ben de israrci olmicam artik uclu defansta onerilerini mutlaka uygulayacagim saol.Valla 4-3-3 önermem çok ama 4-3-1-2 yapabilirsin. İlla 3'lü defans dersen 3-3-1-3. 3-1-3-3 çok iyidir.
saolasin bilader. benim amacim ingiliz futboluna yenilik getirmek ondan yenilik ariyom yoksa ingilizlere de 4-4-2 ye de ingiliz futboluna da gicigim4-4-2 oyna... En iyi taktik... Başarılar...
hatta bunca yillik cm fm ciyim hic ingiltere de kariyer acmamistim.
Kahrolsun ingiliz futbolu.
ozyyy19 kardes saolasin siz yprumlarinizla guc verdiginiz surece zafer cigliklarini size farkli roportajlara aktarmaya devam ederim ben. bu arada izmirliyiz goztepeliyiz. TASTAMAM 35hocam uslubuna,roportajlara hasta kaldım... ama belli ediosun izmirlisin.. havası suyu bide insanı bambaskadr izmirimin(guzel bayan arkadaslarıda unutmamak lazım) kariyerinde de basarılar oyunbaz agacların zafer cıglıklarını duymak için sabırsızlıkla beklioz sole robinede sekil yapmasın biraz para versinde takım eski gunlere donsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
03/01/2008 persembe saat 18:50
Robin: Ozgur naber kanka yilbasi partisinden beri yoksun ne oldu transfer sezonun acildi yine kimin pesindesin.
Ozgur: Dogru bildin badi. Simdi topculari topladim transfer icin istedikleri birileri var mi diye sordum fikir alayim dedim.
Robin: Iyi yapmisin performansi da artar hem kadronun. Olum su gavilan transferi nedir bi anlatsana bana. Ne cakal adamsin olum sen ya. Adamin non-promotion release i aktif degilmiydi hem de 0 euroydu sen onu satmisin 1.1 milyon euro ya westham a.
Ozgur: Hatirlatma bana o mevzuyu robin simdi gider kulubu basarim cok sinirleniyom. Aga bak ben bu gavilandan bekledigim performansi alamiyodum ya hem de dedigin gibi release i aktif ti. Dedim ben bu klupte durmaz. Zaten iki aydir takip ediyodum ben bunu mangal partilerinde hic bana abi ne olcak benim bu release olayi bana teklif var falan da demiyodu.
Robin: eee. tamam da niye sinirleniyon klubu bascak kadar.
Ozgur: olum bak kimse bilmiyo olayin aslini dur anlatiyom... ne diyodum ben .. ha. bu hic acik etmiyo bizim ruud espen e bi aazini ara dedim bunun. ruud ne dedi biliyon mu bu diego `abi hic teklif yok zaten mangal hesabi takiliyoz ortam guzel simdilik rahatim iyi benim teklif de gelirsen zaten belese giderim istedigim yere` diyomus. Sen misin bunu diyen. Ona 3 defa kontrat teklifi yaptim 3 senelik release i olmayan kabul etmedi. Piyasayi arastirdim release in aktif olma mevzuuna uyanan da yok aga gazetecilerle toplanti yaptim dedim bu diego top mop oynamiyo satacam herhalde. Ardinda da butun klublere duyurdum diego gavilan 1.3 milyon dan satiliktir diye.
Robin: Vay anasini kumpanyaya bak. ee sonra daha anlatmadin neye sinirlendigini.
Ozgur: olum bu baskan olcak kevin..
Robin: Olum baskan nigel doughty di kariyerin basinda oyle yazdin ya.
Nerden cikti bu kevin
Ozgur: olum ben internetten bakip oyle yazdiydim. Benim oyun 7.0.0 oldugu icin guncellenmemis. Bende Kevin morgan baskan. Milleti yanlis bilgilendirmeyelim. Sen deistirme mevzuyu. Kevin olcak baskan atladi west ham in teklifi 1.1 milyon euro. Dedim ayni doudin transferindeki gibi olacak ucuza gidecek adam. Ben bi offer daha caktim kluplere diego 2.5 milyon euro dan satiliktir diye watfordu, leedsi, anderletchi kuyruga girdik 2.1 milyon veriyolar. Ama tabi bu bizim diego maas mevzuundan west ham a gitti baskan bana sormadan satmis. Bi de bana gelmis ` Kanka 1.1 milyona kakaladim diego yu west ham al doya doya harca` diyo. Aldim 1.1 milyon euroyu suratina firlattim kevin in anlattim mevzuyu. Bilmiyodum etmiyodum virt zirt dedi. Aradaki farki istedim transfer butcesi bakalim dedi yonetim kuruluyla konusmam lazim diyo. Ben de ulan ........
Robin: Dur olum ne diyon biri duyacak baskan olum adam yavas sakin ol.
Ozgur: olur be bilader ben dedim transferi bana birak bak totenham dan 3.5 milyonluk hossam ghali diye bi adam var onu belese getirdim. Adam klubu isyan ettirmis ben artik nottingham gidecem mangal partisine katilacam diye klub ten telefon actilar alin bu adami para da istemez takimda huzur birakmadi dediler.
Robin: Hadi yaa..
Ozgur: olum sen de mangal dan basini kaldirip kuluple ilgilen biraz ne oldu sherwood platformu hani zenginden alip nottingham forest a vercektiniz. Turkiyeden arkadaslarda para vermiyolarsa ugrasma gel burda goztepeyi kurtar diyolar.
Robin: Seyy. kem kum. Sucuk yer misin bak afyondan getirttim.
Ozgur: tamam robin tamam ben aldim cevabimi. Simdi forest tv ye gidiyom devre 2007 nin degerlendirmesini yapacam sonra ayrica konusuruz bunlara sana afiyet olsun.
![]()