1. ve 2. gerçekten güzel.. Diğerleri biraz ilginç olmuş..
1. ve 2. gerçekten güzel.. Diğerleri biraz ilginç olmuş..
1 ve 2 dışındakiler çocukça olmuş..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
1,2 ve 3ü beğendim diğerlerin çizimi kötü olmuş sadece
bunlar sadece dizayn diiL mi..
qeçekde de diiL.![]()
1.ci ve 2.ci güzel.
5 i beyendim
İkinci forma çok güzel.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İnşallah bu tarz formalar yapılır, hayal kırıklığı yaşamayız.
Yeni formaların ne zaman tanıtılacağı konusunda bir bilgisi olan var mı?
en baştaki forma süper bide alexin taşıdığı forma dehşet tek kelimeyle süper
Alex'in taşıdığı ,4.sıradaki cubuklu lacivert ve 5. sıradaki formalar harika...!
bence tasarım güzel.........
Turkuaz çok beğendim. Ama bu formalarda ki imzası olan kişi Fenerbahçe Taraftar sitesinde üye olan bir arkadaş gene geçen yılki gibi hazırlamış tebrikler.
![]()
![]()
Bunlar nasıl dostlar.
1 ve 3 hoş olmuş.. 2. formadaki üstteki beyazlık bozmuş işi...
F.Bahçe'nin yeni formaları hazır
Fenerbahçe'de yeni sezon takımın giyeceği formaların büyük ölçüde hazır olduğu bildirildi. Yönetimin sır gibi sakladığı yeni formalardan, Avrupa'da giyilecek olan mavi formanın, Brezilya formasına benzediği öğrenildi. Bir F.Bahçe klasiği olan çubuklu formanın ise şu aşamada yeni koleksiyonda yer almadığı gelen haberler arasında. Yönetim yeni formaların satışından büyük gelir bekliyor.
05.07.2007
Kaynak : Sabah
Çubuklu forma bizim klasiğimiz.İnşallah kaldırmamışlardır tasarımdan.Avrupada giyilecek olan mavi formayı çok merak ettim
Cubuklu forma mukemmel olmuş ellerine saglık
Fenerbahçenin şu ana kadar hazırlanmış formalarında çubuklu forma yokmuş...
İlk baştaki Marsilya forması herhalde![]()
Çubuklu formanın olmaması beni sevindirdi.Nedense ben çubukludan bıktım.Kesin alacağım 3 numaralı r.carlos formasını.Bir an önce çıksın
Çubuklu formanın olmaması imkansız gibi bir şey, 1907'den beri olan çubuklu asla değiştirilmez veya kaldırılmaz.
Çubuklu ana forma olur, ona alternatif formalar oluşturulur, mavi, sarı, lacivert, beyaz gibi...
bence cubuklu klasik cokta yakısıyor oyuncularımıza fakat gozlerımızınde seyır zevkıne ıhtıyacı var dıye dusunuyorum..cubuklu forma dizaynına gorsellık katacak bır calısma yapılabılır..
Çubuklu forma olmazsa bu sene Fenerium'a uğramam.O çubukların rakiplerde çok anısı vardır![]()
Cubuklunun olmamasi kötü olmus... neyse.. hayirlisi..umarim yeni formalar birseye benzer, gecen seneki formalari hic begenmemistim..
Andriy kardes, cubukludan bikmissin ama avatarin senden bikmamis![]()
![]()
Arkadaşlar ben forumunuza yeni üye oldum. Fenerbahçemiz herkesinde bildiği gibi geçen 100 yıl boyunca neredeyse her sezon aralıksız olarak çubuklu forma giymektedir. Bence artık bunun değişmesi lazım çünkü zaten bana göre çubuklu fenere özel bir şey değil sonuçta Bocanın şeritli Celticin enine çizgili formalarını gördüğümüzde aklımıza direk bu takımlar geliyor. Fakat çubuklu forma böyle değil günümüzde bir çok takım(Barcelona, İnter, Milan, Juventus, Newcastle, Leverkusen...) yıllardır 1. forma olarak çubukluyu tercih ediyor. Bence artık değişimin vakti geldi. Fenerbahçemiz bence bundan sonra ismine yakışır şekilde "SARI KANARYALAR" iç saha maçlarına sarı formayla çıkmalıdır ve artık bu forma uzun süre bu asil takımı temsil etmelidir nasıl ki liverpool tarihten beri lakapları kırmızılar olduğu içiin kıpkırmızı formayla mücadele etmektedir.
Ben de bu forumdaki tüm arkadaşlar gibi formaları heycanla bekliyorum ve her gün FENERİUMu arıyorum.Formalar 1 Ağustota satıştaymış. Yani buda 2 üç gün önce tanıtılacak demek. Formalar çıkar çıkmaz 2 tanesini alıcam alıcam zaten kombinemi de aldım.
Benim yeni sezonda kanaryaların üstünde görmek istediğim formalar:
1)İç Saha ve Şampiyonlar Ligi maçları:Sarı forma, Lacivert şort
2)Dış Saha:Beyaz forma, beyaz şort
3)Alternatif Forma:Turkuaz forma, lacivert veya turkuaz şort
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img393.imageshack.us/img393/4687/fb0708jq7.png
http://img472.imageshack.us/img472/6012/fb07085ky5.jpg
işte bnm istediğim formalar bunlardır eger tasarımlar bunlara yakın olursa o zaman seneye herşeyimizle dört dörtlük başlarız.