1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: We are the best Nottingham Forest

Hybrid View

valla biader ne desem bos sende harbiden yetenk var senin su kariyer hikayelerini kitap yapıp basssak cok buyuk para kazanırız ondan sonra hergun kordonda mangal yaparız benden sana solemesi yapalım bu işi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide aga aklıma takılan bi soru var ben gidip gelip pc yi kapatıom acıom bi oyuna giriom cıkıom ne zaman baksam burdasın gunde kac saat pc basındasın merak ediom valla yanlıs anlama sakın sırf merakımdan

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    valla biader ne desem bos sende harbiden yetenk var senin su kariyer hikayelerini kitap yapıp basssak cok buyuk para kazanırız ondan sonra hergun kordonda mangal yaparız benden sana solemesi yapalım bu işi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide aga aklıma takılan bi soru var ben gidip gelip pc yi kapatıom acıom bi oyuna giriom cıkıom ne zaman baksam burdasın gunde kac saat pc basındasın merak ediom valla yanlıs anlama sakın sırf merakımdan
    Dusuncelerin icin saol bilader. Ayak alcida bir haftadir evdeyim. 3 gundur de yiyom oynuyom uyuyom..bu haftasonuna kadar boyle gider herhalde..

====HERKESI SOK EDECEK GELISME BURADA==========

Arkadaslar ben her kariyerimde kalecilere ayri onem veririm. Kalecilerin idmanlarina ozellikle dikkat ederim. Hep genc kalecileri oynatirim 27-28 yasini gectimi de iyiyse satarim. Bu oyunda da Nottingham a bu sezon iki super genc kaleci transfer ettim. Bunlardan birini belki tanirsiniz. Rayo lu Ismael. 19 yasinda piril piril bi cocuk. Her zamanki gibi kaleci idmanini izliyorum Bunda bi tutukluk sezdim..

Ozgur: Ismail idmandan sonra odaya gel benim.
    Ismail: Tamam patron.

Daha sonra odada.
    Ozgur: Gel Ismail otur... Neyin var olum hasta falan misin.
    Ismail: Yok abi yok onemli biseyim.
    Ozgur: Olum soylesene gurbet elde hemserimize yardim edelim.
    Ismail: Ben turk degilim abi Ispanyolum. Babam askerlik arkadasinin ismini koymus. Ismail Urzaiz`in.
    Ozgur: Hadi ya Urzaiz pederin asker arkadasimi. Olum ben de oyunu acarken degisiklik olsun diye ispanyol vatandasligini sectiydim zaten 2. vatandislik Turkiyeydi. Hani topcu falan gelir diye....Bosver olum bunlari da soyle neyin var.
    Ismail: Abi bi hafta sonra Avrupa U19 sampiyonasi var. Beni kadroya almiyolar abi.
    Ozgur: Olur mu olum ben genie scouttan baktim 19 yas aldi EU vatandasi eniyi kalecisin sen.
    Ismail: Ne biliim abi.
    Ozgur: Ben konusurum teknik direktorle sen merak etme hallederiz onu derdin o olsun be.
    Ismail: Hakkaten mi abi cok saol ya.
    ---------------------------------------------------------
    Bu konusmadan sonra ispanya u19 menejeri Hose ignasyo perez i aradim saydim sovdum en son aramizda su diyalog gecti..
    ....
    Ozgur: olum bak hiyarlik etme cocuk kotu olsa anlicam ya.
    Ignasyo: Sen kimsin bana ogretiyon bu isi hem duzgun konus.
    Ozgur: Tav etme adami nottingham i toplarim gelirim oraya.
    Ignasyo: Hadi ordan kraliniz gelsin benim mekanim belli. CATT

Suratima telefon kapatilmasi kadar sinirlendigim bir sey olamazdi. Karar vardin Ispanya ya gidecktim bu isi halletmeye.
    Ama bu ise yardim edecek bir tanidik bulmak lazimdi. Jorgen baskani aradim Juan Carlos diye birinin adini ve telefonunu verdi. Aradim adami tamam dedi, Federasyonda bulusmak uzere sozlestik ve Madride uctum hemen.

Madrid de......

Ozgur: Merhaba bilader Juan Carlos sen misin.
    Fernando: Yok aga ben fernando.beraber onun yanina gidecez ignasyo ile birlikte seni bekliyo.
    Ozgur: Iyi iyi bu is olacak herhalde hadi gidelim..

Iceri girdim beni ayakta selamladilar. Juan Carlos Boyle bi adamdi iste..

Ozgur: Merhaba abi telefonda konusmustuk ben ozgur:
    Juan Carlos: Memnun oldum bende 2.Juan Carlos..
    Ozgur: 2. mi birinci nerde ben o gelecek saniyodum...hehehhe..
    Salondakiler: Ohm.ohm..ne diyon olum...
    Juan Carlos: Valla bilader 1. 250 yil once olmus meydana heykelini diktik istersen git meydana onla konus. Cok sakacisin yaw sevdim ben seni.. Olum ignasyo bana bak.
    Ignasyo: emredin yuce kralim.
    Juan Carlos: Bu adami ispanya menejerligine getirdim simdi sen de kadroyu yaparken Ozgur den izin alacan tamam mi..
    Ignasyo: emredersiniz kralim.
    Ben agzim acik izlerken odaya suslu bi asker girdi.
    Asker: emir eri hose antonyo lopez kokarte Valencia emret komutanim..
    Juan Carlos: Olum biz Ozgurle saraya gidiyoz basin toplantisi yapacaz herkese haber versinler..Hadi ozgur gidelim..

Saray da basin toplantisi.

Juan Carlos: Sevgili ispanya halki milli takimlar seviyesinde yillar suren basari ozlemimize kutuplarda futbol atesi yakmis, Ormanlarda zafer cigliklari atmis isyankar ve basariya en az bizim kadar ac gencecik bir menejer getirdim hayirli ola..
    Muhabir1: Ama kralim.
    Juan carlos: Bu ne curet sen benim lafimi nasil kesersin... muhafizlar kellesini ucurun bunun. Evet Sevgili basin mansublari ozgur beye sorunuz var mi.
    Muhabir2: Ozgur Bey aslen turk olmaniza ragmen sahte ispanyol pasaportuyla calistiginiz dogru mu.
    Ozgur: Be..be.bebebebe..bennnn..a..asa..asssa..assss.ss.. (Hala kekeliyom heyecandan.)
    Juan Carlos: Tamam toplanti bitti sacma sapan konusuyonuz zaten. Cocugun isi gucu var U19 larin turnuvasi var nottinghama gidecek daha..Hadi olum cak suraya imzayi daha konusacak bol bol vaktimiz olacak..

Juan Carlos: Hayirli ugurlu olsun. Hadi ozgur senden basarilarini bekliyoruz. U19 lari sampiyon yapamazsan kelle gider ona gore...Hahahahhahah..Ozgur neyin aloo..Saka yaptim lan adam bayildi hehehe..

Valla ben de anlamamistim ne oldugunu ruya gibi bi sey oldu ama U19 sampiyonu olmam lazim simdi, Bu da dunya kupasi grubum.

Mesaj Yetkileri