carlos eski yildiz he ? bir yasima daha girdim![]()
carlos eski yildiz he ? bir yasima daha girdim![]()
Ertuğrul bencesmileyini koymasan iyi olurdu.Şimdi espri olarak algılayıp onada tartışma çıkaranlar olur.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Heralde sahaya su şişesi atmazdım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya herkese gore oyledır besıktaslılara sorsan onların 35 bın kısısıde dıgerlerının 200 bınıne bedeldır nolacak sımdı o zaman onlara karsı da carlos futbol oynamasın.
Denızlıspora soralım onların 20 bin kişiside 200 000 e bedel carlos denizliye karşıda oynamasın ohh ne ala valla sevdim bu işi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
katılıyorum. Ayrıca Carlos CL de almış bir adam dünya kupası da almış bir adam yani anlayacağınız kupa almak carlosta normal bişey
Ben bu konuda Galatasaraylı arkadaşları haklı buluyorum.R.Carlosun gerginlik yaratmasına hiç gerek yoktu.Fenerli arkadaşlar buna yine kıskançlık falan diyeceklerdir ama R.Carlos bana göre de eski bir yıldız.Ama mesela Kezman yıldız,Appiah ve Alez yıldız.Anelka ve Ortega da yıldızdı ama Carlosun devri bana göre geçti artık.Tartışma çıkmasını istemiyorum bunlar benim görüşüm lig başlayınca görcez.
Ali Sami Yen Yorumları ...
Tuttospor (Ünlü İtalyan Gazetesi):"Yine Cehenneme Gidiyoruz"
Maldini: (İtalyanların Efsane Oyuncusu) "Kimse Beni Burda 25.000 Kişinin Olduğuna İnandıramaz ..."
TF1 fransiz tv:" Paris Ali Sami Yen Cehenneminden Nasıl Çıkacak ..."
Edgar Davids(Ünlü Hollandalı Futbolcu) :"Bizde Böyle Taraftar Olsa Hiçbir Takım Karşımızda Duramaz ..."
Berliner Morgenpost :"Futbolun Sadece Futbol Olmadigini Ali Sami Yen Stadında Anladım ..."
Basın Toplantısında Bir İngiliz Gazeteci:"Bir İngilizin En Son İsteyeceği Şey Ali Sami Yen'de Maç Yapmaktır ..."
![]()
Var mı daha fazlasını isteyen?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Yarmak mı? Hadi Gerets'i anladık Mondragon'un kafası yarıldıda benmi görmedim yada bandajla çıktı benmi farketmedim ? Hadi başı yaralanır, çizilir geçer. Siz ne yaptınız saha harp alanı gibiydi ve Deivid'in gözüne gelen yabancı madde adamın gözünü çıkarsaydı ne olacaktı ? Hala bizim ve sizin stadınızdaki olayları mukayese ediyorsunuz? Yoldan geçene sorsan cevabını tahmin edersin, ama siz hala bizim statta kalmışsınız.
Tartışmayı kesin 5 sayfa boyunca tartışmışsınız zaten buna tartışmak denirse.
Bunlar Reklam Kokan Hareketler Roberto![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Sizin nasıl maç seyrettiğinizi anlamıyorum.Deivid kafasına yedi su şişesini
Ayrıca Mondragon'un kafası yarılmadı.Kafası yarılan Ümit Karan.Eric Gerets'in kaşının üstü.Mondragon'a da ses bombası atıldı.
Senin dediğin Deivid'in gözünü çıkarsaydı olayı,Eric Gerets için geçerli