Turkiye sartlari altinda degerlendiriyorum siz bana gelmis Beckham i ornek veriyorsunuz. Ergun,Cihan,Orhan Ak,Sabri,Hasan sasi gormesek inandiracaksiniz beni Ardanin kotu orta actigina..

Dunya capinda degerlendirirsek cok yetersiz ortalari fakat Turkiyede yaptigi asistlerin bircogu yaptigi ortalardir. Krala,Umite attirdigi goller hala aklimda, ustelik en formda doneminde uzun sureli sakatlik gecirdi ona ragmen ligin en cok asist yapan oyuncular siralamasinda ilk 5de bitirdi.... Oyuna baktigimda ise Ardanin 23 macta 2 asist 1 gol attigini 6,43 ortalama ile oynadigini goruyorum. Gecen seneye oranla bu istatistikler felaket. Yada ben Ardayi yonetmeyi bilmiyorum, eger siz iyi yonetiyorsaniz lafim yok.

Tam bakmadim fakat Galatasaray gayrimenkul olarak dunyanin en zengin kuluplerinden biri. Florya,Riva,Seyrantepe....

Seyrantepe projesi bildiginiz uzere imzalandi ve resmi olarak artik yeni stamiz yapilacak.
Florya ise Turkiyenin degil dunyanin en guzel antreman sahasi bence.
Bakmadim ama demistim....

Simdi baktim...

Real madrid Yuksek Antreman tesisleri
Galatasaray Yuksek Antreman tesisleri
BJK Nevzat Demir tesisleride Yuksek antreman tesisleri..

Elestirimi degistiriyorum.

Florya Metin Oktay tesisleri ile Nevzat Demir tesislerinin bir tutulmamasi gerektigini dusunuyorum.

Oghuse @

Riva yi gordun mu
Floryayi gordun mu
Rivaya yabanci sirketler kac milyon dolar sunuyor biliyormusun
Florya buna gore kac olmali sence

Bunlari cevaplandirdiktan sorna bana verecegin cevabi bir kez daha dusun.... Senden daha iyi bildigimi dusunuyorum.