Sayfa 208 / 492 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
6,211 ile 6,240 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Chelsea 8 tane adamı naapcak orta sahada çok merak ediyorum.Hem şimdi de bayaa para ediyoken satabilirlerdi

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Tottenham'ın Capel teklifine Sevilla'dan ret!

İspanyol takımı Sevilla, eski teknik direktörü Juande Ramos yönetimindeki Tottenham Hotspur'un, genç yetenekleri Diego Capel için yaptığı teklifi reddetti.

Sevilla have rejected an offer from Tottenham for highly-rated winger Diego Capel, according to the Spanish club. (Ajansspor Dış Haberler Servisi)

20 yaşındaki oyuncunun kontratında, belirli bir ücretin karşılanması durumunda başka takımlarla transfer görüşmesi yapabileceğine dair bir madde bulunuyor.

Ancak bu madde sadece İspanyol takımları için geçerli ve Sevilla da eski teknik direktörleri Juande Ramos'un yönettiği Tottenham Hotspur'u bu maddeye dayanarak reddetme hakkına sahip.

Sevilla başkanı Jose Maria del Nido Endülüs ekibinin internet sitesine yaptığı açıklamada "Capel'in kontratında bulunan madde sadece İspanyol takımları için geçerli. Bundan daha aşağıda hiçbir teklif ile ilgili görüşme yapmayacağız. Tottenham daha iyi bir teklifte bulundu ancak cevabımız 'Hayır' oldu" dedi.

Sevilla'dan White Hart Lane için 2007 Ekim'inde ayrılan Ramos gelecek sezonun takımını kurmaya başladı ve bu doğrultuda 16.6 milyon puond karşılığında Hırvat orta saha oyuncusu Luca Modric'i ve Barcelonalı Giovani dos Santos'u renklerine bağladı.

ajansspor

capelin serbest kalma maddesi 15 milyon euro sadece ispanyol klüpleri için.fiyatın arttırılması bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Deco transferi kesinleştiğine göre bence Chelsea iyi bir paraya elinden çıkarsa iyi ederdi.Yoksa diğer sezon bedavaya gidecek..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sözleşmesi sene sonu bitiyorsa o da seneye Barca'ya gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lampard'ta kaldığına göre Chelsea orta saha elemanlarından birisi gidecek.Deco Scolari yönetimindeki Chelsea'de başarılı olacaktır diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ronaldo Real'e gitmek istiyor Ferguson gözünü 4 açmalı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Orta sahada bir sürü oyuncu oldu Lampard gitseydi iyi olurdu hem para gelirdi hemde orta saha azalırdı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

12 milyon dolar mı?Millet para saçıyor yan
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Chelseanın makalele gibi isimleri yollaması gerek artık

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default De Ridder Wigan'da

İngiliz ekibi Birmingham'ın küme düşmesinin ardından kulübüyle yollarını ayıran Hollandalı kanat oyuncusu Daniel de Ridder, bir başka İngiliz ekibi Wigan Athletic'e transfer oldu. Bir yıl önce şu anki Wigan Teknik Direktörü Steve Bruce tarafından Birmingham'a transfer edilen 24 yaşındaki Hollandalı oyuncu De Ridder, Birmingham küme düştükten sonra teknik direktörünü takip etti ve Wigan'la sözleşme imzaladı. Bu arada, Bruce, Wigan'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Ridder'ın transferinden dolayı çok mutlu olduğunu açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kaliteli transfer umarım verdiğine değer

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

en az ronaldinho kadar iyi ama onu geçermi bilemiyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

RonaLdinho oLması için daha çok çaLışması gerek.Ama Manu da Fergusonun eLLerinde ondan da iyi oLabiLme ihtimaLi var...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ztn kontratı 2009 bitiyor... 31yaşında serbeset kalıcak ben onun yerinde olsam kabul ederdim... Bu yaştan sonra yeni heyecan aramaya gerek yok...

Çok iyi bir oyuncu ama 12m$ braz fazla bence...

Del Piero_10 Misafir

Copa America'daki silik performansıyla yeni Robinho gibi görünüyor.

Rüzgarlı havalarda oynatılmamalı bence.

Del Piero_10 Misafir

Robben-Real Madrid
    Malouda-Chelsea

Lyon tarafından 25 milyon euro isteniliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    Manchester'ın genç oyuncuları bu kadar yüksek bonservis bedeliyle transfer etmesini hep taktir etmişimdir..Cristiano Ronaldo,W.Rooney ve şimdi yeni Ronaldinho olarak gösterilen Anderson..Harika işler yapıyor yönetim ve Alex Ferguson..
    yönetim? manchesterda yönetim yokki :P herseyi fergusona devretmisler.. adam istedigi oyuncuyu istedigi fiyata aliyor kimse karsi cikmiyor.

