Sayfa 21 / 41 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1201 sonuç

Konu: Yıl 2015 [10. Sezon 5. Takım] Roma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepimiz Mohun Bagan Athletıc'liyiz başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

enteresan yaa takımın kuruluş yılı 1889 adamlar real madrid barcelona psv ajax vb gibi bir çok klüpten önce kurulmuşlar vay beeea

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by mustafa6685 View Post
    enteresan yaa takımın kuruluş yılı 1889 adamlar real madrid barcelona psv ajax vb gibi bir çok klüpten önce kurulmuşlar vay beeea
    Yoksa futbolu Hintliler mi buldu

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Eminim o bilgilerden birçoğu sallamadır. Kariyerinde başarılar Serkan ama Brezilya'dan oyuncu almak istediğinde 13 yaşından gün alanlara teklif yap ancak onlar gelir. Şimdi bütün regen yıldızlar Hindistan'dan mı çıkacak? Puahaha

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Yoksa futbolu Hintliler mi buldu
    onu bilememde şu resimdeki bilgilerden ve isimlerden hindistanın ingiliz sömürgesi olduğu kesin stadın ismine bak bee çok güldüm hiç yabancı gelmiyo...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Zor bir kariyer olacak başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte Kulübümüzün Kurucuları

Kulübümüz hakkında bilgi. Stadımızı da görebilirsiniz.

Ve takımımızın sloganı;

Mariners on the Move

Sitelerinde her yerde bu yazıyor.

İlk hazırlık maçımızdan sonra Hindispor gazetesi "Yabancı, yabancı kaldı!" manşeti attı. Ayrıca, Türkiye'den birçok yıldızla transfer görüşmesi yaptığımı hatta dünyaca ünlü bir yıldızı da Hindistan'a getirebileceğimi yazdılar.

Taraftarlarla tanışmak, kaynaşmak için, Genç Mohunlular taraftar derneğinin düzenlediği geceye katıldım. Genç Mohunlular bana yoğun ilgi gösterdi, bu ülkeye gelen ilk Türk teknik direktör olarak bana altından yapılmış İnek minyatürü verdiler.

Burada çok iyi potansiyel var. 120000 kişilik stadımız ve bana her maç full çekeildiğini söylediler. Bu destekle biz bırakın Hindistan'ı Asya Şampiyon'u bile oluruz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Altından yapılmış inek minyatürüO resimler ne öyle Serkan Abi nereden buldun onları?

Değişik bir deneyim
    bu arada son gönderdiğin resimde capacity 22.000 diyor.Oyunda 120.000?

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

takımla ilgili çok önemli bilgiler vermişsin özellikle klübün telefon numaralarını bilmek çok faydalı olacak

evet ben de katılıyom. sıkıldıkça Mohun bagan atletic club'ı ararız da fatura bayağı yazar be

Serkan özellikle Cihan Haspolatlı, Deniz Barış ve Baki Mercimek gibi isimleri Hindistan futboluna kazandırırsan çok sevinirim..

Küresel Futbolun Silahşörü... Abi uzaklara gitmişsin yahu BaşarılaR...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hepimiz Mohun'luyuz...

Başarılar şimdiden eğlenceli bir kariyer olacak ligdeki diğer takımlar nasıl dişe diş bir mücadele mi olacak yoksa kapan götürecek mi?

Bu arada kısa bir arştırma yaptım derbi olarak kabul gören maçlar arasında "Mohun Bagan vs East Bengal" maçı var bu maçı dört gözle bekliyorum neler olacak.

Bu arada NFL de kullandığı stadyum Salt Lake Stadium 120.000 kişilik, kendi sahip olduğu Mohun Bagan Ground 30.000 kişiliktir. Mohun Bagan takımı iki ayrı saha kullanıyor.

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Serkan özellikle Cihan Haspolatlı, Deniz Barış ve Baki Mercimek gibi isimleri Hindistan futboluna kazandırırsan çok sevinirim..
    Katılıyorum.Aynı zamanda Deivid de Souza,Junichi İnamoto gibi oyuncularıda Hindistan Liginde görmek isteriz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ı-ıh serkan hayatta iş yapamaz bu takımla adam zamanında nasıl takımları harcadı, gelmiş bu hindilerin teknik direktörü olmuş, üstüne üstlük siz ondan başarı bekliyorsunuz; pühhh size

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by alperenash View Post
    Değişik bir deneyim
    bu arada son gönderdiğin resimde capacity 22.000 diyor.Oyunda 120.000?
    Hindistan araştırmacılarının oyuna verdiği önem.

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Hepimiz Mohun'luyuz...

Başarılar şimdiden eğlenceli bir kariyer olacak ligdeki diğer takımlar nasıl dişe diş bir mücadele mi olacak yoksa kapan götürecek mi?

Bu arada kısa bir arştırma yaptım derbi olarak kabul gören maçlar arasında "Mohun Bagan vs East Bengal" maçı var bu maçı dört gözle bekliyorum neler olacak.
    Evet, benim Bengal takımını almamam sadece renklerinden dolayı. Bir de Mohammedan diye bir takım olması lazım. Bu üçü 3 büyükler oluyor...

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Katılıyorum.Aynı zamanda Deivid de Souza,Junichi İnamoto gibi oyuncularıda Hindistan Liginde görmek isteriz
    Eray dediğin oyuncuları getirsem Hindistan yıkılır. Böyle yıldız oyuncuları çok istiyorlar burada.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hepimiz Mohun'luyuz...

