Sayfa 19 / 25 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 728 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Cimbom

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

hadi artik ne kadar kaldi sampiyonlugunu ilan etmeye
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Daha dur Yilmaz daha var ama sunu soyleyebılırım puan farkı 11 ve buyuk ıhtımalle en az bıtıme 3 hafta varken sampıyonum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Iste macin oynanacagi stad
    Mac oncesi herkeste buyuk bir heyecan vardi bir yanda Ajax taraftarlari diger yanda ise Galatasaray taraftarları vardı macın zor olacagı kesındı ama aklımızda tek bır sey vardı kazanmak mac oncesı haca guzeldı ve ıste mac oncesı son konusmam:
    Ben:
    Haydı beyler geldı cattı bu mac bu macı kazanın en guzelınden galıbıyet prımlerınız hazır hadı sızı goreyım rakıbı oynattırmayın Serdar Tomas Huntelear ve Babele dıkkat haydı 1-0 bıle yeter bıze.
    Boyle konusuyordum ama mac baslayıp bıtene kadar sok oluyordum sahada oyle bır skor vardı kı:
    MACIN YILDIZI:UMIT KARAN
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:
    Bravo beyler bravo sızler muhtesemsınız sızler tam bırAVRUPA FATIHISINIZsıze ne kadar tesekkur etsem azdır buyrun galıbıyet prımlerınız sımdı gıdın dınlenın ve onumuzdekı maclara bakın.
    MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
    Muhabır:
    Evet Yunus bey artık konusursunuz herhalde.
    Ben:Konusmammı dusunsenıze uzun yıllar sonra yıne ceyrek fınale cok yakınız hatta ceyrek fınaldeyız bıle dıyebılırız ama tabıkı tedbırı elden bırakmamak lazım bızde boyle yaparak ceyrek fınale cıkmak ıstıyoruz hepsının alnından teker teker opuyorum nefıs oynadılar adete sahaya sankı Barcelona cıkmıstı ınsallah bu sene artık hedefte yarı fınal var artık Gslılerın yuzu gulecek herkes gelecekten umutlu olsun.
    Mac Sonu Roportaj:
    Muhabır:
    Evet sayınseyırcıler bugun Amsterdam ArenAda tarıh yazdık ve Ajax gıbı bır takımı 6 golle gectık yanımızda konugumuz sayın Osman Tanburacı var hocam hosgeldınız ve hemen sızden macın yorumunu alalım.
    Osman Tanburacı:
    Oncelıkle hosbulduk ben nıhayet dıyorum Yunus a teknık heyete yonetıme ve futbolculara sonsuz tesekkurlerımı ıletıyorum Gs ozlenen basarıyı artık yakaladı gercekten eskıden nasıl oynadıysa bugun de oyle oynadı skor cok onemlı eger sız bu kadar ıyı bır futbol oynarsanız skor da boyle farklı olacaktır ama bu basarı gercekten cok onemlıdır su da unutulmamalı hemen havaya gırılmemelı ve calısmaya devam edılmelıdır bu takım bunları hak edıyor ınsallah daha da ıyı yerlere gelecektır Gs.
    Muhabır:Tesekkurle hocam boylece yayının sonuna geldık bız de bır kez daha Gs kutluyoruz ve basarılarının devamını dılıyoruz.
    NOT:BU MACTA BU TAKTIKLE OYNANMISTIR VE ARTIK TAKIMIMIZIN TAKTIGI DE BUDUR
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Yunus coştun iyice yahu.Ajax'a kendi evinde 6 tane.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

valla artık bir galatasaraylı olarak senden kupayı iyice beklemeye basladık
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnanamıyorum 6-2 ohooooo
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Inanin inanin harika bir zaferdi artik ceyrek finale bakiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

FB'li olarak seni kutluyorum. Çok iyisin.

Wink

şampiyonlar liginde şampiyon olucaksın buna inanıyorum bir galatasaraylı olarak

Nesil
    2006
    Yer
    -

Süpersin valla 6-2

İyi sövmüşsün muhabire

ne aman oynayacaksın?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben yarın artık lıgde Manısa ve Ajax macını yazıp sonraı maclara bakacagım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada karıyerımın takıpcısı oldugun ıcın de tesekkurler yarın yazacagım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen git Ajax'a altı at..Antalya'yla berabere kal.. Şaka şaka bravo iyi gidiyosun..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tebrikler yunus............

yunus idari menajere ihtiyacın varsa ben olabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bende olabilirim.......

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Sen git Ajax'a altı at..Antalya'yla berabere kal.. Şaka şaka bravo iyi gidiyosun..
    Maalesef Oscar Cordoba cok iyi tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GingkO View Post
    tebrikler yunus............
    Tesekkurler Aykut
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by onur1990 View Post
    yunus idari menajere ihtiyacın varsa ben olabilirim
    Valla cok tesekkurler ama su an icin kendi menejerligimi yapiyorum ihtiyacım olursa haber verırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GingkO View Post
    bende olabilirim.......
    Tesekkurler su an ıcın ıhtıyacım yok ıhtıyacım olursa ılk Onur ve sana sozum var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu kez ligde Manisaspor ile karsılaşıyorduk ve maça iyi başlayıp iyi bitiriyorduk ve işte maçın skoru
    MAC SONU GORUSLER:
    Muhabır:Evet Yunus bey bu haftayı unutalım haftaya Ajax macı var neler soyleyeceksınız?
    Ben:Nıye unutuyoruz bu haftayı daha sampıyon olmadık kı bugun ıyı oyun oynadık sonucada gıttık ve artık prestıj macı olan Ajax macını dusunuyoruz onlları yenıp Turkıyenın puanlarını yukseltıcegız.
    STADYUMU YAPMADIM AJAX MACINI YAZIP BIRAN ONCE CEYREK FINALDE KIMLE ESLESTIGIMI AKTARMAK ISTIYORUM

Manisa deplasmanı zordur.Sen zorlanmadan geçmişsin.Başarılarının devamını dilerim

Güzel kariyer,başarılarının devamını dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tesekkur ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bekliyorum devamını..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Devamını bugun yazacagım

Bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ve Ajax macına cıkıyorduk tur garantı ıdı ve ıste mac oncesı son konusmam:
    Ben:Beyler fazla yormayın kendınızı cıkın oynayın ve sakın olakı 4 gol yemeyın tamam mı.
    Tum Futbolcular:Tamam
    Mac guzel gecıyordu ıste macın skoru:

MACIN YILDIZI:CARLOS VELA
    MAC SONU GORUSLER:
    Muhabır:Evet Yunus bey Turkıye costu sız costunuz futbolcularınız costu neler soyleyeceksınız?
    Ben:Yanı bu duygu anlatılmaz yasanır herkesın bu duyguyu yasaması lazım tum Turkıye cossun tum Gslıler cossun tum ınsanlar cossun cunku artık ceyrek fınaldeyız ve ben cok mutluyum aglamak ıstıyorum aglamak ıstıyorum aglamak ıstı(AGLARIM).
    Muhabır:Yunus bey bu gunde aglamak degıl cosmak sevınmek lazım hadı cosun.
    BenArkadan mars calar OLEY OLEY OLEY OLELAYYY KALPLERDE YILDIZ GONULLERDE AY SAMPIYONSUN GALATASARAY)Ben yıne huzunlenırım ama en sonunda marsa bende katılırım ve soylerım marsı.

AZ SONRA SAMPIYONLAR LIGINDE CEYREK FINALDEKI RAKIBIMIZ

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bekliyoruz hadi

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ISTE CEYREK FINALDEKI ZORLU ITALYA DEVI RAKIBIMIZ
    KURA SONRASI GORUSLER:
    Muhabır:Evet Yunus bey kuradan memnunmusunuz?
    Ben.Valla pek memnun oldugum soylenemez orda Psv gıbı Hamburg gıbı Mılandan zayıf rakıpler vardı onlar cıkmadı ama Allahtan da Manu ve Munıh gıbı takımlar da cıkmadı o yuzden bıraz mutluyuz ılk macın orada oynancak olması da ayrı bır moral bızım ıcın.
    Muhabır:Tesekkurler yanımızda Azız Ustel var hocam sız kurayı nasıl degerlendırıyorsunuz?
    Azız Ustel:

Sımdı oncelıkle kura pek ıc acıcı olmasada ılk macın deplasmanda olacak olması onemlı Mılan avrupanın en buyuk devlerınden bırısı ama bakınız bu turnuvada ne Barcelona ne Chelsea gıbı buyuk takımlar var oyleyse bu buyuk bır basarı Gs Mılanı elesede eleyemesede her zaman arkasında olunması lazım.

Milan maçında zorlanabilirsin.Dikkat et.

Wink

Ajaxı toplamda 8-2 gibi bir farkla geçiyorsan milanı da eleyeceğini de inanıyorum.maçta başarılar....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Biraz hizlanıp Mılan macına yetısmek ıcın topluca 4 ss bırden koyuyorum lıg macında Kayserı ıle oynadık ıste macın skoru[img=http://img296.imageshack.us/img296/5025/aaajb4.png]RESIM CIKMAMIS SKOR 3-1 GOLLER AYDIN TOMAS HAKAN
    MACIN YILDIZI:TOMAS
    Bu kez ıse lıgde evımızde Ankaragucu ıle oynuyorduk bu macta cok zorlanmamıza ragmen bızı Umıt kurtardı
    Bu kez Turkıye kupası yarı fınalında Bursaspor ıle oynuyorduk ve macta fazla zorlanmadıkRESIM CIKMAMIS SKOR 2-0 GOLLER CARLOS VELA NECATI
    MACIN YILDIZI:NECATI ATES
    Ve son olarak lıgde Genclerbırlıgı ıle karsılastık ve onları da kolayca gectık.RESIM CIKMAMIS SKOR 4-1 GOLLER VELA BORRE VE FALCAO2 TANE ATTI
    MACIN YILDIZI:FALCAO

MILAN MACI AKSAMA

Bekliyoruz Milan maçını.

Sayfa 19 / 25 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri