1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Oyuncum Transfer Döneminde İmza Atması Gerekirken Atmıyor

Default Oyuncum Transfer Döneminde İmza Atması Gerekirken Atmıyor

arkadaşlar ben oyuncuyla anlaşıyorum transfer 1 temmuzda imzalanacak diyor ama o gün gelice imzalanmıyor. para var zaten para olmasa transfer suya düştü diye mesaj geliyor. örneğin ben jo ile anlaştım ama 1 temmuzda imza atmadı. profiline giriyorum eskiden altında 1.07.2008 fenerbahçe yazarken şimdi yine cska yazıyor. yabancı kontenjanı da boş ve para var.
    peki sorun ne ? kaç kere oldu böyle yaa

omer-faruk-14 Misafir

İlk senen ise Mayeus Bursaspor'da kiralık oynuyor ve bonservisi senin elinde. Ama gerçekte bu tür olaylarda sende o yabancı futbolcu sayılmazken, oyunda sayılıyor. Bu da oyunun bir özelliği. Çünkü; her sene bir oyuncunu kiralık yollarsın ve takıma bir oyuncu alırsın ve takımın 6-7 yıl sonra dünya karmasına döner. O yüzden oyunun bir özelliği. Mateus'u sat, Jo'yu al.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Mateus'un gelmesini bekle arkadaşın dediği gibi

Nesil
    2006
    Yer
    -

Mateus belası herkezde var bu bela

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Girin Bursa'ya iptal edin Mateusun sözleşmesini ne uğraşıyorsunuz? Hem bu hilede sayılmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Girin Bursa'ya iptal edin Mateusun sözleşmesini ne uğraşıyorsunuz? Hem bu hilede sayılmaz
    Bence hile.Beyaz yalan gibi bu da beyaz hile

Bu Mateus yüzünden Alexle sözleşme yeniliyemediğim olmuştur benim

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

mateus olayı hakkaten çok kötü bi durum bu kiralık olayına çözüm bulunması lazım...

arkadaşlar mateus çoktan gitti kontenjan boş diyorum. yabancı için yer var. ama buna rağman nedense imzalamadı. tekrar 1 temmuzdan sonra teklif yaptım ozaman geldi ama normalde daha önce 1 temmuzda gelicek yazıyodu profilinde. hep böyle oluyo kaçtane oyuncu kaçırdım bu sorun yüzünden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

mateus bursaya bonservisi ile gitti yani fm 2008de rahat edebiliriz

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Mateus belası herkezde var bu bela
    walla bende yok çünkü gs seçtim

Quote Originally Posted by ivyy View Post
    arkadaşlar mateus çoktan gitti kontenjan boş diyorum. yabancı için yer var. ama buna rağman nedense imzalamadı. tekrar 1 temmuzdan sonra teklif yaptım ozaman geldi ama normalde daha önce 1 temmuzda gelicek yazıyodu profilinde. hep böyle oluyo kaçtane oyuncu kaçırdım bu sorun yüzünden
    bana da böyle oluyo ya galatasarayda. bırakın şu mateusuda soruya cevap vermeye çalışın. cisse bedavaya bana geliyodu. kontenjan açıktı. ama adam imza atmadı. niye böyle oluyo gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet ya mateus acayib bi durumu ortaya koyuyo

arkadaşlar cevap verecek yokmu? hala mateustan bahsediyosunuz...sözleşmesini fes edin çok canınızı sıktıysa kaç para tazminatı var ki..

varmı benim sorduğum soruya cevap verebilecek arkadaş?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galina kontenjan dolu yani 32 kişilik kontenjan

Quote Originally Posted by sivaslizoro View Post
    galina kontenjan dolu yani 32 kişilik kontenjan
    bende aynı sorunda yakınıyorum. bu olabilir fakat diğer türkler geliyo yabancılar niye gelmiyo ya. bare türk olan bi adamı almasın yabancıyı alsın bu neden oluyo

Mesaj Yetkileri