Chelsea 8 tane adamı naapcak orta sahada çok merak ediyorum.Hem şimdi de bayaa para ediyoken satabilirlerdi
Chelsea 8 tane adamı naapcak orta sahada çok merak ediyorum.Hem şimdi de bayaa para ediyoken satabilirlerdi
İspanyol takımı Sevilla, eski teknik direktörü Juande Ramos yönetimindeki Tottenham Hotspur'un, genç yetenekleri Diego Capel için yaptığı teklifi reddetti.
Sevilla have rejected an offer from Tottenham for highly-rated winger Diego Capel, according to the Spanish club. (Ajansspor Dış Haberler Servisi)
20 yaşındaki oyuncunun kontratında, belirli bir ücretin karşılanması durumunda başka takımlarla transfer görüşmesi yapabileceğine dair bir madde bulunuyor.
Ancak bu madde sadece İspanyol takımları için geçerli ve Sevilla da eski teknik direktörleri Juande Ramos'un yönettiği Tottenham Hotspur'u bu maddeye dayanarak reddetme hakkına sahip.
Sevilla başkanı Jose Maria del Nido Endülüs ekibinin internet sitesine yaptığı açıklamada "Capel'in kontratında bulunan madde sadece İspanyol takımları için geçerli. Bundan daha aşağıda hiçbir teklif ile ilgili görüşme yapmayacağız. Tottenham daha iyi bir teklifte bulundu ancak cevabımız 'Hayır' oldu" dedi.
Sevilla'dan White Hart Lane için 2007 Ekim'inde ayrılan Ramos gelecek sezonun takımını kurmaya başladı ve bu doğrultuda 16.6 milyon puond karşılığında Hırvat orta saha oyuncusu Luca Modric'i ve Barcelonalı Giovani dos Santos'u renklerine bağladı.
ajansspor
capelin serbest kalma maddesi 15 milyon euro sadece ispanyol klüpleri için.fiyatın arttırılması bekleniyor.
Deco transferi kesinleştiğine göre bence Chelsea iyi bir paraya elinden çıkarsa iyi ederdi.Yoksa diğer sezon bedavaya gidecek..
So what?
Saike
Sözleşmesi sene sonu bitiyorsa o da seneye Barca'ya gider.
Lampard'ta kaldığına göre Chelsea orta saha elemanlarından birisi gidecek.Deco Scolari yönetimindeki Chelsea'de başarılı olacaktır diye düşünüyorum.
So what?
Saike
Ronaldo Real'e gitmek istiyor Ferguson gözünü 4 açmalı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Orta sahada bir sürü oyuncu oldu Lampard gitseydi iyi olurdu hem para gelirdi hemde orta saha azalırdı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
12 milyon dolar mı?Millet para saçıyor yan
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Chelseanın makalele gibi isimleri yollaması gerek artık
İngiliz ekibi Birmingham'ın küme düşmesinin ardından kulübüyle yollarını ayıran Hollandalı kanat oyuncusu Daniel de Ridder, bir başka İngiliz ekibi Wigan Athletic'e transfer oldu. Bir yıl önce şu anki Wigan Teknik Direktörü Steve Bruce tarafından Birmingham'a transfer edilen 24 yaşındaki Hollandalı oyuncu De Ridder, Birmingham küme düştükten sonra teknik direktörünü takip etti ve Wigan'la sözleşme imzaladı. Bu arada, Bruce, Wigan'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Ridder'ın transferinden dolayı çok mutlu olduğunu açıkladı.
kaliteli transfer umarım verdiğine değer
en az ronaldinho kadar iyi ama onu geçermi bilemiyorum
RonaLdinho oLması için daha çok çaLışması gerek.Ama Manu da Fergusonun eLLerinde ondan da iyi oLabiLme ihtimaLi var...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ztn kontratı 2009 bitiyor... 31yaşında serbeset kalıcak ben onun yerinde olsam kabul ederdim... Bu yaştan sonra yeni heyecan aramaya gerek yok...
Çok iyi bir oyuncu ama 12m$ braz fazla bence...
Copa America'daki silik performansıyla yeni Robinho gibi görünüyor.
Rüzgarlı havalarda oynatılmamalı bence.
Robben-Real Madrid
Malouda-Chelsea
Lyon tarafından 25 milyon euro isteniliyor.
Çok yararlı olacak ManU için bence.
Ronaldinho olucağı yoksa bile Manchester United'de yaparlar.İyi transfer...
valla helal olsun Liverpool a nadiren doğrudürüst transfer yapıyolar bu da onlardan biri son zamanlarda
manchester bu sene çok güzel transferler yaptı nani anderson manchesteri bu sene ligde kimse tutamaz
Henry nin yerini çok az kişi doldurur anca Fernando Torres dick'in dediği gibi Klaas-Jan Huntelaar da olabilir ama geleceğe mi yatırım yapcaklar yoksa tecrübeli mi alcaklar ona bağlı bi de Baptista çok gereksiz bir transfer oldu.
bi de Palacio Barça'ya gider bence Gudjohnsen,Giuly falan gidio çünkü Ezquerro'yu bilmiyorum da
ne sanıyo bu adam kendini ya? sırf artislik yani kabiliyetliyim elimde de müthiş kadro var diye salla dur ne güzel . ManUtd yerine bu sene de şampiyon olsalardı ya? Önemli olan lig FA Carling falan tamam ii hoşta ee abi lig nerde?
arkadaşlar arsenal ın sitesinde geziyorudum az önce baktım biraz okudum.arsenal dinamo zagreb ten eduardo yu transfer etmiş.hırvatistin milli takımında çok iyi oynayan birisi.baktım emin olmak için wikipedia dan arsenal in kadrosuna eduardonun ismi geçiyordu.4 yıllık sözleşme için anlaşmışlar.ayrıntıları daha sonra belli olur.ama kesinlikle arsenal e transfer oldu.
FM'de gayet iyi bir oyuncu.Bir yıldız daha kaçırdık elimizden.![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ajax ın altyapısına döndü Arsenal... Ne yapıyolar yahu büyük takım kimliğini kaybediyor git gide...