Kulupten yapılan Açıklama.....

Burak Denizli'yi renklerimize bağladık. Giresunspor'un forveti Burak Denizli'yi renklerimize bağladık.Mustafa Tuncel, imza töreninde yaptığı açıklamada, Adana Demirspor'u hedefe taşıyacak en önemli etkenlerden biri olan teknik direktör sorununu giderdikten sonra, oyuncu kadrosundaki eksiklikleri tamamlama yönünde adımlar atmaya başladıklarını söyledi. Tuncel, futbolun takım oyunu olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu: ''Kulüplerdeki futbolcular kadar yöneticiler de takım ruhu ile hareket edilmesi halinde başarılı oluyor. Yönetici, teknik direktör ve futbolcular uyum halinde olursa başarısız olunması söz konusu değil. Tek başına yıldız futbolcu anlayışı artık geride kaldı. Çalışmalarımızı bu düşünceler içerisinde gerçekleştiriyoruz.''
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adana'lı İlker Demirspor'da... Antalyaspor’un Adanalı kalecisi İlker Avcıbay’ı mavi-lacivertli renklere bağladık.Transfer komitesinin uzun süre görüştüğü Kaleci İlker, aileden Adana Demirsporlu olduğunu belirterek, “2. Lig A Gurubu takımları günlerden beri beni istiyordu. Ancak Adanalı ve Adana Demirsporlu olmam beni bu renklere yöneltti. Adana Demirspor’da 4. şampiyonluğumu yaşamak istiyorum” dedi.