Bu arada NFL de kullandığı stadyum Salt Lake Stadium 120.000 kişilik, kendi sahip olduğu Mohun Bagan Ground 30.000 kişiliktir. Mohun Bagan takımı iki ayrı saha kullanıyor.

Aynı zamanda en büyük rakiplerinden East Bengal takımı da Salt Lake Stadium'u kullanıyor, sanırım bu stadyum derbi maçlar için kullanılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Hepimiz Mohun'luyuz...

Aynı zamanda en büyük rakiplerinden East Bengal takımı da Salt Lake Stadium'u kullanıyor, sanırım bu stadyum derbi maçlar için kullanılıyor.

Çok güzel olmuş resim, teşekkürler.

Bu arada hazırlık maçlarına devam ediyoruz. Hindistan Bankasını 4-1'le geçtik. BEL takımıyla 2-2 berabere kaldık.

Hindistan Milli Takımlarını biz oluşturuyoruz adeta. Bakın tam 14 oyuncu verdik;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Abi ne demek ben hazırlarım bir şeyler daha kariyer devam ettiği sürece her türlü yardımı yaparım.

Bu arada kapıp götürebilirsin bu ligi ben araştırdım biraz seni zorlayacak rakipler iki tane zaten East Bengal ile Mohammedan Sporting takımları olacaktır.

Ama tedbirli olmakta fayda var Sporting Clube de Goa takımı da Sporting Lisbon'dan yararlanabilir gerçek hayatta pilot takımıymış oyunda da öyledir sanırım.

29 Temmuz 1911'de Mohun Bagan takımı ilk defa IFA Shield'i aldığı için o gün Mohun Bagan Günü olarak kutlanıyormuş.

Hindistan Ulusal Liginde Son 10 Yılın Sıralaması

Genç Mohunlular...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Kolay gelsin Serkan abi. Benim de aklıma buna benzer birşey gelmişti. Singapur'da oynamak
    Ama dedim çekik çekik gözler görecem 24 saat sonra yemekler falan zor iş.

Hindistan'ı sallayacaksın
    aman kardeş sakın deneme ben denedimde bi tane gombak united var gelene geçene çakıyu

başarılar sekopej
    I'm back...

insan stadin adina indiragandi falan koyar be bu hintliler hala mi somurge yahu..
    Basarilar sekopej tum turksportal.net senin yaninda takipciniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kulüp hakkında araştırmalara devam ediyorum şaşırtıcı bilgiler buldukça buraya ekleyeceğim.

Kulüp 15 Ağutos 1889 yılında kurulmuştur. Mohun Bagan takımı ilk defa bir yabancı takımı yenen Hindistan takımı olmuştur. 29 Temmuz 1911 günü yapılan IFA Shield Final maçında İngiliz Ordusu'nun takımı olan East Yorkshire Regiment'ı yenmiştir.

Evet arkadaşlar Genç Mohunlular atkılarımız siparişe verildi. Yakında teknik direktörümüz Serkan abi sizlere atkılarımızla poz verecek.

Genç Mohunlular...

omer-faruk-14 Misafir

Farklı deneyim, yepyeni heyecanlar demek. Bu arada benim bildiğim Hindistan'da Petro-Kimya da var ve Hindistan'ın en büyük takımı. Böyle değişik şeyleri denemeyi ben de severim. FM 2006'da Happy Valley ile Hong Kong'ta kariyer yapmıştım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çok değişik lig başarılar

ben cm4'de hindistan ligi oynamıştım..acayip zevkli bi lig..east bengali almıştım..
    ordan bi kaç oyuncu tavsiye ediyim sana hemen..
    deepak mondal,alvito d'cunha,mawsamtulanga..bunlar ligin en iyi oyuncularıydı..
    iyi eğlenceler..

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    aman kardeş sakın deneme ben denedimde bi tane gombak united var gelene geçene çakıyu
    Biz de gombak united'i alırız o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by puhu View Post
    ben cm4'de hindistan ligi oynamıştım..acayip zevkli bi lig..east bengali almıştım..
    ordan bi kaç oyuncu tavsiye ediyim sana hemen..
    deepak mondal,alvito d'cunha,mawsamtulanga..bunlar ligin en iyi oyuncularıydı..
    iyi eğlenceler..
    Bakacağım, teşekkürler...

Arkadaşlar başarı dileyen her arkadaştan alıntı yapmıyorum, şimdiden teşekkür ediyorum.

Bu arada Bursaspor isim öğrenebilir miyim? O kadar bilgiler koyuyorsun, sağolasın.

Hazırlık maçları sona erdi. Son hazırlık maçımızı evimizde sezon açılış törenimizle birlikte yaptık ve maçtan 3-0 galibiyetle ayrıldık.

Maçı 10.000 taraftar izledi. Maçın 2. yarısı başladığında sahaya bir inek girdi. Kimse dışarı çıkması için uğraşmıyor, ben kovalayacaktım, az kalsın linç ediliyordum.

İnek karnını doyurup çıkınca yarım saat sonra maça kaldığımız yerden devam ettik.

Resmi maçlar başlıyor, bakalım nasıl bir performans sergileyeceğiz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar Serkan Abi. İlginç bir seçim olmuş.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Abi benim ismim Oğuz Kağan

Ne demek abi bilgi paylaşıldıkça artar.

Evet abi tekrar başarılar, ligdeki performansını merakla bekliyorum.

Sayfa 21 / 41 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri