Sayfa 269 / 439 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
8,041 ile 8,070 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Milyonlarca insanın gördüğünü kulübümüz nasıl göremiyor anlamak mümkün değil. Deivid Fenerbahçe değil Türkiye'nin orta sıra takımlarının kalitesinde bile değil. Bu adamda nedir bu ısrar. Teknik direktör Brezilyalı,oyuncu da Brezilyalı olunca böyle oluyor. Semih Deivid'ten 2-3 gömlek üstün bir futbolcu ama bütün sezon kulübede oturdu. Çünkü o Brezilyalı değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfere fren

Ön libero için Cisse'yi alan Beşiktaş, şimdi tüm çalışmalarını stoper mevkiine çevirdi. Bunun için İspanyol takımı Sevilla'da oynayan Navarro ile uzun süredir temaslarını sürdüren siyah-beyazlılar, transferi bitirmek için futbolcudan gelecek haberi bekliyor. Beşiktaş'a gelmek isteyen 33 yaşındaki İspanyol futbolcu ile yarın son kez görüşecek olan yönetim, bu transfer gerçekleşmezse alternatifleri devreye sokacak.

İLHAN PARLAK İÇİN ATAK

Siyah-beyazlılar, Kayserispor'un Ümit Milli golcüsü İlhan Parlak ile ilgileniyor. Menajerlerin de G.Saraylı Song'u siyah-beyazlı kulübe önerdikleri belirtildi.

Kaynak: Sabah

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Appiah1907 View Post
    boşuna ümitleniyorsunuz,bizim adriano hayallerine benzer

yabancı sayısı 8 olursa forvet ve sağ bek alıp 4-3-1-2 oynamak bizim için en iyi çözüm..ilsinho ve carew olsa mesela harika olur..
    Oyunda iyi olan oyuncular gercekte fos cikabiliyor.Ilsinho`nun yararli olacagi ne malum.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

Şu Bouzid'i çok merak ettim,var mı elinizde güzel bir videosu
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Navarro gelse iyi olurdu ama gelmezsede sorun olmaz bence bizim defanslardan çok üstün yanı yok bence ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bouzid in cezayir milli takımyla oynadıgı maçın bi videosu varda video bouzid üzerine degil genel maçı gösteriyo nese bu arada lima hakknda ne düşünüyorsnz bence iyi forvet

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by dick View Post
    Şu Bouzid'i çok merak ettim,var mı elinizde güzel bir videosu
    sen gs tv'yi varsa izle dick belki çıkabilir dün bir ara gittim baktım gösteriyodu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    bouzid in cezayir milli takımyla oynadıgı maçın bi videosu varda video bouzid üzerine degil genel maçı gösteriyo nese bu arada lima hakknda ne düşünüyorsnz bence iyi forvet
    lima yetenekli bir gençmiş galiba öyle konuşuluyor ama ben hiç izlemedim tv veriomu brezilya ligini biliyomusunuz?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ligler bitti diye biliyorumda brezilya 20 yaş altı takımnda oynuyo lima(öyle duydm) .. emrah abi bide ben 2 tane video koyduk fena oyuncu degil bence izle o videoları

http://www.youtube.com/watch?v=CWH5JK7Dfzc

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ligler bitti diye biliyorumda brezilya 20 yaş altı takımnda oynuyo lima(öyle duydm) .. emrah abi bide ben 2 tane video koyduk fena oyuncu degil bence izle o videoları

http://www.youtube.com/watch?v=CWH5JK7Dfzc
    yok be kardeş yeni başladı (iddaadan biliyorum )
    I'm back...

Paşa görüşme odasına!

Masaya yatırdılar

Beşiktaş’ta transferde sıcak saatler yaşanıyor... Takımın başına geçen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın düşünmediği ve gönderilmesini istediği yönünde çıkan haberler üzerine Ricardinho’nun durumu zora girdi. Ülkesinden dönen ve dün antrenmana çıkan Sambacı’nın, çalışma öncesinde Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yaptığı ve son durumu masaya yatırdığı ifade edildi.

Kalacağım diyordu

Basında yer alan haberlerde, Sağlam’ın çok koşmadığı gerekçesiyle Ricardinho’yu takımında görmek istemediği ve yabancı hakkını bir golcüden yana kullanmayı planladığı ifade edilmişti. Her fırsatta Beşiktaş’ta kalmak istediğini dile getiren Rico’nun ise eski teknik direktör Tigana ile yıldızı barışmamış, tecrübeli oyuncu başarısızlığını Fransız hocaya bağladığını her fırsatta dile getirmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bence seneye Delgadonun performansı iyi olursa yani isteneni verirse , Rico'ya bence gerek kalmaz derim, yani imzalaması konusunda çekimser durumdayım....

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Dün Eurosport 2 de 20 yaş altı dünya kupası maçı vardı.
    Brezilya-Polonya oynadı,Brezilya 10 kişilik Polonya'ya 1-0 yenildi kadroda Lima'da vardı.

Lima 22 yasinda bence baska bir Lima dir O
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Esk haberleri koymayalım arkadaslar dikkat!!!!!!!!!

