90.000 kişilik stadları görmüş biri için 25.000 (22.000) kişinin önünde oynayacak demek biraz komik oluyor.
90.000 kişilik stadları görmüş biri için 25.000 (22.000) kişinin önünde oynayacak demek biraz komik oluyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yeterince açık değil mi ? Yok açık değilde ısrar ediyorsan söyleyelim. Kendi takım taraftarından 20.000 kişiyi,200.000 kişiden daha iyi olduğunu söylemen normal. Ankara Demirspor'un taraftarı da çıkar der ki bizim 10 kişimiz 100.000 kişiye bedel. O misal.Lafla olmuyor yani. Daha açığı kalmadı elimizde.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
O mantığa göre Galatasaray'ı Samiyen'de yenen takımın taraftarından 2 bin kişi 22 bin kişiye bedel böyle mi oluyor ?
Lincoln'ün Fenerbahçe'yi sevmesini kimse bekleyemez,Carlos'un da Galatasaray'ı sevmesini kimse bekleyemez. Espriyi bile Carlos'a karşı koz olarak kullanmak isteyenler var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yarmak mı? Hadi Gerets'i anladık Mondragon'un kafası yarıldıda benmi görmedim yada bandajla çıktı benmi farketmedim ? Hadi başı yaralanır, çizilir geçer. Siz ne yaptınız saha harp alanı gibiydi ve Deivid'in gözüne gelen yabancı madde adamın gözünü çıkarsaydı ne olacaktı ? Hala bizim ve sizin stadınızdaki olayları mukayese ediyorsunuz? Yoldan geçene sorsan cevabını tahmin edersin, ama siz hala bizim statta kalmışsınız.
Tartışmayı kesin 5 sayfa boyunca tartışmışsınız zaten buna tartışmak denirse.
Sizin nasıl maç seyrettiğinizi anlamıyorum.Deivid kafasına yedi su şişesini
Ayrıca Mondragon'un kafası yarılmadı.Kafası yarılan Ümit Karan.Eric Gerets'in kaşının üstü.Mondragon'a da ses bombası atıldı.
Senin dediğin Deivid'in gözünü çıkarsaydı olayı,Eric Gerets için geçerli