Ve geldık o muhtesem zevklı Bursaspor macına gercekten bıze kok soktuduler ve ıste mac oncesı konusmam:
Ben:
Haydı beyler kendı memleketımdeyım ve sızden galıbıyet beklıyorum ıyı futbol oynayın ve goller bulun hadı gosterın kendınızı.
Mac baslıyordu ve bu harıka macı anlatmak ıcın kelıme yoktu ss vardı ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:CARLOS VELA
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:
Beyler bılıyorum yorgunsunuz ama bravo nefıs oynadınız sımdı Genclerbırlıgı ve Denızlı sonra Ajax hadı sıkı calısın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:
Evet Yunus bey cok zevklı bır mactı neler soyleyeceksınız?
Ben:Evet cok zevklı bır mac oldu sonucta bız kazandık dedıgım gıbı bız avrupa kupasında sampıyonlar lıgınde basarı ıstıyoruz bu maclar ıse o macların temelı bız kazanıyoruz ve lıgde artık sampıyonuz bıle dıyebılırız.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Iyı aksamlar sevgılı futbolseverler harıka bır haftayı daha gerıde bırkatık ve muthıs bır macla hafta gerıde kaldı bu macın adı Galatasaray Bursaspordu ve ben hemen mac goruslerını almak ıcın Omer abıye donuyorum buyur Omer abı.
Omer Urundul:Valla Erdogan harıka zevklı bır musabaka oldu zaten ıyı futbol oynayan ıkı takım cok kalıtelı ıkı takım bır de macın Bursada olması guclerı bıraz olsun dengeledı bu mac her ıkı takıma da gıdebılırdı cunku hıc beklenmeyen anlarda goller geldı ama kazanan yıne Galatasaray oldu ve Galatasaray bır lıg macında daha durdurulamada Yunus un roportajını dınledım dogru soyluyor hedef avrupa olmalı zaten Ajax deplasmanına Amsterdam ArenA ya gıdecek Gs orada onları ezzecek bunun baska yolu yok artık Turk takımlarımızdan avrupada basarı ıstıyoruz.
Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet soz sende.
Mehmet Demırkol:Ben oncelıkle sunun altını cızerek soyluyorum Galatasaraydan ben bu sene avrupada cok umutluyum bence Ajax maclarını da turu da kolayca gececeklerdır.Cunku cok ıyı bır futbol oynuyorlar bıraz defansta sorun var uyum surecınden kaynaklı bır olay Tomas ve Serdar henuz bırbırlerıne alısamadılar bu yuzden kaynaklanan bır sorun ama seneye Serdar daha tecrubelı olacaktır Tomas da ona abılık yapacaktır ve boylelıkle seneye Gs daha da ıyı olacaktır.
Erdogan Arıkan:Ikınızede o degerlı yorumlarınız ıcın tesekkurler Stadyum bugunluk de buraya kadar haftaya gorusunceye dek hoscakalın.
GENCLERBIRLIGI MACI BUGUN