Benim oynadigim bir oyunda (GS ile baslamadim) Arda 2015 yilinda Arsenal'in iyi bir oyuncusu.
Arda tipik bir kanat oyuncusu degil cunku suratli bir oyuncu degil. Bu nedenle kendisine tipik bir kanat oyuncusuna yapacaginiz gibi kanattan kos, orta yap, gol olsun derseniz Arda iyi performans gosteremez. Ayrica not edeyim ki ilk sezonda Arda'nin 6 gol 15 asist'lik bir performansini gozlemleme sansi buldum. Yani oyuncunun form seviyesi oyuncunun kendisi kadar, onu yoneten siz menajer ile de ilgili.
7.0.2 yamasinda bu iki oyuncu da Turkiye liglerinde yildiz olabilecek seviyede.Erkan Ferin 3 sezon oynamama ragmen hala bekledigim duzeyde degil bana kalirsa degisilmez oyuncularimizdan biri olacak.
Ayni sekilde Aydinda biraz daha iyi olabilirdi.
Takimlarin finansal durumlari kontrol edilecek ve tekrar duzenleyip FM 2008'e yetistirmeye calisacagiz ama simdilik herhangi bir soz yok.Oyunda Fenerbahce almis basini gidiyor. Oynadigim ilk sezon benim 15 puan onumde bitirdi ligi... Ve 17.5 milyon dolara Gokhan Unali aldi... Bu biraz abarti degil mi ? Aziz Yildirim tas catlasa 7 milyon dolar verir Gokhana.
Tam bakmadim fakat Galatasaray gayrimenkul olarak dunyanin en zengin kuluplerinden biri. Florya,Riva,Seyrantepe....
Seyrantepe: Kazma atilsin eklenir.Seyrantepe projesi bildiginiz uzere imzalandi ve resmi olarak artik yeni stamiz yapilacak.
Florya ise Turkiyenin degil dunyanin en guzel antreman sahasi bence.
Florya: Abartmayalim.

Alıntılı Yanıtla