Arkadaslar Yabancı sayısı aynı olacakmıs yani 6 bu yüzden takımdan birilerini göndercez

Bursa transfer yapamiyor her el attiklari oyuncu baska kluplere kacti Tomas la Carrusca yi Bursa ya paslasalar cok iyi olur

Nesil
    2006

Gs TV kabloluda çıkmıyor,internetten izlemek mümkün mü?
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Esk haberleri koymayalım arkadaslar dikkat!!!!!!!!!

Arkadaslar Yabancı sayısı aynı olacakmıs yani 6 bu yüzden takımdan birilerini göndercez
    kesin olarak aciklandimi emrah

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Milyonlarca insanın gördüğünü kulübümüz nasıl göremiyor anlamak mümkün değil. Deivid Fenerbahçe değil Türkiye'nin orta sıra takımlarının kalitesinde bile değil. Bu adamda nedir bu ısrar. Teknik direktör Brezilyalı,oyuncu da Brezilyalı olunca böyle oluyor. Semih Deivid'ten 2-3 gömlek üstün bir futbolcu ama bütün sezon kulübede oturdu. Çünkü o Brezilyalı değil.
    Belki 2-3 gömlek üstün değil en fazla 1 ama brezilyalı olduğu için Semih'ten çok oynadığı konusuna katılıyorum bu da beni fazlasıyla korkutmaya başladı.Hatta Deivid'in geldiği zamanlar Zico'dan Barosla Deivid arasında bi seçim yapması söylendiğinde Zico'nun Deivid'i seçtiğini fln duymuştum...

Nesil
    2006

Brezilyalılar hep böyle,Alex Anelka'ya hiç pas vermez,markajda bile olsa Nobre'ye verirdi topu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

O zaman Fenerbahçe'ye yabancı değil, Brezilyalı sınırlandırması şart!!

Anelka olayında Dick'e katılıyorum Alex daha çok Nobreyle oynuyordu,tutuculuk var hepsinde..Olan bizim takımımıza oluyor,kim müsaitse o görülmeli,kim formayı hak ediyorsa o oynatılmalı,ayrımcılık,kayrımcılık olmamalı..

Semih'e güveneceğini pek sanmıyorum Zico'nun, bir forvet şart ya, Deivid'i unutturacak biri şart..!!
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Deivid'i aldıran Alex, ikisi de yollanmalı, Zico da yollanmalı, bu kadar Deivid'e şans verdiği için. Semih'e bakıyoruz, Daum zamanında sonradan girip maç kurtarırdı, Zico zamanında oyun sıkışıyor, Semih değil Deivid giriyor, dolayısıyla da puan kaybı...

Deivid için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödendi, bir de yıllık 1.5 milyon Euro civarında bir şey ödenmiştir, 5 milyon Euro çöpe gitti. Göndermek için de para verilecek Deivid'e, zararlı çıkan Fenerbahçe oldu. Alex'in aklına uyanda kabahat.

Del Piero_10 Misafir

Alex,Fabiano'yu da aldırmıştı geçmişte

Nesil
    2006
    Yer

Fabio Luciano'yu mu demek istedin Özgür?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerde Fabiano'da vardı Gökçe..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    Fabio Luciano'yu mu demek istedin Özgür?
    Hayır Fabiano'yu demek istemiştir.Bu arada Egowich sana katılmıyorum hepsi bizim sözzlemşmeli oyuncularımız onlara sahip çıkmak gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bide su yanı var Delgado yine isteneni veremezse işler kötü gidebilir.

Nesil
    2006
    Yer

Fabiano Lima Rodri bilmem ne o adam mıydı?Tamam tamam şimdi hatırladım..Nerde abudik kubidik bir futbolcu var onu getirmiş,Alex gibi futbol zekası yüksek birinden bunlar beklenmez yaa neyse,ben bile ondan daha iyi oyuncu tavsiye ederdim yani..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Bide su yanı var Delgado yine isteneni veremezse işler kötü gidebilir.

Orası öylede Delgado'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum ,delgadonun yedeği

olarakta rico'nun bulundurulması gereksiz olur. Nasıl oynar bilemem ama potansiyeli

bakımından Delgado

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    Fabiano Lima Rodri bilmem ne o adam mıydı?Tamam tamam şimdi hatırladım..Nerde abudik kubidik bir futbolcu var onu getirmiş,Alex gibi futbol zekası yüksek birinden bunlar beklenmez yaa neyse,ben bile ondan daha iyi oyuncu tavsiye ederdim yani..
    İddialısın yani..

Aslında bende pek beğenmiyorum Alex'in önerilerini..

Nesil
    2006
    Yer

Hehe iddialıyım tabiki de Tarıkcım.. Küçükken az FM oynamadık

Semih'i de istiyorlarmış bi ara okumuştum,adam çekip giderse hiçbirmiz birşey diyemeyiz..Ne varsa gençlerimizde var aslında..Şu Serhat Akın'ı yuvaya döndürebilsek bence güzel olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Delgado bu sene gerçek performansını gösterecektir Ertuğrul hoca ile.Alınacaksa Navarro alınmalı.Çok iyi bir transfer olacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Navarro yaşlı değil mi?Daha genç oyunculara yönelmek lazım bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Navarro yaşlı değil mi?Daha genç oyunculara yönelmek lazım bence...
    Bir defans oyuncusu için çok önemli değil.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri