topuzu Satarsam Takimin Ritmi Bozulmazmi Bir De Kemal Kim
Fenerbahçe
Beşiktaş
Galatasaray
Kayserispor
Tesekkurler Kayseri Destekcileri Elhadji Maxi Update Ile Oynuyoruz Oyunu Bir Actim 12mn Ytl Para Var Para Istedim 25mn Ytl Oldu Ben De Sasirdim Mehmet Topuzu Satarsam Takimin Ritmi Bozulmazmi Bir De Kemal Kim
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kemal Okyay idi sanırsam. Sol açık oynuyor.
Ben de oynamıştım Kayseri ile. Bence sat. Ben Bayern'e yolladım diyorum. Ama erkenden satman gerek ki yerine aldığın adamı takıma oturtabilesin.
İstersen satmaSana kalmış nasılsa
Şu Burak abinin güncellemesini ben de indireyim bari![]()
Galatasaray yönetimi İnamoto ve Tomas ile yollarını ayırdıktan sonra kolları sıvadı.İlk transfer assuncao ile oldu bu mevki icin başka oyuncularlada görüşüldü ama assuncao geldi.
İkinci transfer ise genc defans oyuncusu Yasin cakmak oldu.
Yönetim son transferini ise leandro lima ile patlataya hazırlanıyor bu oyuncu transfer edilid ancak tomasın daha gidemediginden dolayı 1 hafta ertelenmiştir.Ancak 1 gün sonra Tomas transfer olmuştur.
![]()
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club