Nevzat Demir tesislerinin avrupa capinda ilk 5te oldugunu bilmiyordum o kadar iyi oldugunu bilmiyordum.

Turk sporunu cok yakindan takip eden objektif birine sorarsaniz Florya mi Nevzat Demir mi diye daha aciklayici cevap verilmis olur.

Dusuncelerimi fanatik bir olgu uzerinede dayatmis olabilirim, fakat Floryanin Dunyada esi benzerine az rastlanir dusuncesindeyim.

Bu arada konuyla alakasiz olacak fakat ozel mesajlada olabilir Ardayi nasil boyle iyi oynattigini anlatabilirmisin... Ara pasi diye birsey oldugunu gormuyorum oyunda, ben mi bilmiyorum yoksa..

Yeni transferler Lincoln, Linderoth,Baris ozbek,Serkan,Orkun ve Servetin degerlendirmesinide burada mi yapacagiz acaba FM08 icin...

Schalke ve Kopenhag takimlarinin new user i olarak gercekte aldigimiz fiyatlara tum oyuncularimizi transfer ettim. Lincoln gelmek istemedi gereksiz yere ceza verdim anlasmak zorunda kaldi.

Suanda Servet form duzeyiyle Tomasi ve Emre Asigi geride birakti Song ile defansi olusturuyor. FM Bouzidi cok kotu yapmis ilk sezonda yolladim.
Barisa ise fazla sans vermedim hep yerinde sekiyor.
Lincoln bekleneni veremedi bende, Linderothun free kickleri Lincoln u gecti. Ve fayda olarak Linderoth takima cok daha fazla sagliyor.

2010 yilina kadar geldim, bu zamana kadar gozlemlediklerimi soyledim.
Lincoln u satmayi yerine daha iyi bir adam almayi dusunuyorum. (İnsallah böyle hayal kırıklıgı yaratmaZ)