Çok yararlı olacak ManU için bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Ronaldinho olucağı yoksa bile Manchester United'de yaparlar.İyi transfer...

Quote Originally Posted by dick View Post
    İan Wright -Henry rekorunu kırmadan önce Arsenal tarihinin en golcü oyuncusuydu,Shaun Wright-Philips'in babasıdır aynı zamanda- satıldı Wenger tarafından,yine bu tarz tartışmalar çıktı,Anelka'yı buldu PSG'den 500.000 pound'a alıp 20 küsür milyon pound'a sattı,o da gidince nolacak şimdi dediler Henry'i aldı takıma,Vieria'yı sattı Arsenal ortasahası bir daha kendine gelemez dendi Fabregas'ı buldu,er ya da geç Henry'nin de boşluğu kapatır Wenger,zaten altyapıda Bendtner ve Vela gelecek yıllara damgasına vurabilecek potansiyele sahip,bir tane dünya çapında golcü -top cambazı değil golcü- lazım şu an takıma,ben şahsen Huntelaar'ın gelmesini istiyorum
    kesinlikle katılıyorum wengerin gözlemcileri çok iyi belki hemen şimdi olmaz ama bir genç bulup 3 sene sonra çok kaliteli bir oyuncu görebiliriz

valla helal olsun Liverpool a nadiren doğrudürüst transfer yapıyolar bu da onlardan biri son zamanlarda

manchester bu sene çok güzel transferler yaptı nani anderson manchesteri bu sene ligde kimse tutamaz

Henry nin yerini çok az kişi doldurur anca Fernando Torres dick'in dediği gibi Klaas-Jan Huntelaar da olabilir ama geleceğe mi yatırım yapcaklar yoksa tecrübeli mi alcaklar ona bağlı bi de Baptista çok gereksiz bir transfer oldu.

bi de Palacio Barça'ya gider bence Gudjohnsen,Giuly falan gidio çünkü Ezquerro'yu bilmiyorum da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dick View Post
    İan Wright -Henry rekorunu kırmadan önce Arsenal tarihinin en golcü oyuncusuydu,Shaun Wright-Philips'in babasıdır aynı zamanda- satıldı Wenger tarafından,yine bu tarz tartışmalar çıktı,Anelka'yı buldu PSG'den 500.000 pound'a alıp 20 küsür milyon pound'a sattı,o da gidince nolacak şimdi dediler Henry'i aldı takıma,Vieria'yı sattı Arsenal ortasahası bir daha kendine gelemez dendi Fabregas'ı buldu,er ya da geç Henry'nin de boşluğu kapatır Wenger,zaten altyapıda Bendtner ve Vela gelecek yıllara damgasına vurabilecek potansiyele sahip,bir tane dünya çapında golcü -top cambazı değil golcü- lazım şu an takıma,ben şahsen Huntelaar'ın gelmesini istiyorum
    Çok haklısın dick.

Bence Wenger, yine kimsenin tahmin edemeyeceği bir oyuncu çıkaracak.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

ne sanıyo bu adam kendini ya? sırf artislik yani kabiliyetliyim elimde de müthiş kadro var diye salla dur ne güzel . ManUtd yerine bu sene de şampiyon olsalardı ya? Önemli olan lig FA Carling falan tamam ii hoşta ee abi lig nerde?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Eduardo Arsenal'de

arkadaşlar arsenal ın sitesinde geziyorudum az önce baktım biraz okudum.arsenal dinamo zagreb ten eduardo yu transfer etmiş.hırvatistin milli takımında çok iyi oynayan birisi.baktım emin olmak için wikipedia dan arsenal in kadrosuna eduardonun ismi geçiyordu.4 yıllık sözleşme için anlaşmışlar.ayrıntıları daha sonra belli olur.ama kesinlikle arsenal e transfer oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

FM'de gayet iyi bir oyuncu.Bir yıldız daha kaçırdık elimizden.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    FM'de gayet iyi bir oyuncu.Bir yıldız daha kaçırdık elimizden.
    aynen katılıyorum

arsenal yeni bir henry peşinde koşuyor anlaşılan
    I'm back...

Ajax ın altyapısına döndü Arsenal... Ne yapıyolar yahu büyük takım kimliğini kaybediyor git gide...

Mesaj Yetkileri